Şimdi Ara

Zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk 3 yıl derslerin varlığından haberim yoktu. 12 geldi hadi dedik başlayalım sınav bilinci kazandık dershane başlıyor derken depresyonla tanıştım, yıllarca çalışma bilmemiş bünyeyi masaya oturtamadım mezuna kaldım.
    Bu yıl güzel başladım derslerim iyiydi derken aralık gibi iyice azalttım çalışmayı mayısta ancak adamakıllı dönebildim. Senenin başından beri 10 net tyt 20 net ayt artıramadım şimdi son 2 hafta çalışmaya çalışıyorum ama ne olacak ne gelecek bilemiyorum yol nereye gidecek bu yıl da mı olmayacak tekrar mı mezuna kalacağım... Bir yandan da korkuyorum iki yıl mezunluk ne demek yaşıtım olmayan insanlarla okuyacağım koca yıl nasıl geçecek diye. 10k yapmam lazım ama 20k zor gelir muhtemelen, Boğaziçi mbg istiyordum. Son haftada iyice ruh halim dengesizleşti ne yapacağımı da şaşırdım. Hayır suçlu arasam suçlu gene benim çalışmadım;hafife aldım sınavı, hayatı. İki yıl boyunca dershaneye gittim kitap aldım aileme de bir sürü maddi yük oluşturduktan sonra gene yapamamaktan korkuyorum. Kendime eziyet ettim gibi geliyor sadece, sporu bıraktım 15 kilo aldım son iki senede insan yüzü görmez oldum. Çok bunaldım artık. Herhangi bir cevap beklediğimden değil yorulduğumdan, kendime duyduğum öfkeden, saçma sapan kendine acıma duygusundan kurtulmak için yazmak istedim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Hepimiz heba oluyoruz. Lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde. Nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz. Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir amacımız ya da yerimiz yok. Ne büyük savaşı yaşadık, ne de büyük buhranı. Bizim savaşımız ruhani bir savaş. En büyük buhranımız hayatlarımız. Televizyonla büyürken milyoner film yıldızı ya da rock yıldızı olacağımıza inandık, ama olmayacağız. Bunu yavaş yavaş öğreniyoruz ve bu yüzden çok kızgınız.


    Aradığın şey burada




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-238FE9738 -- 4 Haziran 2023; 21:44:54 >
  • Kendime şu ana kadar hazırladığım en yoğun programı hazırladım hocam. Bugün kimyasal dengeyi de bitirip konulara noktayı koyuyorum, yarından itibaren günde minimum 10 saatle başlayacağım. Dediğim gibi kendime güvensizliğimin tavan yaptığı, mezuna mı kalacağım düşüncesine kapıldığım bir dönemdeyim ama önümde ufak da olsa bir şans var ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Son bir dans :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.