Şimdi Ara

Zeytinburnu GigaFiber 1000 geçiş maceram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TUrk telekom sozlesme bıtmesıne bır ay kala telefonla turk nete geçtim. Sorunum acaba telekomdan kendım mı gıdıp ıptal edıcem. Tel gorusmelerı sonunda bu sonuca vardım.

    Akşam turknet uygulamasından kımlıgımı cektım ama uygulamadan sılınmış demek kı fotokopı olarak cekmemı ıstıyorlar. Sonra evıme gelıp anlaşma ımzalanacak. Modemım nasıl gelecek bılmıyorum. Onlar mı getırecek. Kurulumu ne zaman yapacaklar bılmıyom.

    Sonra da telekomu ıptal etmem lazım. E devletten edılıyormuş ama operatörden mobıl ımza sıkıntısı var halledemıyorum. Bı arkadaş da taahhudun bıtınce çıkarsın dedı ama nasıl olacak bılmıyom bu meseleyi.

    Gelişmeleri yazarım...

    Davet kodum: ANR77GS38RQY

    bu kodla basvurursanız 1 ay bedava kazanıyorsunuz. Son 16 gün. Basvurdukttan sonra sızede kod verılcek. O kodla 24 kişi uyelık yapsa 24 ay bedavanız olacak. Geniş bılgı turknet sıtesınde. Hayırlı olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 13 Aralık 2021; 21:33:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Zeytinburnu'da GigaFiber var mıymış? Ümraniye'de niye yok? Biz para vermiyor muyuz? @TurkNet Destek

  • Merhaba, destek kaydınız varsa kayıt numarasını yoksa müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Paket bilginizi kontrol ederek size süreçle ilgili bilgi vermek isterim.
  • Bugun 4 gıbı modemle bırlıkte gelıp kurdular. Imzayı da attırdırdılar. 500 mpz hız aldım. Şu ana kadar sıkımtı yoktu. Jilet gibi çalışıyor. Hemde 5g veya 2.4hz secmelı baglanabılıyorum. Ama saat 9 bucuk gıbı modemın dunya sımgelı ısıgı kırmızı yandı ve ınternet gıttı. Ne oldugundan haberım yok. Musterı hıxmetlerını arıcam az somra. Yapanlar bır gun boyunca modemın fısını cekme dedı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mh aradım telden mudahale ettı ama yapamadı yarın saha ekıbı gelecekmiş. Kucuk kutudakı pos mudur nedır orası kırmızı yanıp sonüyor. Ilk aksam internetsiz kaldık. Bakalım ne olcak. İnsallah devamlı böle sorunlar cıkarmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wakara kullanıcısına yanıt
    Merhaba, üyelik başlangıcında yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Bende kontrol ettiğimde saha ekiplerimize yönlendirildiğini gördüm. Ekipler adrese gelerek kontrol edecekler.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Ekipler bugun gelmedi. Bugun maçlar vardı. Bugun de ınternetsız kaldım. Telefonun ınternetı bıttı bıtecek. Avrupa maçlarını kacırdılm.

    Yaw telefon da zor acılıyor artık. Dedıklerı gıbı anlaşmadan once hersey hızlı telefondu kurulumdu. Hatta kuruluma bır gun onceden gelındı. Ama anlasma ımzalamdıktan sonra daha ılk gunun aksamı bozıldu. Zor bır telefon acılısondan sonra Yarın gelıcek dedıler. Gelmedıler. Keske kurulum gıbı bozulmalara da zamanında gelseler. Yoksa zarara gırecegız. Ttnet de hıc boyle seyler yasamamıstım.

    Neyse aksam mesaı calısnları varsa gelsınler yahu musaıtım. Insallah bole kesıntıler olmaz bı daha.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar modem kurulumunu tekrar ben yapsam olue mu bilen arkadaslar yardımcı olur mu. Belkı yaparız. Sorunu sıze soylıcem. Modemı sıfırlayıp bastan yapak. Pc yardımıyla. Var mı anlayan arkadaş aramızda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugunde bole geçtı. Yapacak bıseyım yok maalesef.

    Bugunde ttneti kapattırdım. Ceza 220 tl falan dedı. Ikı gun once mh sorduğum da 110 tl dıyordu. Ikı gunde nıye böle oldu kı . Anlamış degılım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wakara kullanıcısına yanıt

    Ggafiber'e geçiş yaptığınız için ücreti Turknet karşılıyor hocam, faturayı Turknet'e göndermeyi unutmayın.

