Şimdi Ara

1.000 tl civarında alınabilecek en iyi buzdolabı tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, ortalama bir buzdolabı arıyorum, A+ olması az gürültülü çalışması derin dondurucu olması tercih meselesidir, indesit baan 40 fnf wd modeline baktım, 1.199 tl bimekste, bu modelin altında derin donrucusu ve üst tarafında 3 literlik su koyma kapasiteli sebili var, tavsiye eder misiniz? Veya samsung falan gibi markaları mı tavsiye edersiniz, dijital ekranlı 1.300 tl civarında samsung modelleri de var Darty de. Konuyla ilgili bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum. Teşekkürler.



  • baya olmuş konuyu açalı ama bir sorayım. buzdolabını aldınız mı? aldıysanız memnun musunuz? bizde öğrenci evine almayı düşünüyoruz, fiyatı çok iyi özellikleride birde üstün normal altın dondurucu olması daha kullanışlı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FERROKROM

    Merhaba arkadaşlar, ortalama bir buzdolabı arıyorum, A+ olması az gürültülü çalışması derin dondurucu olması tercih meselesidir, indesit baan 40 fnf wd modeline baktım, 1.199 tl bimekste, bu modelin altında derin donrucusu ve üst tarafında 3 literlik su koyma kapasiteli sebili var, tavsiye eder misiniz? Veya samsung falan gibi markaları mı tavsiye edersiniz, dijital ekranlı 1.300 tl civarında samsung modelleri de var Darty de. Konuyla ilgili bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum. Teşekkürler.

    gronje 500 litrelik kaliteli cihazdır no frost
    980 tl metro gros merketlerde var
    adana da var
    5442375778
    candoğan62 ye sor o bilir iyi cihazdır.

    yada profilo low frost
    514 litre
    990 tl ye bulabilirsiniz
    iyi cihazdır
    candoğan 62 ye sor o bilir.

    her iki cihazda iyidir iş görür yıllarca sorunsuz kullanırsınız
    tabiki elektronik işi şans işidir.birazda şans faktörü etkendir




  • Hotpoint-Ariston MTM 0821 F (TK)HA A+ Enerji Sınıfı 374 buzdolabını aldım arkadaşlar 800 tl ye geldi 6 taksitle 2 haftadır kullanıyorum ve şu ana kdr gayet memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.