Şimdi Ara

Zıpkın gibi fişek gibi bir adam vefat etti.(Savaş Ay)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Boğazındaki kitle için yaklaşık 10 yıldır radyoterapi tedavisi gördüğü kaydedilen Savaş Ay'ın, ameliyat olmayı kabul etmediği öğrenildi. Kitlenin büyümesi ve nefes borusunu tıkaması nedeniyle yaklaşık 1,5 aydır Fatih Kamu Hastaneleri İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Ay'ın bugün saat 14.30 sıralarında kalbinin durduğu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği ifade edildi.

    HASTANE YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

    Gazeteci Savaş Ay'ın hayatını kaybettiği İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, 2003'ten beri tedavi gören Ay'ın vefatıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

    Hastane yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, "24 Eylül 2003 tarihinden beri hastanemizde tedavi gören değerli Gazeteci Savaş Aş, bugün saat 14.30 sıralarında meydana gelen tümör kanaması ve kalp durması (kardiyak arrest) sonucu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir." denildi.

    TÜRK BASINININ 'SAVAŞ AĞABEY'İYDİ'

    Televizyonculuk, muhabirlik yapan Savaş Ay, Şükran ve Turan Ay'ın oğlu olarak dünyaya geldi. Marmara Ticari Bilimler Akademisi'nde eğitimini tamamladı. Gazeteciliğe 1974 senesinde Dünya gazetesinde muhabir olarak başladı. Tercüman, Vatan, Milliyet, Sabah gazetelerinde ve Akajans'ta görev aldı. atv, TGRT, Kanal D, Kanal 6, Show TV, Flash TV, tekrar atv, Star TV ve Kanal 1'de A Takımı adlı tartışma programını yaptı. 2000 yılında Beyazıt Öztürk ve Kerem Alışık'ında oynadığı Dansöz adlı filmin yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını yaptı. Ulaş Can Ay isimli, ses sanatçısı bir erkek çocuğa ve Sanem Ay adında, bir kız çocuğa sahipti.

    http://www.zaman.com.tr/gundem_savas-ay-hayatini-kaybetti_2164842.html







  • Allah rahmet eylesin. severdim kendisini
  • Allah rahmet eglesin. Aksam ustu vefat etti diye duymustum inanmamistim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla çok tanımıyorum araştırmadığımdan ama kötü haber duymamıştım hakkında.Allah rahmet eylesin diyelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.