  • wakara kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 48714290 numaralı destek kaydınız üzerinden takibini sağlıyoruz. İşlemlerin hızlandırılması adına öncelik talep ettim. En kısa sürede sorunu kalıcı olarak çözümleyeceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Tesekkur ederim. Bugunde gelecekler gibi gözukmuyor. Turknete gectım geçelı ıkı bucuk gun ınternetsız kaldım. Dunku macları da ızleyemedım. Cocuklar bı yandan you tube gırıyor. Telefon farurası yukselmeye baslamıstır.

    Aslında anında yapmaları lazım. Ya turknetın yeterınce saha calışanı yok ,eksık. Yada fazla tınlamıyor elemanlar. Geçiş yapmadan önce jilet gıbıydıler.

    Böyle magdurıyetlerde turknet bıze ınternet saglayamadıgı hergun ıcın aylık faturadan ıkı gun ındırım saglamalı. Sonucta işlerımızı halledemıyoruz. Ekstra paralar veriyoruz. Bızdenk nıye kullanamadıgımız ınternet gunlerı ıcın para alıyorlar. Hem arıza oluyor hemde bı zahmet gelıp yapmıyorlar. Eee bız magdur oluyorsak turknet de bunu paylasmalı. Hemde ınternet kullanamadıgımız ıcın hemde ekstra odeme cıktıgı ıcın.

    Kullanamadıgımız gun ıcın para verılmez.

    her ınternetsız kaldığımız bırgun için iki gun ındırım yapılmalı.

    Bırde dun mısafırler geldı onlarda gıremedı. Kuzene de o kadar hava atıimıştık. Hızlandık dıye. Adam geldı dun bıze güldü. Olmayan ınternetınızın hızını sevdım dıye. Paramızla rezıl olduk kavramı bu heralde.

    Dedıgım gıbı eger elemanlar buraya ıkı gun ıcınde gelemıyorsa demek kı eleman sayınız az . Çogaltın lutfen.

    Ttnetın kablosu cıkmasaydı onu modeme takıp devam ederdım ama o da kopmuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 10 Aralık 2021; 11:32:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wakara kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin, en kısa sürede bu durumu çözümleyeceğiz. Öncelikli olarak takibini sağlıyorum. Hizmet aktif olduktan sonra online işlem merkezinden fatura kaydı açarak kullanım yapmadığınız günlerin iadesini talep edebilirsiniz. Size asla mağduriyet yaşatmayacağız. Gerekli indirim sağlanacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Indırımın pesınde degılım genel olarak konustum. Saolun. Bılmeyen arkadaslar ogrenmış oldu.

    Bana az once kullanıcı adı sıfre dıye msj geldı yıne. Bı işe yarıyor mu. Neyse ben cumaya gıdıyorım . Gorusuruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wakara kullanıcısına yanıt
    Çalışma devam ettiği için size sms ile giriş bilgileri ulaştı. Biz takibini yapıyoruz, ekiplerimiz sizinle iletişime geçecek.
  • Yaw hocam şikayet edıyoz devamlı ama bı senelık ızın haftamız
    vardı. Dısarsı malum evde barı ınternet takılırız film dizi maç izleriz dedık. Mıllet bosuna demıyormus 50 tl fazla vereyım saglam olsun sıkıntı yasamayım dıye.
    Onuda yapamıyoz.bugunde gekeceklerı suphelı. Saat 4 e gelıyor. Bence her ılceye saat 18 dan sonra 2 teknık eleman mesaı bırakılmalı hergun. Saat 10veya12 ye kadar çalışmalı. Musaıt olan acıl evlere gıdılmelı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 10 Aralık 2021; 15:24:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke turktelekomu kapatmasaydınız. Gigafiber daha yeni bir teknoloji olduğu için kesintiler çok oluyor. Yedek olarak 2-3 ay kalsaydı turktelekom

  • wakara kullanıcısına yanıt
    Saha ekiplerimiz 19:00'a kadar çalışmaktadır. Gelmeden önce sizinle iletişime geçecekler.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Tamam teskkur ederım. Ekıp geldı az once 5 dk yaptılar. Gıttıler. Internet geldı tamam. 5g ye hazırız. Sızınde destek, yardımlsrınız ve surecı hızlandırdıgınız için tesekkur ederız destek bey.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 10 Aralık 2021; 19:16:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wakara kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.