Şimdi Ara

1.6 Crdi, 1.5 dci Kadar İyi Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

    Çevreyi en çok kirleten CRDi mi? Hahaha buna gülünür, VAG varken diğerlerine söz düşmez bu konuda. Euro 6 motorlarını güncelleme gereksinimi duymadan Euro 6d emisyonlarla kullanabilen nadir markalardan Hyundai.



    Alıntıları Göster

    ya arkadaş bir halt duymuşsunuz onu da doğru düzgün dibini direğini araştırmadan salla babam salla. vag grubu dizellerde emisyon hilesi jetta'larda vardı. onların da üretimini bitirdiler artık. avrupa'dan hala dizel motor geliyor, benimki de onlardan biri, hilesiz. ha hileli olaydı umrumda olur muydu, olmazdı. etrafımız kara kara duman saçan kamyonlarla dolu.





  • crdi motor daha fazla yakmaz, 136 bg lik dizel motor ne yakıyorsa onu yakar, 75 bg motorla yakma karşılaştırması yapmak saçma. gaza basınca uzaması iyi ama yakmaya gelince sembolden fazla yakıyormuş, hadi oradan be.

  • 1.6 crdi 128 lik i30 kullandık bir süre. Motorun sesi performansı çok güzel ama yakıt biraz fazlaydı. Aynı yolu kendi tdi golfümle gittiğimden 1 - 1.5 lt fazla yakıyor.

    Dci motorun 90 lık versiyonu da güzel az yakıyor ama performans olarak yetersiz tabi. Daha yüksek beygir olanları deneme şansım olmadı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    kırsal motorin kullanıyordur  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Araç dynoda değil, 2. viteste patinaj duyuluyor.


    128 bg'lik Accentlerin büyük-hibrit turbo, büyük intercooler, DPF-CAT-EGR iptali + hard yazılımla 200+ HPler aldığını düşünürsek, biraz eğimle ulaşılmayacak bir sonuç değil. Yine de çok hızlı tabi.


    Mesela bir kişi, 13-15 saniye arası 100-200 değeri aldığını söylüyor.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 20 Aralık 2020; 17:6:35 >




  • Taksi esnafının bu kadar severek kullandığı motorun kötü olma ihtimali yok. 1-1,5 litre fazla yakıyor diyen var, ortalama kullanıcı için çok önemli değil de taksici bu şekilde araç kullanmaz. Tek sıkıntısı gücü kasaya göre fazla büyük, gidişine göre durmakta zorlanıyor.
  • Onu bunu bilmem de DCI kadar yakmayan başka bir motor yoktur. Otobana çık ayağını gaz pedalının üstüne koy asla çekme 8 litreyi geçmiyor.

  • 136 bg Kia cee'd var 5 yıldır kullanıyorum canlı bı motor ama fazla yakıyor daha önce kullandığım Fransız dizellerine göre 1.5 lt
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.