Şimdi Ara

Zayıflayınca kızlar bakar mı, özgüven gelişir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Turbo abiye katılıyorum. Kendini sevmek için ne yapman gerekiyorsa yap ama sırf başkaları beni beğensin diye yapılan değişiklikler bence özsaygının yok olmasıyla sonuçlanabilir.

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    O kadar kadın tanıdım kız tanıdım alayı paraya düşkündü. Bu devirde ne aşkı? Para ve araba varsa sövsen de gitmezler. Parası olmayan birisi ol yanına bile gelmezler.

  • Dostum bir kız için de kilo vermek olmaz seven zaten gelip sever ben de biraz kilolu biriyim nereye gitsem kızlar sürekli bana bakıyor bu iş biraz tipe bağlı istediğin kadar kilolu ol.

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    hepsi mi aşk peşindeydi ahahahah

  • Donnie__Brasco__ D kullanıcısına yanıt
    Bu birazda verdigin sinyale bagli. Benim karsilastiklarim evet sadece ask pesindeydi. Parayla kadin elde tutulmaz, on plana ne koyarsan kadin onunla sevisir. Parani koyarsan paranla sevisir, kendini koyarsan seninle sevisir.
  • Türk kızlarını 32 yıldır anlayamadım. Atatürk tablosu eşliğinde rakılı foto çekersin ''barzo'' derler, şık bir şort ve şık bir spor ayakkabıyla sahilde köpeğinle foto çekersin, ''top'' derler... Derler de derler... Böyle bir zamanda kendime ait evim ve arabam vardı, (otomatik vites spor arabaydı) yine hiç bir kız bakmadı... (evim duruyor ama arabamı sattım) Ama kızları elde etmenin tek yolunu buldum... Diğer yolları bilmiyorum aga.


    Residence'da manzaralı dairen olacak, mercedes yada bmw marka 2015 model üstü spor araban olacak, kaslı ve yakışıklı olacaksın, cüzdanında da desteyle 200'lükler olacak. Böyle biri olursan elde edemeyeceğin kız yoktur.


    Haa birde bağcılar barzoları var, böle yere çömelerek otururlar, saçlarının yanlarını sıfıra vurup ortada hippi gibi saç bırakırlar, ellerinde tespih, üstü başı ot kokar, ceplerinde kuruş para yoktur, evleri ve arabaları da yoktur ama yanlarında taş gibi hatunlar... Evet bir de böyle bir oluşum var ki bunlar nasıl hatunları elde ediyor şu yaşıma kadar anlayabilmiş değilim.





  • brunetttemann B kullanıcısına yanıt

    Kaslı 10 tane instada foton olsun araban olmasa günde 10 tane kız düşürürsüb

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.