Şimdi Ara

Ziraat'ten haberim olmadan 600 dolar çekilmiş!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün ziraat kartımdan budgetair.pt diye bi siteden 293+293 dolarlık iki kez harcama yapılmış. Ondan beş dk öncede londradan bi siteden 10 dolarlık harcama yapılmış. Bankayı aradım kartı iptal ettirdim, gidip dilekçe de yazdım... 30-180 gün arası cevaplanır dediler. Ben ne yapıcam?? Adamlar öyle pislik ki cep telefonuna SMS onay kodu gelmiş onu sanki ben girmişim gibi para çekmiş şerefsizler. Provizyondayken gördüm hemen kapattırdım kartı. Lütfen süreç hakkında bilgisi olan yardım etsin. Budgetair'e mail attım alakasız cevaplar yazdılar kafayı yiycem burda. Nasıl ispatlayabilirim işlemi benim yapmadığımı? Forumdaki benzer olaylara baktım ama SMS onayı gelmiş diye her şey daha da zor galiba ... Nolur bilgisi olan yardım edebilir mi? Nasıl ispatlarım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çok sağolun.. Bankadaki görevli telefonumun hacklenmiş olabileceğini söyledi, 3D ile çekim yapılmış. Olayı tamamen benim üzerime yıkacaklar gibi.. Sabahtan beri ağlıyorum ya. IP falan öyle şeylerden bulamazlar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani bu parayı budgetair mi çekmiş yoksa başkası budgetair üzerinden kendine mi almış? Siteyi 40 kez aradım ve hep bekletiyolar, mailime de alakasız bi cevap verdiler bilet rezervasyon nosunu yazın diye.. Yarın tekrar deniycem inşallah sonuç alırım yaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.