Şimdi Ara

Ziraat maxipuan 3x100 30 puan (29-29-30 kasım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Maximum Kart'ınıza hafta sonu 30 TL MaxiPuan Fırsatı!​​​
    28-30 Kasım 2014 tarihleri arasında akaryakıt hariç toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yaptığınız gün başına 10 TL, toplamda 30 TL'ye varan MaxiPuan kazanma fırsatı sizi bekliyor!
    Katılmak için "KAZAN" yazmanız, bir boşluk bırakıp Ziraat Maximum Kart'ınızın son 6 hanesi ile birlikte 4757' ye göndermeniz yeterli! ​
    ​​Kampanya Koşulları:
    28-30 Kasım 2014 tarihleri arasında akaryakıt hariç yurtiçi ve yurtdışında yapılan alışverişler (sanal alışverişler dahil) kampanyamız kapsamındadır.
    Kampanyamız dönemi içinde akaryakıt hariç, 100 TL ve üzeri tutarda alışveriş toplamına ulaşılan her gün için 10 TL MaxiPuan hediye edilecektir. Bir müşterimiz kampanyamızdan azami 30 TL MaxiPuan kazanabilecektir.
    Kampanyamıza tüm Ziraat Maximum Kartlar ile (ek kartlar dahil) yapılan harcamalar dahildir. Ziraat Ücretsiz Kart, Şirket Kredi Kartları ile yapılan alışverişleriniz kampanyamıza dahil değildir.
    Akaryakıt istasyonlarında yapılan tüm alışverişleriniz akaryakıt harcaması olarak değerlendirilir.
    Taksitli alışverişler, alışverişinizin kampanyamız dönemi içerisinde yapılması halinde toplam tutar üzerinden dikkate alınacak olup, kampanyamız döneminden önceki günlerde gerçekleştirilmiş olan taksitli alışverişlerinizin kampanya dönemine yansıyan taksit tutarları alışveriş toplamı hesaplamalarına dahil değildir.
    Nakit çekim, faiz ve komisyonlar, MaxiPuan bozdurarak yapılan işlemler, yatırım fonu alımları, kumarhane ve bahis sitelerinde yapılan harcamalar, iade, iptal veya itiraz edilen işlemler alışveriş toplamı hesaplarına dahil edilmeyecektir.
    Bir müşterimizin kampanyamızdan kazanabileceği azami hediye MaxiPuan tutarı 30 TL'dir.
    Kampanya kapsamında kazanılan hediye MaxiPuanlar 16 Aralık 2014 tarihinde müşterilerimizin son kullandıkları kredi kartlarına yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanım tarihi 25 Aralık olup, kullanılmayan hediye MaxiPuanlar 26 Aralık 2014 tarihinde geri alınacaktır.
    Kampanyamıza kayıt için atılan SMS’ler ücretsizdir.
    Kampanya süresinin bitiminden sonra atılan katılım mesajları kampanyamıza katılım sağlamaz.


    http://www.ziraat.com.tr/tr/kampanyalar/Pages/HaftaSonuKampanyasi.aspx




    Bağlantı: http://www.ziraat.com.tr/tr/kampanyalar/Pages/HaftaSonuKampanyasi.aspx



  • Bu kampanyaya katılanlar puanlarını kullanmayı unutmasınlar. Puanlar bugün yükleniyor ve 25 Aralık son kullanım tarihi..

    Bağlantı: http://www.ziraat.com.tr/tr/kampanyalar/Pages/HaftaSonuKampanyasi.aspx
  • Benim puanlar yatmış iyi kampanyaydı

    Bağlantı: http://www.ziraat.com.tr/tr/kampanyalar/Pages/HaftaSonuKampanyasi.aspx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.