Şimdi Ara

14.799 TL Acer Aspire 7 A715-43G Ryzen 5 5625U, 8/512GB, 144Hz, RTX 3050 4GB (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
6
Favori
32.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, ben bu bilgisayardan aldım, dün geldi. Ancak, klavye tuşlarına basınca çıt çıt ses çıkıyor, bazılarından gelmiyor ama bu ses, bu normal mi? Ona göre iade talebi oluşturacağım.





    14.799 TL Acer Aspire 7 A715-43G Ryzen 5 5625U, 8/512GB, 144Hz, RTX 3050 4GBStreamable Videostreamable
    Streamable Video
    https://streamable.com/2fq6qs
  • Chilianrose kullanıcısına yanıt
    Bu cihazın FreeDos olarak kullanılmayacağını ve Windows yükleneceğini bilen bir firma olarak Acer ve diğer tüm laptop üreticilerinin yapmaları gereken tek şey cihazın kutusunda bir kağıda link veya karekod koyup tüm uyumlu sürücüleri tek bir zip dosyası halinde kullanıcıya sağlamak. Bu kadar basit. Onu bile yapmıyorlar. O derece.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Yakın zamanda iki tane nitro 5 cihaz aldım. Sürücüler ssd içinde mevcut ve yanında Cd de geldi. Artık Cd kalmadı bence flash bellek filan vermeleri lazım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    15999 TL olan model mi ve memnun musunuz hocam?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrkl123 M kullanıcısına yanıt

    515-45 gtx1650 5600h ve 515-58 rtx4050 12500h olanları aldım. ikisinden de memnunum. kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • niners9 N kullanıcısına yanıt

    bence çok normal başka bir sorun yoksa iade etmeyin hiç gerek yok

  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun yalnız SSD içinde olması da sıkıntı. Sonuçta bu cihazı alan adam hemen format atacak. O yüzden problem. Cihaz fiyatına üç beş lira daha ekleyip flash disk ile veya dediğim gibi zip dosyası içinde link vermeleri şart. Yoksa amelelik resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Ağustos 2023; 12:9:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Ya da CD koymak yerine tüm driver ve windows 11 yüklü bir flash bellek koymak kutunun içine.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niners9 N kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz şeyler hakkında genel bilgi vereyim çünkü yanlışlar var. Bu tip laptoplar gaming laptop olarak geçmiyor zaten haliyle soğutma diğerleri gibi değil. Hemen hemen hiçbir laptopta bataryada oyun oynanmaz oynansa da verim vermez artı batarya çok erken ölür. Laptopların çoğunda da ısınmanın önüne geçmek için işlemci frekansı kısılır ki sıcaklıktan darboğaz olmasın. Oyun amaçlı düşünenler de ek soğutma koyarsa cihaz daha uzun ömürlü olur. Hiçbirisi ile uğraşmayayım diyen oyun için masaüstü cihaz kurmalı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi all_rock -- 8 Ağustos 2023; 20:58:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niners9 N kullanıcısına yanıt
    Benim anladığım kadarıyla Acer gibi tecrübeli bir firma soğutması vasat bir modele gidip 3050 GPU koyarak insanlara doğal olarak gaming laptop beklentisi vermiş. Yanlış yapmış. 3050 koyuyorsan oyun oynamak istemek pek tabii ki hakkıdır sizin de. Isınması kabul edilemez bu sebeple.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • niners9 N kullanıcısına yanıt

    Bu bilgisayarı satın almadım fiyatı hakkında da herhangi bir yorum yapmadım ön yargılı konuşmayalım. Bahsettiğim şeyler bir laptopta oyun oynanacaksa dikkat edilmesi gereken şeyler. Sıcaklık sorunu dün oluşan bir şey değil laptoplarda yıllardır var ilk defa karşılaşıyor gibi yazmışsınız. Hiçbir laptopta dizin üstüne alıp oyun oynanmaz mesela bu nedenle de bir laptoba kötü denemez. Bataryada da oyun oynanmaz her laptop kullanıcısının bilebileceği şeyler bunlar. Birkaç ayar ile de daha soğuk çalışması sağlanabilir bunlara dikkat etmeden hangi laptobu alırsanız alın üzülürsünüz çünkü onlara da aynı yorumu yapacaksınız. Dediğim gibi ben hiçbir şeyle uğraşmayayım açıp oyun oynayayım diyen ya masaüstü bilgisayar toplayacak ya da playstation vs alacak. Benim çok param var diyen çok daha üstün soğutmalı laptopları tercih edebilir elbette. Yorumum da size değil sizin yanlış yönlendireceğiniz kişilere onlar ne demek istediğimi anladılar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • niners9 N kullanıcısına yanıt

    Sizin gibi laptobu kucağıma alıp bataryada oyun oynarken yaptığım testi forumda anlatacak kadar akıl tutulması yaşamadım bugüne kadar çok şükür. İncelemenin ciddiyetini forumdaki arkadaşlar versin ve söylediğim şeyleri dikkate alsınlar başka yorum yazmayacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niners9 N kullanıcısına yanıt

    Sizin dikkat etmediğiniz yer herhangi bir laptopu diz üstünde kullanmak ve pilde oyun oynamak, laptoplarda hava girişleri altta olduğu için girişler kapanınca normalden daha kötü soğutur, o yüzden laptop kullanırken hep yükseltirim ben arka tarafı. Bir de pilde oyun oynamak hem performanslı değildir hem de normal kullanıma göre pil çabuk tükenir. Diğer arkadaş bu bilgileri genel olarak söylüyor, bu bilgisayarda durum daha kötüdür zaten. Marka ve model olarak normal, sonuçta en ucuz harici rtx ekran kartlı laptoplardan biri, nitroların soğutma performansını bilmiyorum ama sonuçta 4 hava çıkış bölümü avantaj sağlıyordur. Yani bu cihaz harici ekran kartsız laptop almak istemeyenler için göstermelik koyulmuş cihaz.

  • Oyunlarda çok fazla fps düşüşü ve donma oluyor. Ayrıca sıklıkla mavi ekran hatası almaya başladım. Baldurs gate 3 te çok fazla fps düşüşü oluyor özellikle. Başka yaşayan var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • just_justice kullanıcısına yanıt

    Hocam selamlar, benzer tarihlerde satın aldığımız için size sormak istedim. Cihazın kasasın renk kararması oldu mu? Bendeki kararmayı paylaşıyorum:

    14.799 TL Acer Aspire 7 A715-43G Ryzen 5 5625U, 8/512GB, 144Hz, RTX 3050 4GB



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 9 Ekim 2023; 16:41:12 >
  • Lithium kullanıcısına yanıt

    Hocam sizde bir üst mesajda belirttiğim tarzda bir kararma oldu mu?

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.