Şimdi Ara

Zyxel P-660HW-T1 v2 sorunsal

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu modeme kablo ile 1 makine bağlıyken kablosuzdan da 1 makine daha bağlanmaya çalıştığı zaman modem kendini resetliyor. sürekli yapmıyor ama bir resetlemeye başladığı zaman peş peşe 2-3 kere yapıyor sonra kendine geliyor. ayrıca hiç kablosuzla işim yokken bile durduk yerde resetleme yapıyor. voltaj problemimiz yok, hiç olmadı. sanırım servise vereceğim ama bişeyi yok diyerek geri verecekler. firmware update yapılamıyor kilit var sanırım. bu kadar dengesiz bir modem daha görmedim. modemi tek makineyle kullanan arkadaşlar muhtemelen hiç problem yaşamıyor. var mı bir fikri olan?



  • sanırım hatayı sürekli meydana getirmenin yolunu buldum. kablosuz olarak bağlı makinadan kablo ile bağlı makineye dosya atmaya kalkınca modem tüm ışıklarıyla beni selamlayıp resetleniyor.

    Geçerli cihaz yazιlιm Versiyonu: V3.40(AXD.1)b1 | 01/31/2008
  • bendede aynı modem var ama hiçbir sorunum yok sadece kabloyla sadece wireless ve her ikisi aynı anda birçok kez internete bağlandım ama hiç öyle bir sorun olmadı modemi yanlış kurmuş olabilirsin yazılım güncelleyemiyorum demişsin modemi fabrika ayarlarına döndürmeyi dene sonra tekrardan kullanım kılavuzundaki herşeye uyarak kur hala aynı sorunlar varsa sitesine gir orada modemle ilgili sorunlara göre firmwareler var onlardan dene hala sorun varsa makineyi servise ver başka diyecek birşeyim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.