Şimdi Ara

Ziraat Bankasından Kredi Kartı Borçlularına Kredi İmkanı - Son Dakika (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.343
Cevap
32
Favori
147.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali.çınar

    iyi de kredi kartımın ekstresinin son ödeme tarihi 15 ocak. o gün işimi halledemezsem ödemek zorunda kalacağım. ödersem ödediğim için ödediğim miktar kadar kampanyadan yararlanamayacağım...

    Aralık ayına kadar olan borçlar ödeniyor ancak Ocak ayındaki kullanımınızı öncelikli olarak kendiniz tamamlamanız gerekiyor. Bu İşlemi de yaptınız diyelim; kartınızı kapatmak için başvurunuzda diğer bankalar zorluk çıkartabiliyor. Ekstrenizi bilgisayar üzerinden alabilirsiniz.

    Bu haberlerden sonra diğer banka kurumları kapatma sonrası dipnot ile tekrar kredi kartı alamaz duruma getirtmenin peşinde. Sizi banka ile arasındaki bağı koparmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.

    Edit: Arkadaşlar çok acele etmeyin, Sistemi daha oturtamadılar, haftaya yavaş yavaş hareketlenme olacaktır. Şu anda diğer bankalar karşı atağa geçmiş bulunmakta. Düşünün sizden 2.75 faizle borcunuzu alıyorum ve biri çıkıp faizi indirerek bana olan borcu daha fazla faiz ödememek için borçlu paranın tamamını ödemeye geliyor ve benimle ilişiğini kesmek istiyor, halbuki ben ne güzel 2.75 faizle borç yaptırıp kaymağını yiyordum. Bende banka olsam bende olayı yokuşa verirdim. :)

    Haftaya sistemi düzeltirler merak etmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 11 Ocak 2019; 20:19:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anca Türkiye de olur denilen bir sistem...

    Bankalar açık net söylüyor kağıdı imzalamam.

    Banka müdürü son dk haberimiz oldu bekleyin dediler.

    Kmh hesaplarını da kapsaması lazım.

    Bakalım kampanya güzel ama sonuç yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi kmh hesabı ekside olan kişileri de düşünmeleri lazım. Kredi kartı borcuna endeksli olmaması lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün başka bir bankacı arkadaş bu kredi için kara listeye alınırsınız dedi çünkü bankaya ben borcumu ödeyemiyorum sen öde kartlarıda kapatacam borc bitene kadarda kara listede olacaksınız gibi birşeyler dedi acaba böyle birşey varmı
  • rumix R kullanıcısına yanıt
    İlk defa duyuyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bankacılar kıchınızdan element uydurmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rumix

    dün başka bir bankacı arkadaş bu kredi için kara listeye alınırsınız dedi çünkü bankaya ben borcumu ödeyemiyorum sen öde kartlarıda kapatacam borc bitene kadarda kara listede olacaksınız gibi birşeyler dedi acaba böyle birşey varmı
    Borçlu olduğunuz bankalardan 24 ay veya 60 ay bu tercih size bağlı kredi kartı alamazsınız çünkü bu süre içinde sadece ziraat size limitini kendi belirleyeceği kredi kartını önerir ibaresi var. AMa kara liste biraz abartı olmuş sonuçta kara listemin faktörleri tamamen ödemeler performansına dayanıyor bu kredide size kolaylık sağlıyor ödemeler dengeleniyor neden kara listeye alınacakmış ki tamamen saçma.
  • rumix R kullanıcısına yanıt
    müşterilerini ziraate kaybetme korkusu...
    velev ki kara liste olsun; bu ödeme kolaylıgını çıkartan bir genelge ile onu da siler))))
  • Amedra kullanıcısına yanıt
    bence de ; diğer bankalar müşteri kaybetmemek için kendi borçlu müşterilerine yönelik kampanya yapabileceklerini bu nedenle genel merkezlerden şubelere şimdilik olayı sürüncemede bırakacak şekilde beklenmesi gerektiği konusunda bir uyarı gittiğini düşünüyorum...
  • Önümüzde ki Hafta içi Herşey netleşecek. Bu Hafta yararlanan hiç duymadım görmedim..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an kartınızı kapattırıp takside böldürmenin iki yolu var;

    1-Başka bankadan tüketici kredisi çekmek ki bu şuan faiz oranları ve kefil istekleri nedeniyle zor,kaldı ki borcu olanın puanından dolayı çıkmıyor.

    2-KArtınızı 2 dönem üst üste hiç ödememek(dikkat 90 güne varmayacak) ve bankadan taksit istemek bunda formalite yok ancak oran yüksek.

    Şuan ziraatin yaptığı nefes aldırmalık bir uygulama ancak amaç gerçekten nefes aldırmaksa bir genelge yayımlayıp,bütün bankalar sorgusuz sualsiz min.şu max şu orandan başvuranları yapılandıracak dense içine kmh larda eklense daha iyi olurmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lfbm -- 12 Ocak 2019; 15:5:3 >
  • Kmh eklenmeli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vakıfı benzer uygulama yapacağına ilişkin bir bilgisi olan var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuandaki yapılanlardan ortaya şu çıkıyor müşteri kaybetmek değilse amaç bunu uzattırmaz borcunu kspatmak isteyenlere tamam buyrun borcunuz şu kadar bana borcunuzu yatırın nerden hetiriseniz getirin ama amaçları farklı kaybetmek istemiyorlarsa yardımcı olacaklar vesselam
  • Kredi kartına 6 bin TL borcum vardı İş Bankasına 2 hafta önce yapılandırmak için başvurdum ama daha ilk taksidin gününe var faiz 2,70 ondan vazgeçip Ziraat Bankasına başvurabilir miyim bilen arkadaşlar cevaplaya bilir mi..?
  • BUSİNESSS KARTLAR DAHİL Mİİİİİİİİ ?
  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bankaların en sevdiği müşteri profili kredi kartının asgarisini ödeyenlerdir. Bir güzel faiz geçirip paraları cukkalarlar bu müşterilerden. O yüzden kara listeymiş, haberi yokmuş falan bahane.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.