Şimdi Ara

1.4 Fiat Egea Yağ Seçimi (OPAR YAĞ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Eski aracım 1.4 Punto yağ yakıyordu biraz. Elf Evolution 900 SxR 5W-40 yağ aldım yağ yakması azalmıştı. Yeni aracımda yağ yakıyor gibi onada bu yağı koyup deneyeceğim. Tecrübe olsun diye söylemek istedim.

  • deserthawk D kullanıcısına yanıt

    Yağ lambası derken düşük basınç uyarısı yani yağ kalmadı uyarısı veren lambayı anlatmaya çalıştım. Bakım için olanı değil.

  • Fiat 9.55535-S2 şartname onayına sahip tek yağ selenia perform pure energy 5w40 benim bulabildiğim. 3 litre kutularda direkt aracınızın motoru için özel satılıyor. diğer markalar, castrol, lm, motul vs. bu markalar onaylı değil. bu markalar sadece yağımı kullanabilirsin, gerekli performansı gösteriyorum diyor, o kadar. fiat benim yağımı test etti onay verdi gönül rahatlığıyla kullanabilirsin diyen tek marka selenia'nın bahsettiğim yağı. piyasada gördüğüm kadarıyla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 21 Nisan 2024; 18:19:33 >
  • Opar kullanıpta hiç servis garantisi ile hiç yağ yakmıyor diyen de var. Zaten kullanım kılavuzunda ilk 10 binde yağ tüketimi olacağı ve sonra sabitleneceği yazıyor. Bence panik yappmayıp servis ile devam edip opar kullanmak mantıklı. En azından ilk iki yada üç değişimi denemek lazım. Eğer devam ederse başka düşünmek lazım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.