Şimdi Ara

zyxel P-660w-Tx sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar sabahtan beri uğraşıyorum.kıbrısta okuyorum uydunet tarzı bişey var lan girişini bu modeme bağlıyorum bılgısayarlar modemi goruyor ama 1 makıneye net gıdıyor dıgerlerıne dsl sorunu hatası verıyor dağıtıcı olarak kullanamıyorum varmıdır bunun çözümü yoksa dağıtıcı router mı almam gerek ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: balzaq

    arkadaslar sabahtan beri uğraşıyorum.kıbrısta okuyorum uydunet tarzı bişey var lan girişini bu modeme bağlıyorum bılgısayarlar modemi goruyor ama 1 makıneye net gıdıyor dıgerlerıne dsl sorunu hatası verıyor dağıtıcı olarak kullanamıyorum varmıdır bunun çözümü yoksa dağıtıcı router mı almam gerek ?

    Bir zamanlar kıbrısta iken eXtend kullanırken aynı sorun bendede vardı. bilgisayarına taktığın kablo ucuna bir router takarak içeride wandan gelen ipyi local olarak (LAN) yönlendiren bir cihaz kullanmadan bunu başarma şansınız malesef ki yok.
    girnede lefkoşe yoluna giderken solda orta halli bir bilg mağzası vardı wi-fi Router satıyorlardı. (tabiki fahiş fiyatlara)
    Netten araştırmanızı öneririm korago ile temin edebilirsiniz.

    Bu arada yanlış hatırlamıyorsam P660w-Tx üzerinde WAN desteği bulunuyor ISDN mantığında çalışabiliyordu. Tam hatırlayamadım arayüzünü bu cihazın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiNiK_eSeK -- 4 Kasım 2012; 23:12:20 >




  • tek bılgısayara aktrardım ordanda sanal router ıle dıger bılgısayarlara aktardık boyle ıdare edecez artık bu wan işinide pek bılmıyorum tesekurler cevap için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.