Şimdi Ara

15 Şubata Kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar 15 şubat itibariyle ygs ye nokta koyup lys ye 4 ay bırakacağım sizlere sorum şu ---> Fizikten ( hareket-enerji-dinamik-ısı sıcaklık) kimya ( çözünürlük) matematik ( fonksiyon-olasılık) biyoloji ( solunum-mayoz mitoz ) türkçe ( dil bilgisi ) geometri ( analitik-çokgenler ) EKSİK olduum konular 20 gün var 20 günde bu konular bitirilir mi ? bunlar biterse sıkıntı kalmayacak ve 15 şubattan sonra LYS + ygs deneme şeklinde ilerleyeceğim.Sonuç= yetişir mi , nasıl yetiştirebilirim , çok önemli dediğiniz konular hangisi okuduğunuz için teşekkürler cevapları bekliyorum







  • biyoloji ve türkçe olayını sayısalcılar için anlamadım anlayamıyorum ben bu iki derse 2 ayımı feda edip baştan sona kadar ezberledim, devamında ise tamamen fizik-kimya-mat ve geo'ya yöneldim. açıkcası 2-3 konu çalışmak yerine bir seferde oturup bitirebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: narcissus34

    biyoloji ve türkçe olayını sayısalcılar için anlamadım anlayamıyorum ben bu iki derse 2 ayımı feda edip baştan sona kadar ezberledim, devamında ise tamamen fizik-kimya-mat ve geo'ya yöneldim. açıkcası 2-3 konu çalışmak yerine bir seferde oturup bitirebilirsin.

    Anladım teşekkürler upp
  • upppp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.