Şimdi Ara

1 sn lik takılma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarımın özellikleri Lol için yeterince iyi fakat son güncellemeden sonra oyunda 1snlik takılmalar olmaya başladı.Ortalama fps 160-170 civarıyken bi anda 0-20 ye düşüp tekrar normale dönüyor. Anlık bi olay fakat comboları yaparken sıkıntı yaşatıyor. Çözümü bilenlerin yada sorunun kaynağını bilenlerin yardımını istiyorum.
    (Gerekliyse net superonline 50mbs pingim 70 sabit.)



  • En nefret ettigim sey cozumunu bilmiyorumda o yuzden ranked girmeye korkardim hala oluyor oyunla ilgili sorun muhtemele .. oyunda lucian varsa fps dusuyor hala duzeltmedilerse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki pc de skill attığımda oyun donüyordu veya belirli aralıklarla eğer pc ye son günlerde birşey yüklediysen onu kaldır yada oyunu sil yeniden yükle yine düzelmezse %100 ekran kartında sıkıntı var zira bende öyleydi

    Ekran kartımın çip setinde problem varmış bu yüzden takılma yaşıyordum ve tamir ettirip güncelledimde bu sorun düzelmişdi denemeni öneririm güncellemeyi öncelikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UKisuke kullanıcısına yanıt
    Sadece Lolde olduğu için ekran kartından kaynaklandığını düşünmüyorum. Diğer oyunlarda bi sıkıntı yok çünkü, zaten pc deki herşey güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.