Şimdi Ara

Zyrtec Kullanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tuhaf bir alerjim var ve bu ilaç kurtarıcı gibi ama tedavi ettiğini düşünmüyorum 1 kutu bitmek üzere bu ilacı kullanan var mı veya bu tarz bir ilaçla ömür boyu yaşayabilirmiyim ne gibi zararı olur sizce ?



  • Ben yıllarca kullandım. Zaten bu ilaç tedavi değil önlem için. Alerji testi yaptırdın mı? Ya da rastgele zamanlarda seri seri hapşırıp, kızarmış sulanan gözlerle mi dolanıyorsun? Hangi şehirde yaşıyorsun? Sürekli kapalı alanda mısın?

    Ben bu tip çok ilaç kullandım. Zyrtec, Allerset, Desmond ve adını unuttuğum bir tane daha. Seni zombiye çevirmekten başka bir halta yaramıyor. Böyle yaşanmaz. Ben eğer uykuya hapsolacaksam gün içinde, niye bunu kullanayım ki? Üstelik alerjim başladığında alınca bir faydası da olmuyor. Bu yüzden bıraktım. 4 sene boyunca bu illetten kurtulmak üzere her hafta iki koldan iğne yiyen akrabalarım 4 senelik rahat zamanlardan sonra yine bu problemle karşı karşıyalar. En temizi bununla yaşamayı ve etkileyen faktörlerden kaçınmayı öğrenmek.
  • Ben sebebinin oksijen yeşillik yetersizliği olduğu kanısındayım istanbuldayım ve kişi başına düşen yeşil alanın dünya üzerinde en az olduğu yerdeyim muhtemelen cilt yapımız buna uygun değil sanırsam daha narin bir cildimiz var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

    Ben sebebinin oksijen yeşillik yetersizliği olduğu kanısındayım istanbuldayım ve kişi başına düşen yeşil alanın dünya üzerinde en az olduğu yerdeyim muhtemelen cilt yapımız buna uygun değil sanırsam daha narin bir cildimiz var.
    Beni nem etkiliyor açıkçası. Ben de Istanbul'dayim ama son zamanlarda hep şehir dışındayım bu sorunu yaşamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.