Şimdi Ara

Zappiti Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
4.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaşlar

    Zappiti Player isimli bir medya oynatıcıyı fark ettim. Aranızda kullanan var mı? Ya da almayı düşünen?

    http://www.zappiti.com/index.htm



  • Güzel bir cihaza benziyor ama pahalıymış
  • himedia q10-2 kullanıyorum 3.5hdd kasası tercihim olduğundan, bu cihazda da var,
    q10-2 den daha iyi bir cihaz ama fiyatı biraz yüksek , program belleği ne kadar acaba?
  • http://www.zappitiforum.com/viewtopic.php?f=27&t=2026&p=14191#p14191

    Tr altyazı için yazdım. Bakalım alakadar olacaklar mı?
  • vahdettinp V kullanıcısına yanıt
    Hiç mi Türkçe altyazı desteği yok bu cihazda ?

    Ya da varda uygun mu değil ?
  • valla bilemiyorum. Sordum, verdiği cevap:
    http://www.zappitiforum.com/viewtopic.php?f=27&t=1619&start=300

    vahdettinp wrote:
    Hi. Example of a Turkish subtitles.
    especially i,ü,ö,ğ,ş do not have trouble in this important character as evil. sorry my english is not very good, I translate with google translate. good work

    http://www.turkcealtyazi.org/sub/571805 ... ellar.html

    Is there any progress on this issue ?

    Thank you for your report.
    I'll add it in the list.

    To report issues, please use the dedicated topic here:
    viewtopic.php?f=27&t=2026




  • Bu Türkçe altyazı konusu galiba Realtek 1195'in hastalığı durumunda. Bu çipsetinde diğer Android çipsetlerinden farklı bir durum var. Eweat alanda kadar hiçbir Android cihazda böyle bir problem görmedim. Realtek 1195 Türkiye için balon olacak galiba...
  • yaw ben bu mereti 3 yıldır takip ediyorum,bir de nereye üye olmuşsam herifler haftada bir kaç defa mail yolluyorlar,valla çok ilgililer ya

    esas merak ettiğim kim satıyor bunu veya TR ye gönderiyorlarmı çünkü Avrupada bir dünya firma TR ye bu tür cihazları satmıyor
    fiyatı da hala pahalı bildiğim kadarıyla,en son ne oldu bunun hediyesi arkadaşlar??

    Papirus sen de dersin bu alete??
  • albani kullanıcısına yanıt
    Can Abi ,

    Önceden 16 Mart'ta Ugoos UT3 konu başlığında yazdıklarımı bir kez daha toparlayayım.

    Benim görüntü anlamında merak ettiğim 2 cihaz var.Birisi Zappiti Player 4K , diğeri de Openhour VTEN.

    Öncelikle VTEN'deki VXP'yi görme şansım olmadı henüz.Artı olarak , ekrandaki altyazı karakterleri arasındaki boşluklardan dolayı altyazıların ekrana nasıl oturduğunu da merak ettiğimden beklemedeyim şimdilik.

    Diğer cihaz olan Zappiti'ye gelince.Bu cihazın yapılan bir görüntü testinde o çok pahalı bildiğimiz Oppo'nun görüntü kalitesine yakın görüntü verdiği söyleniyor.

    http://zappitiforum.com/viewtopic.php?f=26&t=1946

    Realtek RTD1195 chipset kullanan bu cihazı donanım olarakta beğendim ve favorim açıkçası.Çünkü görüntü kalitesinin iyi olmasının yanında yazılım olarakta çok iyi bir cihaz.Ama tabii ki bu güzelliğin bir bedeli var ve biraz pahalı.

    http://store.zappiti.co...-zappiti-player-4k.html

    Özetle Zappiti'yi hâlâ merak ediyorum.Çünkü Android tabanlı olmasına rağmen üzerinde kullandığı Realtek RTD1195 chipset yüzünden başarılı bir görüntü performansı olduğunu söylüyorlar.Tabii ki işin birde yazılım kısmı var ki Zappiti bu konuda öne çıkan firmalardan.Zaten bu kadar başarılı olmasa Oppo'ya yakın görüntü verdiğini yazmazlar herhalde incelemelerde.Altyazı olayı nasıldır dersen inan bilemiyorum , araştırmak lazım.

    Bahsettiğimiz Zappiti 4K Player'da kullanılan aynı chipseti ( yani Realtek RTD1195'yi ) ; M-195 adlı bir başka Android Box'ta üstelik 68$'lık bir fiyata da bulabiliyorsun.Ama cihazdaki görüntüyü görmeden yorum yapmak zor.

    http://www.geekbuying.com/item/M-195-Realtek-RTD1195-1-5GHz-Dual-Core-Android-4-4-Mini-TV-Box-HDMI-HDD-Player-1G-8G-WIFI-H-265-DLNA-Mircast-Bluetooth---Black-333627.html

    Fakat şu var.Aynı chipseti kullanan diğer bir cihaz var Eweat 902 diye.Bu cihaz seko92'de var ve görüntüsünü çok beğeniyor.Onun şikayeti sadece yazılım desteği.

