Şimdi Ara

zyxel wap3205 wireless sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün bu wirelessten (zyxel wap3205) aldım normal kablo net modeme bağladım kullanım klavuzundaki ayarları yaptım normal masaüstü bilgisayar kabloyla girdi evde 2 tane acer marka aynı model notebook var birisi bağlandı diğeri bağlanamadı wirelessten ne denediysem olmadı ayrıca 2 tane wireless li telefon var ikiside bağlanmıyo wirelessa. isim çıkıyor şifreyi giriyorum ama tanımlanamayan ağ yazıyor. ayrıca arkadaki wps tuşu ile deniyorum notebook hemen tanıyor bağlanıyor diyor sonra bağalantı kurulamadı şifreyi giripte deneyin diyor giriyoruz olmuyor. sadece bir masaüstü ve laptop bağlandı gerisi bağlanmıyor forumda da işime yarar bir yazı bulamadım yardımcı olabilirmisiniz acil çok teşşekkürler şimdiden.



  • daha detaylı açıklarmısın
  • Driver gibi yüklenmesi gereken herhangi bir eklentisi varmı yükledin mi ?
  • notebookun driveri güncel şimdi modemin yazılımını güncellemeye bakıcaktım. Şimdi şöyle iki notebook var elimde ikiside aynı birde masaüstü bilgisayar masaüstü bilgisayar kabloyla internete bağlı, bir notebook wirelesstan internete girdi. ancak aynı olan diğer notebook wirelesstan internete bağlanmıyor. aynı şekilde wireless destekli cep telefonlarımızda da çıkıyor ama onlarda internete bağlanmıyor wireless tan. ürün arızalı desem iki tane bilgisayar sorunsuz girdi nete. napıcam bilemedim.
  • klavuzunda diyorki eğer kabloyla internete bağlanıyosunuz ama wirelesstan bağlanamıyorsanız wps tuşu ile bağlanıcaksınız diyor ama o tuşlada notebook bağlantı hatası verdi normal şifreyi yazıp girdiğimde de tanımlanamayan ağ diyor windowsta ağ ve paylaşım merkezindeki dünyanın önünde çarpı çıkıyor bu şekildeyken tcp/ip ayarlarını 192.168.1.45 verip modeme girebiliyorum wirelesstan ama internete bağlanmıyor sadece 2 cihazın bağlanmasına izin veriyor anlamadım bunu almadan önce belkinin routerini kullanıyordum. zyxelin wireless ayarları falanda bayağı alengirli bir şey uzman modunda genel ayarları şöyle bir gözden geçirdim sorun varmı diye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterdem -- 29 Ocak 2011; 23:57:38 >
  • Dün teknosadan almıştım bugün sordum servisine kablonetin modeminde router özelliği olmadığı için sadece bir bilgisayara ip veriyormuş wap 3205 in router özelliği olmadığından sadece bir bilgisayarın internete girmesine izin veriyormuş. Wap 3205i router özelliği olan bir bilgisayara bağlamak gerekiyormuş. Teknosa elemanı sağolsun yanlış mal satmakta üzerlerine yok bir de adam bende de kablonet var bende sizin dediğiniz şekilde kullanıyorum zaten bu cihaz çok iyi bir şekilde işinizi görecek deyip bana sattı bu malı bakalım o eleman bugün pazar diye gelmemiş gelsinde alıcam boyunun ölçüsünü evimin yanı teknosa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.