Şimdi Ara

Zyxel P-661HW-D1 Modelinde Voip Kullanamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. P-661HW-D1 model modemde sipdroid yüklü galaxy s telefondan voip konuşmaları yapamıyorum.Sipdroid ayarlarımda bir problem yok zira zoom x6 modemden konuşabiliyorum yada tcell net çıkışındanda görüşebiliyorum ancak güvenlik duvarı kapalı olmasına rağmen zxyel modemden konuşma yapamıyorum.Test için ev telefonumu çaldırdığımda telefon çalıyor ama açınca ses gelmiyor,zaten galaxy telefondan aradığım zaman çevir sesi gelmiyor ama ayarları deafultta olan zoom x6 modemden yada tcell netten gayet net görüşebiliyorum.Acaba ne yapmam lazım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 24 Mayıs 2011; 23:32:13 >



  • Merhaba,

    Modemlerde SIP ALG diye bir özellik var, bunu modemde enable/disable etmeyi deneyebilirsin.
  • konuyu biraz daha genişleteyim sip alg aktif etmek için modemine telnet ile bağlanmıp aşağıdaki komutları gir test et.

    İp nat service sip active 1
  • Bu işlemi yaptım ama oda olmadı ve modem sapıttı şöyleki modeme bağlı biri masaüstü diğeri laptop 2makine nette iken bir süre sonra net bağlantısı yavaşlayıp kopuyor.modeme reset atmadanda düzelmiyor.ben firmwire güncellemesi yaptım ve hard reset attım ama buna rağmen sorunum devam ediyor.şimdi ne yapmam lazım? Bu telnet girişinden sonra böyle oldu artık nette gezinemez oldum laptop ile masaüstü nette iken lütfen yardımcı olun acaba modemimi bozdum ben bu işlemi yapınca? Ama ben factory resette yaptim son firmwire guncellemeside nerde hata var acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.