    http://www.geekbuying.com/item/EW902-Realtek-RTD1195-Dual-Core-Android-4-4-Mini-TV-BOX-HDMI-HDD-Player-1G-8G-WIFI-Bluetooth-4K-3D-HDMI-IN-USB3-0-1000M-Ethernet-SATA---Black-337417.html

    Bu cihazlara ait Realtek RTD1195 chipsete ait bir incelemeyi ; benim yeni aldığım ama henüz elime geçmeyen ve kargoda olan Zidoo X9 adlı cihazla ilgili bilgi toplarken görmüştüm.Hatta bu chipsetin görüntü performansı konusunda ilk bilgiyi seko92 vermişti bana.

    http://www.cnx-software.com/2015/01/26/4k-output-and-video-playback-capability-tested-on-6-arm-based-mini-pcs-and-boards/

    İnceleme yazısının sonunu okuduğumuzda ; bu M-195'in resimleri görüntüleme anlamında başarılı olmadığını ve ekranda bulanıklık görüldüğünü ama iş medya oynatmaya geldiğinde KODI ile (yani eski adıyla XBMC ) medya oynatmada başarılı bulunduğu yazmış site.

    Dolayısıyla şunu diyebiliyoruz : Realtek RTD 1195 chipset XBMC ile medya oynatımında görüntü olarak başarılı bulunmuş.İşte Zappiti de almış bu işlemciyi Zappiti 4K Player modelinde kullanmış , üstüne de kendi medya oynatıcısını ilave edince görüntü anlamında başarılı bir cihaz çıkarmış ortaya.Yani işlemciyi , kendi yazılımı ile güçlendirmiş bir anlamda.Bu da haliyle görüntü performansı olarak yansımış bu ürününe.Menüler arasındaki gezme hızı anlamında bir yavaşlık olabilir ama bunu bilemiyorum.Tüm bu yazdıklarım okuduklarımız sonucunda vardığımız bir kanı.Keşke yakından görebilseydik.

    Şunu söyleyebilirim ki Android tabanlı olmasına rağmen her zaman merak ettiğim ve sıcak baktığım bir cihaz Zappiti 4K Player.Ama dezavantajı ne dersen, ee birazcık pahalı... Yurtdışından alınabilir diye söylüyor seko92. Kendisi o siteye üye ve bir ara kişisel bilgilerini girdiğinde Türkiye'ye gönderilebilir durumda gördüğünden bahsetmişti bana.Tabii ki gümrük vergisi de girecek işin içine ama vergi indirimi alındığında gümrük vergisi ile aşağı-yukarı mağazadaki paraya denk geliyormuş.

    Peki bu kadar para verilir mi , cihaza başarılı ise tabii ki verilir.Nitekim Dune modellerine yıllarca bu paralar verilmedi mi ? Yada kendimden pay biçeyim , zamanında Sadays ile aynı zamanda aldığımız Egreat M32B modeline 600-650 TL vermedim mi , verdim. Yine de verebilirim.Ama kendi adıma , biraz adım adım gideyim istiyorum bu kulvarda.

    Android Box macerama piyasadaki en başarılı cihazlardan birisi olan Ugoos UT3 ile başladım , kısa bir süre sonra onu satıp bu konuda daha basit olan Vidon Box adlı bir cihaz aldım.Hafta sonu onu da sattım ve Zidoo X9 sipariş ettim kendime.

    Beni tanırsın , aynı senin gibi alır , inceler test eder ve farklı bir cihaz bulduğumda satarım ya da satmadan başka bir tane alırım.Bizimkisi hobi oldu artık.

    İnceleme sırası şimdi Zidoo X9'da.

    Bu cihazı da kullandığı Mstar MSO9810 chipseti yüzünden merak ediyordum.O yüzden aldım , görüntü performansını görmek istiyorum. Zaten pekte boş bir cihaz değil sanırım.Çünkü yukarıda verdiğim incelemede test edilen 6 cihaz arasında medyanoynatma anlamında gerek KODI ile ( yani eski adıyla XBMC ) gerekse MX Player programı ile en başarılı sonucu vermiş gözüküyor. MX Player nedir dersen Android tabanlı cihazlarda ( cep telefonu dahil ) medya oynatma anlamında yüklenebilen bir medya oynatıcı program.Aynı XBMC gibi yani.

    Benim son olarak aldığım cihaz şu :

    http://www.geekbuying.com/item/ZIDOO-X9-Quad-Core-Smart-XBMC-TV-BOX-MSTAR-Android-2G-8G-4K-H-265-Player-7-1-Pass-Through-Dolby-w--HDMI-in-USB3-0-2G-5G-WiFi-BT-339305.html

    http://www.zidoo.tv/Product/index/model/X9/target/rdOqbsJTP8k%3D.html

    Benden bu kadar.

    Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 24 Nisan 2015; 15:04:06 >




  • bu zidooyu bana bir gönderirsin artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 22 Nisan 2015; 14:39:11 >
  • Hocam,mstar işlemcilere uydu alıcılarından aşikarım,öncelikle görüntü kalitesi her zaman ali,sunplus işlemcilerden 1 tık üstte olup sti,broadcom işlemcilerden 2 tık aşağıda olmuştur,zidoo gelince ürünü kullandım oldukça beyendim zira himedia q5 ile görüntü kalitesi olarak bir fark göremedim,android cihazlarda şunu anladık ki kullanılan media player olayı belirliyor,m-195 'in aynı işlemciyi kullanmasına rağmen media player özellikleri nedeni ile bulanık gösterdiği bu cihazlarda media player önemini ortaya koyuyor..aldığın cihaz en iyi yazılım desteği sunan bir cihaz internnetten otomatik alır,hızlıdır,menüsü değişik ama kullanışlı değidir,hayırlı olsun..Bu arada 3-4 ay önce kullandığımda mx player da kumanda işlem görmüyor du..aklıma bi hinlik geldi bu zappiti'nin kullandığı media player'ı biryerlerden bulamazmıyız..iş onda bitiyo yav..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 21 Nisan 2015; 18:26:20 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Yeterki cihaz gelsin, sözüm söz arkadaşım.

    Zaten Ugoos'u gönderememiştim, unutmadım.

    Bana gönder dediğin anda bu yeni cihazı göndereceğim sana...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Bakalım gelince görücez MSTAR MS09180D işlemcisinin marifetini.

    Çokta aman aman bir beklentim yok ve o yüzden rahatım bu konuda.Yani ne çıkarsa bahtıma diyeceğim ama yine de bir Ugoss kadar görüntü alacağım kesin.

    Hatta görüntü işleme anlamında MSTAR MS09180D chipsetinin R23288 chipsetinden daha iyi görüntü verdiğini belirtenlere bakılırsa , daha da iyi bir görüntü alacağını tahmin ediyorum şahsen.

    Zappiti'nin medya oynatıcısına gelince.

    Bu cihazın kendine has oynatıcısını cihazın içinden alabileceğimizi sanmıyorum. Öyle olsaydı şimdiye dek diğer cihazlarda duyardık bu oynatıcının methini.

    En basitinden mesela Dune kullanıcılarının kullandığı medya oynatıcısını , başka bir cihazda kullanabileni duymadım şimdiye dek.

    Cihazın içinden alınabilse bile zaten farklı bir cihazda sağlıklı çalışacağını sanmıyorum.

    Selamlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 22 Nisan 2015; 9:48:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cevap geldi. Çalışıyorlarmış.


    vahdettinp wrote:
    Greetings. A lot of people waiting for the removal of Turkish subtitles issue in Turkey. Expect a great hope.

    The dev team is working on subtitles issues, and not only for Turkish but also all European and Arabic subtitles.
  • m195 i de ben sipariş verdim. 1ayda geldi.
    Bozuk ve yeşil ekran sorunuyla geldi.
    kapandı hiç açılmadı.

    geniş ekranda izlediğim için görüntüde hassasım.
    Geri yolladım ellerine ulaşınca değişim olacakmış.

    Altyazı problemi bunda da var.
    çözülecek demedi bana üretici.
    Salağa yattı.
    Bu cihaz iyi bir satış rakamı tutturmadı sanırım, osebeple ilgi eksikliği var.
    Yeni cihazlar geldikçe üzerindeki ilgi iyice azalıyor.
    custom rom yazabilirsek belki bu sorunu aşabiliriz diye düşündüm.
    Bir arkadaşımla bu konuda çalışmaya niyetim var.
    Yapabileceğimizi düşünüyoruz.
    Fakat cihaz gerekli bekliyorum.
  • GOKMENM G kullanıcısına yanıt
    İstersen Eweat'in bugün söylediğin Türkçe altyazı destekli yazılımına bir bakın, belki onun bazı yerleri buna adapte edilebilir. Tabi Eweat olmuş mu, ona bu akşam bakacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zappiti'den mail geldi. Türkçe altyazı destekli yazılım çıkmış. Hadi hayırlısı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seko92 S kullanıcısına yanıt
    Bu iyi bir gelişme Seko92.

    Ama önce şu Zippo X9 bir gelsin bakalım , Zappiti olayına sonra eğileceğiz.

    Fakat çok fiyat farkı var arkadaş , o yüzden nasıl olur bu alışveriş orası karışık bu yüzden.

    Birisi 169 $ , diğeri 279 € olarak satışta ve şöyle bir hesaplarsak VTEN ile arasında nerdeyse 2 katı fark var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 29 Nisan 2015; 22:04:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zappiti media player 4K için yeni işletim sistemi 2.0 ile alt yazıyı her seferinde yeniden seçmek zorunda kalma olayı tarihe karıştı. Artık UTF-8 altyazıyı kendisi direk görüyor ve bu sefer android işletim sistemi arayüzünde ayarlar gömülü olduğundan altyazı ile ilgili tüm ayarlar hafızada ve sabit kalmış oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgrozt -- 22 Eylül 2015; 9:13:01 >
  • Darısı 60-usd m-195 'in başına
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.