Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.148
Cevap
46
Favori
182.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yusuf Miroğlu kullanıcısına yanıt
    8623 de extra voip özelliği var aynı modem, 8623 u global kullaniyorum ben



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknaknc -- 2 Kasım 2020; 19:34:30 >
  • istanbul içine hangi kargo ile kaç günde geliyor?

  • bozkurt-_-05 B kullanıcısına yanıt
    ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme


    Hiçbir sekmede özel bir ayarım yok. Fabrika ayarlarında kullanıyorum. ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme 

  • Yusuf Miroğlu kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim dostum. 8623 T50B modeli var bende fakat her şey normalken indirme hızında takılmalar oluyor 100mbps internet hızında 1,2,5,6,8,10mb gibi iniyor çıkıyor. Kısaca 30 dklık bir indirmeyi 2-3 saat gibi zamana yayıyor takıla takıla indirdiği için. Fakat başka modemimi takınca archer c5v mesela takır takır indiryor sabit hız ile 8-10 mb arası. Bir de 5G wifi sinyali çok geç geliyor. Eve giriyorum elle kendim aramasam telin bulup bağlanacağı yok. Ya da 2.4g bağlanıp sonra 5g'ye bağlanıyorum. 2.4 ve 5g ayrı ayrı iken. Diğer modemde ise sinyal aralığına girer girmez bağlanıyor. Çok tuhaf ama bir türlü çözemedim. Bu sorunları yaşıyor musun ?

  • 16 gündür benim modemim de açık geçen günler 5 ghz kaybolma sorunu yaşadım sadece wifi kapatıp açtım düzeldi indirme bağlanma sorunu yaşamıyorum türknet yazılımı kurulu



    ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme
  • Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler dostum. Sanırım benim hattım fiber ve fiberde verilen modemi kullanma zorunluluğundan kaynaklanıyor. Sistemde seri nosu gözüken Tplink Archer C5V modem. Bu modem de çok iyi ama özelleştirileiblir değil. Zyxel özelleştirilebilir olmasından yana çok güzel ama takınca bu sefer sanırım seri no farklılığından hatta çakışmalar vs falan oluyor. Ya da gpon cihazıyla eşleşemiyor bir şeyler eksik kalıyor. Bilen arkadaşlar varsa yol gösterirse sevinirim. Güzelim modem yatıyor.

  • Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

    Yav hocam bende neden gidip duruyor bi anlayamadım. Türknette destek acıyorum, kesintisiz girebildiğiniz icin kapatıyoruz diyor. Yalan da değil, cünkü aslında tamamen hic kesilmiyor. Sanki 0.000001 kbps hız varmış gibi, tüm websiteleri vs. sonsuza kadar dolmaya başlıyor.


    Bi globalı deneyip ne olduğunu görücem artık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gökhan__

    Yav hocam bende neden gidip duruyor bi anlayamadım. Türknette destek acıyorum, kesintisiz girebildiğiniz icin kapatıyoruz diyor. Yalan da değil, cünkü aslında tamamen hic kesilmiyor. Sanki 0.000001 kbps hız varmış gibi, tüm websiteleri vs. sonsuza kadar dolmaya başlıyor.


    Bi globalı deneyip ne olduğunu görücem artık.

    bazen kablosuz kulaklık frekansları modemi etkileyip hızı 0.70 lere kadar düşürüyor ben ve bir kaç arkadaşım bu sorunu yaşıyor bazen 3 gün sorun yok iken bazen 2 3 saatte bir bluetooth frekansı modemin kablosuz frekansı ile karışıp bağlantıyı bozuyor

  • Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

    Yok hocam saatler fix. Sabah ilk açtığım zaman (ne zaman açarsam, sabah 8 veya öğlen 11 farketmez), akşam 8 ve 11 civarı.


    Kesildiği zaman arayüzü acarsam gözüken tablo bu


    https://imgur.com/6mhVThy


    Yani bağlantı var gibi duruyor.

  • ZyXEL VMG8623-T50B Global yazılımını buradan takip edebilirsiniz.


    http://prodottiperisp.ief.it/vmg8623-t50b.html

  • linkteki firmwarede 5.13 yazıyor. Firmware 5.13(ABPM.2)C0 definitivo

    tıklayınca inen 5.50 :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinemrah -- 6 Kasım 2020; 22:55:34 >
  • yasinemrah Y kullanıcısına yanıt
    Bu modem serisinin yazılımı aynı saten 5.50, 5.13 farklı bir şey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknaknc -- 7 Kasım 2020; 2:44:52 >
  • Arkadaşlar modemin ayarlarında snr değiştirme var mı? Ben bulamadım. İnternet sürekli kopuyor. Turknetinde halletceği yok.

  • ahmt9417 A kullanıcısına yanıt

    Maalesef yok

  • Merhaba arkadaşlar,


    bu modemi fiber internet ile kullanan var mı ? Var ise deneyimleri neler ? Mesela en merak ettiğim download veya upload yapakerken internet hızında takılmalar yaşıyor mu ? Örneğin; 2GB'lık bir dosya indirirken herhangi bir tarayıcı üzerinden veya dosya indirme programları kullanarak ya da kullanmayarak 15 dk inmesi gereken dosya hızlardaki iniş çıkı ve takılmalardan dolayı 1 saat veya zaman aşımı gibi durumla karşılaştı mı ? Hız kapasitesi mak 100mbps iken indirirken 8-9 mb/s bandında indirme yapacakken 2-5-3-4-8-9mb/S gibi takıla takıla düşe kalka indirme yapıyor. Ve bu başka modemi tkaınca olmuyor. Stabil 8-9mb/s bandında indirme yapıyor.

  • bozkurt-_-05 B kullanıcısına yanıt

    Bende başta benzer bir sorun yaşamıştım. O ara modeme reklam engellemek için adguard dnsi girmiştim. Kaldırınca stabil olarak indirme hızını vermeye başladı. DNS'i otomatik yada cloudflare dnse çekip tekrar deneyin. O da olmazsa modemi format atıp test yapınız. Yine tekrarlarsa garantiye yollayınız.

  • dugers kullanıcısına yanıt

    Cloudflare dns giriyorum direk ona rağmen böyle. Ama oto moddayken hiç denemedim. En iyisi fabrika ayarlarına dönüp dns girmeden random olarak test yapmak. Bir de şey değişir mi; benim net fiber olduğu için wan girişinden internet alıyorum. O yüzden modem arayüzünden eth/wan kısmında gerekli kullanıcı girişi vs yaptıktan sonra net alıyorum. VDSL üzerinden ayar yapmam gerekmiyor di mi ?

  • 3 katlı binada antensiz olarak nasıl alt kattan diğer 2 kata çekimi iyi olur mu?

  • Bu modemi çeşitli platformlarda satan kişiler turknetten alip daha ucuza nasıl satabiliyorlar bunu çözemedim?
    Fikri olan var mı?
    Nasıl güvenebiliriz kafam karıştı?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.