Şimdi Ara

ZOR ŞARTLARDA ÇALIŞMAK İSTEMEYİNCE 'OO BEYİMİZ RAHAT İŞ ARIYOR' MUAMELESİ GÖRMEK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
6
Favori
19.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sanat Günesi kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama yazık oldu hesabına. Sil bence yorumu. Hesabın banlanır yoksa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ylcn123

    Kurumsal olarak köleliğin en yaygın olduğu dönemleri inceleyin. Dönemin anayasasına bakın. Köle sahibinin sorumluluklarına falan bakın. 'villa veriyorlarmış' diye bilip bilmeden dalga geçersen cahil derim kusura bakma. Sırtına kırbaç vurmuyorlar diye kendini efendi sanma :D
    Merak etme ikinci universite olarak okudugum ankara hukukta roma hukukunda su anda okuyorum koleleri ve haklarini o nedenle sizden daha iyi bildigimi düşünüyorum

    Zaten fark etmediniz hala ama koleye verilen barinma imkani ile gununuzdeki ev mulkiyeti sahibi olmayi kiyaslamissiniz onu eleştirdim sadece

    Ama yok zeytinyag gibi ustte kalmak icin halen yaziyorsunuz

    Tamam sen haklisin birsey demiyorum deyip noktalayim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet malı yemeyen keriz anlayışıyla, olan hayata tutunmaya çalışan sıradan gariban halka oluyor. Bu kafadaki insanlara bu ülkede yapılan acımasızlık az bile. Kendi elleriyle seçtikleri yöneticilerini kendi dilleriyle eleştiriyorlar. ⚠ Dikkat ederseniz yöneticiler hep zengin varlıklı cimri insanlar, bu adam kendi kazandığını harcayamadan ölüp gidiyo, sana verir mi? Bir düşün. Vermediğini görüyorsun. Fakir para pul ile işi olmayan insanları seçiniz kendinize yönetici olarak. Firavunu seçerseniz o da sizi kendine piramit yapmaya köle seçer, sonra o piramitler... neyse, aslında cevaplar hep gözümüzün önünde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konuyuda unuttular

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunun en büyük sebeplerinden birisi de 70 milyonluk bir ülkenin tüm iş imkanlarının istanbulda olması ...

    İzmir, ankara falan demeyin inanın hepsi iş bulma bakımından çöplük zorla çalıştır köle yap diye arkalarından gidiyorsunuz.

    4 ay boyunca bir fast food restoranında çalıştım günde 10 saat ayağa dikiyorlar oturmak kesinlikle yasak gün sonunda yeni eleman olduğunuz için kapanış yapar restorandaki tüm cihaz alet edavatları yıkar yanmış yağ ... kokarsınız... bir şekilde mağaza müdürü olmuş adam içerde bilgisayarda oyun oynar arada yardı mediyorum işte diyebilmek için dondurma doldurur kahve içip oyun oynamaya geri döner, hayatımın en adaletsiz, en nefret duyduğum ortamıydı sen 10 saat ayağa dikiyorsun üstüne saçma emirler veriyorsun üstüne restorandaki diğer aptal çalışanlarla uğraşıyorsun aynı zamanda müşteri siparişini yetiştirmeye çalışıyorsun o kadar iğrenç insanlarız ki yaptığım işi zorlaştıran tek şey içerdeki diğer çalışanlardı aldığın paraya değmez s..tr çekip gittim eminim ki alışveriş mağazalarında da kasiyer olmakla da aynı olurdu..

    İlgilendiğiniz bir şey mutlaka olsun arkadaşlar bu yemek yapmak olur, spor yapmak olur, dizi sinema olur, okuduğunuz bölümle alakalı olur bunları paraya dökebilecek projeler üretin ve bunu da yanınızdaki en fazla bir kişiden oluşan bir dostunuzla yapın.

    Bizi kıskanan amerika ve almanyada uber lyft ile kendi arabanızla bilgisayar oyunu oynuyormuş gibi pizza dağıtıp bile deli paralar yapıyorsunuz, bu halkın çocuklarına ise acımasız işverenler ve asgari ücret layıkmış..




  • jackal___61 kullanıcısına yanıt
    haydaa
  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İAmSterdam06 İ kullanıcısına yanıt
    Tam filmlik hikaye umarım bende yurtdışına çıkıp yüzüme bakmayanlar ... edebilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Başbilen

    Saray dakikada 2020 tl harcıyor biz burda 6 12 yapıp 2020 tl kazanaıyoruz para kömürse sarayda bir trendir içindekileri ısıtır dışardakileri boğar

    Nasıl dakikada 2020 TL harcıyor



    sayıştaya göre günlük gideri 10.000.000 TL ( on milyon Türk lirası )


    24 saat x 60 dk = 1440 dk


    10.000.000 / 1440 = 6.994 TL yapar dakikada


    saniye başına 115, 74 TL yapar


    yani 20 saniyelik gideri 2.313 TL yapar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitarxtanbuL -- 15 Kasım 2020; 11:44:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Hocam 12 ay öncenin rakamı o

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaten arz ve talep meselesi.Piyasa bu adamlar yüzünden böyle oluyor kimse asgari ücrete çalışmayı kabul etmese elinde sonunda yükseltmek zorunda kalacaklar ama aç kalma korkusu toplum baskısı,aile baskısı daha çok zorluyor insanları bunlara.Gençleri bu konuda takdir ediyorum ben bu düzen böyle biticek.Hayır yani memnunda değiller hayatlarından hem çalışıyorlar hemde sövüyorlar bende çalıştım öyle iş yerlerinde adamlar çalıştığı ekmek yediği yere her türlü pislik yapıyor ama ısrarla çalışmaya devam ediyor birde millete laf söylüyor iş beğenmiyor die.Kendileri yaptıkları işi doğru yapmıyorlar.Cehalet bu toplumun iliklerine kadar işlemiş ne yazıkki.Ben 3 sene çalıştım öyle biyerde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.