Şimdi Ara

ZeroZeroZero (????) | Amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ZeroZeroZero (????) | Amazon







    Gomorrah dizisinin yaratıcılarından Amazon için yeni bir dizi geliyor. 8 bölümlük dizi Meksika'daki uyuşturucu trafiğini konu alıyor.
    Kadro şöyle; Andrea Riseborough , Dane DeHaan, Gabriel Byrne ve Harold Torres.
    Yönetmenler şöyle; Stefano Sollima (Gomorrah), Pablo Trapero (The Clan) ve Janus Metz (True Detective).




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

    Bu mesaj silindi.
    kitap ismi



    https://www.goodreads.com/book/show/17729988-zerozerozero



    zannedersem, birşeyin başlangıcı manasında, saat terimi 0.00 , burdan geliyor

    350 milyar dolarlik kokain sektörünü anlatıyor... yav biz boşuna o kadar okuduk, paraya bak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne zaman internete düşer?
  • Giansello G kullanıcısına yanıt
    ZeroZeroZero (????) | Amazon

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istemsiz güldüm bi' an hocam. kusura bakmayın başlığa dikkat etmeden yazmışım.
  • dizi çıkmış var mı izleyen
  • Dizi olağanüstü, bu seneye damga vuran dizilerden olacak kesinlikle. 8 bölümde resmen dünya turu yaptırıyor dizi. Meksika, Amerika, Senegal, Fas, İtalya ülkelerinde geçen sahneler zaten ayrı güzel çekilmiş. Üç tane ana hikaye var ve bu üç hikayede aynı prensipte güç peşinde koşuyor. Hikayeler birbirleriye çok güzel bağlanıyor. Oyuncular zaten hakkını vererek oynamışlar. Bu vakitten sonra filmler kesinlikle böyle dizilerden örnek almalı.

    8.5/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeviren çıkmamış. Saviano'nun kitabı senelerdir aklımda. Bir ara baskısı yoktu alamadım, baskı yaptılar bugün yarın alırım derken o baskı tekrar tükendi falan bir türlü kısmet olmadı alıp okumak.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Blutv de oynuyor o yuzden yok altyazi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt
    Hesabı aktif etmenin zamanı gelmiş o zaman. Sansür yok değil mi hocam?
  • Bilmiyor valla sadece zerozero izle yazdim google da,blu tv cikti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blutv ye verdiğim parayı hak eden dizilerden
  • Yahu altyazı subscene.com'da var Vay arkadaş benim gibi yılların illegalcisine yakıştı mı bir siteye bakıp da pes etmek. Planetdb len.
  • Harika bir iş. Sicario ve Soldado filmlerini defalarca izlemiş birisi olarak senelerdir arayıp da bulamadığım diziyi yapmış adamlar. Üç ayaklı hikaye satıcılar, aracılar ve alıcılar üzerinden seyrediyor ve Meksikadan yola çıkan gemiyle beraber siz de uzun ve yorucu bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Üzücü tarafı şu ki dizi her ne kadar anaakıma hitap ediyor gibi görünse de Sicario serisinin laneti bu diziye de bulaşmış. İzleyicilerin büyük bir kısmı bu yapımlara çok yanlış açılardan yaklaşıyor. İlk filminin dahi yer yer üzerine çıkabilmiş olan Sicario devam filminde mükemmel bir senaryo yazımı varken ekşide yerden yere vurulmuştu. Kartel ve radikal islamcılar arasındaki bağlantıyı bilmeyen kimseler filmi başı Şamda kıçı Halepte diyerek yaftalayıp senaryonun başarısızlığından dem vurmuştu. Uzun süredir Meksika uyuşturucu savaşı üzerine yazılanları okuyan, imkan buldukça konu hakkında yapılmış belgeselleri izleyen ve infaz videolarının paylaşıldığı blogları da takip eden birisi olarak diziyi çok başarılı buldum. Dizide pek çok şeye değiniyor ve bunu da süresinin avantajını kullanarak amiyane tabirle söylemek gerekirse Bilal'e anlatır gibi gösteriyor. Kartellerin silahlı kanadının nasıl organik biçimde büyüyüp kendi kartellerini kurduklarından tutun Işid'in nasıl kaynak bulabildiğine kadar. Olağanüstü bir prodüksiyonla üç kıtada gezintiye çıkarıyor dizi. Gerçeklikten kopmayan çatışma ve vurulma sahneleri bile o kadar gerçek ki. Ben bu dizideki kadar gerçekçi infaz sahneleri izlemedim. Tıpkı o bloglarda paylaşılan infaz videoları gibi ki muhtemelen o videolardan ilham alınmış. Eğer bir devam sezonu gelirse umarım Sicario filmlerinin senaristi Taylor Sheridan da ekibe katılır.

    Amazon üçtür tatmin ediyor beni. Umarım çizgilerini bozmazlar.




  • Her şeyden önce görüntü yönetmenliğine hayran kaldım. Galiba 4K çekimler yapılmış. Her bölüm muhteşem kareler yakalamak mümkün. Bunun dışında müziklerde Mogwai şov var. Bir saniye bile hikayeden kopmadım bu 2 unsur sayesinde. Hikaye anlatımındaki teknik bazen eleştirilse de ben sevdim. Bütçenin epey fazla olduğu her halinden belli oluyor. 8.5/10’u var rahatlıkla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi 1 sezon 8 bölümden oluşuyor demi yani final yaptı 2 sezon yok galiba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    -




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Remo1907 -- 6 Mayıs 2021; 22:10:46 >
  • İlk üç bölümü izledim. Dizinin nefis bir havası var. Umarım bozmadan devam eder böyle, baya beğendim.

  • Bölüm başı 20 milyondan, toplamda 160 milyon dolarlık bir bütçeden söz ediliyor. Ben Afrika kısımlarını unutmuşum, Senegal ve Fas'tan ibaret sanıyordum, meğerse Mali bölümleri de varmış. Aynı anda hem kartel mevzularının, hem de Gomorra yapılanmasının bu denli iyi işlenip radikal islamcı terör örgütleriyle iç içe yedirilmesi. Bir yol dizisi olması, karakterlerle bütünleştiren ve izleyici de o yorgunluğa bulaştıran bir macera yönü olması. Amaca hizmet eden şiddet sahneleri ve dünyada para uğruna olup biten zifiri karanlık olayları izleyicinin suratına çarpmasıyla bence son yılların açık ara en iyi dizisi ve tüm zamanların en iyi mini dizilerinde başa oynar ama niyeyse bilinmiyor ve izlenmiyor. Hadi Türkiye'de yayın hakları BluTv'ye satıldı diye ülkemizde bilinmiyor diyelim, Reddit ve Youtube gibi mecralarda bile yorumlar hep en underrated dizilerden biri olduğu yönünde. İkinci kez izledim, ölünceye kadar çevirip çevirip izlerim. Tıpkı benzeri tornadan çıktığı Sicario filmleri gibi, biraz da niş bir kitleye hitap ediyor aslında. Yani izlenmemesinden dem vururken, aynı zamanda zaten herkesin de izlememesi gerektiğini düşünüyorum. Umarım emeklerinin karşılığını almışlardır.





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.