Şimdi Ara

10.000mAh üstü PowerBank önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir gün içinde telefonu ne kadar kullanırsam kullanayım şarj sorunu yaşamayacağım büyüklükte bir powerbank almak istiyorum. Sanırım en az 10.000mAh olmak zorunda. 10.000 ve üstü için önerileriniz hangi markalardır acaba? 180 TL'ye de var 20 TL'ye de var. Biraz araştırayım dedim işin içinden çıkamadım. Sizin kullandıklarınız neler, memnun musunuz?

    Birini duydum telefonun tam şarjı 5.5 saat sürüyormuş, birini duydum bataryanın tam şarjı 2-3 gün sürüyormuş. Bu verileri normal olan bir cihaz varsa bildiğiniz aydınlatırsanız çok sevinirim. Yaz gelmeden cihazı almam gerekiyor ve kafam çok karışık hangisinden iyi randıman alabilirim bilemiyorum.



  • canerkaleagasi kullanıcısına yanıt
    Xiaomi 10400 luk isinizi gorur. 16000 lik de iyi ancak kompakt degil. Ben de xiaomi alacaktim internetten alisveris imkanim yoktu. Bu yuzden vatan dan s link ip740 aldim. Xiaomi 10400 aynisi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediğinize göre SP-Link %520 şarj ediyormuş, 5S için de bu veya buna yakın bir rakam geçerli olur mu acaba? Ayrıca diğer konularda amper değerlerinden falan bahsetmişler bu konularda hiç bilgim yok çok önemli bir konu mu acaba? Daha önce incelemenizde SP-Link önermişsiniz benim imkanım varsa SP-Link mi daha mantıklı olur Xiaomi mi? Xiaomi'yle ilgili çok fazla sahte deneyimi duydum o yüzden ondan biraz çekiniyorum açıkçası. Sizce hangisi mantıklıdır ve neden?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canerkaleagasi

    Söylediğinize göre SP-Link %520 şarj ediyormuş, 5S için de bu veya buna yakın bir rakam geçerli olur mu acaba? Ayrıca diğer konularda amper değerlerinden falan bahsetmişler bu konularda hiç bilgim yok çok önemli bir konu mu acaba? Daha önce incelemenizde SP-Link önermişsiniz benim imkanım varsa SP-Link mi daha mantıklı olur Xiaomi mi? Xiaomi'yle ilgili çok fazla sahte deneyimi duydum o yüzden ondan biraz çekiniyorum açıkçası. Sizce hangisi mantıklıdır ve neden?

    Hepsiburada vs guvenlidir ve de orijinal satiliyor. Xiaomi nin devresi s link e gore daha kaliteli , pass through ozelligi var (kendisini sarj ederken telefonu sarj edebiliyor) bu ozellik s link te yok. S link te uzunc bir kablo var 40-50 cm. Xiaomi 10cm kabloyla geliyor. İnternetten alisvris imkanim olsaydi xiaomi alirdim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Peki Xiaomi'de o kısa kablo haricinde kendi orjinal şarj kablomu da kullanabiliyor muyum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canerkaleagasi

    Peki Xiaomi'de o kısa kablo haricinde kendi orjinal şarj kablomu da kullanabiliyor muyum?

    Tabii ki kullanabilirsiniz. Bir sıkıntı cikmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman kablonun uzunluğu pek de önemli değil sanıyorum. Sanırım tercihimi bu markadan yana kullanacağım. Hepsiburada'dan alırım zaten alırsam çünkü Ali Express'te bile gördüm 10 dolara vardı ama ne kadar güvenebileceğimi bilmiyorum o yüzden hiç riske atmayacağım. Teşekkür ederim yardımınız için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canerkaleagasi

    O zaman kablonun uzunluğu pek de önemli değil sanıyorum. Sanırım tercihimi bu markadan yana kullanacağım. Hepsiburada'dan alırım zaten alırsam çünkü Ali Express'te bile gördüm 10 dolara vardı ama ne kadar güvenebileceğimi bilmiyorum o yüzden hiç riske atmayacağım. Teşekkür ederim yardımınız için.

    Onemli degil hocam. Xiaomi nin banggood diye bir sitede orijinal satildigini duydum. 20-25$ arasinda. Oradan alirsaniz da olur. Yurt disindan gelmesini beklersiniz 1 ay. Yurtdisindan aliseris yapmadiysaniz ugrasmayin hepsiburada dan alin. Ancak yurt disi deneyiminiz varsa o siteden alin. 20-30TL kar edersiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi 10400 iyidir
  • Ali Express kullanmışlığım var ama maceraya gerek yok. Hepsiburada'dan halletmeyi düşünüyorum. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi 16000 lik var bende dx ten aldım tavsiye ederim
  • 3000 mahlik lg g3 u xiaomi 10400 luk sarj edermi? Daha dogrusu kac defa eder.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tarum

    3000 mahlik lg g3 u xiaomi 10400 luk sarj edermi? Daha dogrusu kac defa eder.?

    1 kere max.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105767789

    59 tl ye 10050 mah bence süper. Asus olması da ayri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptığım uzun araştırmalardan sonra Xiaomi'den başka bir marka almamaya karar verdim. Fakat şimdi de AliExpress, Amazon vb. gibi sitelerden mi alsam yoksa uğraşmayıp Hepsiburada'dan alıp rahatıma mı baksam karar veremedim. Ürünün gerçek olup olmadığının nasıl anlaşılacağına dair yazılar da okudum ama AliExpress'ten veya Amazon'dan veya benzer başka sitelerden emin olabilir miyim dersiniz?

    Yurt dışı alışveriş sitesi olarak AliExpress dışında başka bir site kullanmadım bugüne kadar bir de o var.

    Edit: Türkiye'deki sitelerden alsam en fazla 80 TL'ye gelecek. Yurt dışı sitelerde de 20$ civarında kargo dahil ama bir de bekleme süresi ve takıldı-takılmadı stresi var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerkaleagasi -- 14 Mayıs 2015; 22:44:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.