Şimdi Ara

ZAFER BENİM ! 62 GÜN SONRA SAMSUNG 2000TL 'Mİ İADE ETTİ !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tulû kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim benim ne uğraşıyorsun bu şerefsizlerle belliki güzel dilden anlamıyorlar. Git şikayet et tüketici mahkemesi sanayi bakanlığı vs... Belliki iş senden çıkmış bırak devlete hesap versinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HakkiAlkan

    Adamın bi tvye 24k verecek parası olsada hakkı olan parayı adamlara mı bıraksın? O kadar parayı vermiş 2k derdine düşmüş ne demek sana da versin o zaman 2k? Demek ki sokaktan toplamıyor ki parayı peşine düşmüş. Siz sokakta süpersport araba gördüğünüzde sahibine söven arabayı öven tiplerdensiniz galiba.

    Not: 3.5k maaş ile vardiyalı çalışan işçiyim.
    bence arkadaşın anlatmak istediği sey; "bu ülkede, bu ekonomik şartlarda bi televizyona 24k verilmez, eğer veriyorsan da, bekle paranı zaten verirler, demek. yani ne parası kalır, nede başta 24k verirken 2k için kendini ve zamanını tüketip, sinir olmaya değer, demek istemiş. (bence)

    velhasıl, "paranı alma bırak onlarda kalsın" gibi bişey dediğini sanmıyorum. zaten geçte olsa parasını alacaktır." ama rezil olduğuna değecek mi? asla!

    ben lotoyu tuttursam bile 24k'ya televizyon almam. bozulduğunda paramla rezil olma olasılığı gelir aklıma. televizyona vereceğim maksimum para ise 5kdır. ama bu parayı bile vermemem olası. yani televizyon devri kalmadı artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 16 Kasım 2019; 19:26:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HakkiAlkan

    Adamın bi tvye 24k verecek parası olsada hakkı olan parayı adamlara mı bıraksın? O kadar parayı vermiş 2k derdine düşmüş ne demek sana da versin o zaman 2k? Demek ki sokaktan toplamıyor ki parayı peşine düşmüş. Siz sokakta süpersport araba gördüğünüzde sahibine söven arabayı öven tiplerdensiniz galiba.

    Not: 3.5k maaş ile vardiyalı çalışan işçiyim.
    Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
  • Geçmiş olsun, bana da Samsung serviste arızası anakartında olan 42 inç tvmi panelini kırıp vermişlerdi, test etmeden alınca da kıyameti koparmıştım, aynı şeyleri yaşadım denebilir..Sonuç olarak da ben de CEO'ya ulaşarak sorunumu çözdürebildim..Malesef fiyat/performans olarak yerli firmalar çok açgözlü olduğu için Samsung/LG'ye devam ediyoruz..Adam Kore'de üretip 32 inç Full HD tvyi askı aparat hediyeli 1490'a satıyor, bizim yerliler aynı kaliteyi yerli üretim teşvik ve avantajlarından dolayı daha ucuza satması gerekirken pahalıya satıyor..
  • Arkadaşlar kusura bakmayın , iş seyahatlerinde dolayı yazamadım . Ancak dün , yine bir sınanma yaşadım.

    Sınandım diyorum , çünkü adamların " Kampanya birimi ile biz bile görüşemiyoruz,telefonları yok , ancak ateşle pardon mail ile haberleşebiliyoruz ,ancak onlardan gelecek cevaba göre hareket edebiliyoruz " deyip YALAN KONUŞMUŞLARMIŞ !

    Yalan konuşmuşlar dedim neden bilin bakalım ?

    Hiç utanmadan , sıkılmadan dün akşama doğru 0212 'li bir numaradan arandım ( hatta numarayı da koyuyorum buraya 0212 824 00 67 ))
    " İyi günler ,ben Samsung kampanya biriminden Elif , nasılsınız ? " dedi .

    Ben o esnada havalimanında pasaport kontrolünden geçiyordum ( karşıdaki memura saygısızlık olmasın diye de konuşmayı kısa tutup memura odaklanmıştım) ve arayanın SAMSUNG KAMPANYA BİRİMİ olduğuna uyanamadım . Hani kendileri uzaydalardı ya benim gözümde . Hiç uyanamadım . Afedersiniz mal gibi " evet , anlatın , dinliyorum " modundaydım.

    Neyse , nasıl olduğumu sorduklarında pasaport kontrolü bitmişti , telefondaki kişiye odaklanmıştım .Hiç iyi olmadığımı , iki aydır beni oyaladıklarını söyledim.
    "Neden? "demesin mi !

    Siz nasıl Samsung'sunuz dedim ,sizin birbirinizden nasıl haberiniz olmaz dedim . " Kiminle görüştüğünüzü bilmediğimiz için . ıvır kıvır ... "

    "Efendim bizim size bir teklifimiz var , kampanya teklifi için arıyorum , dtjitürk kullanıyor musunuz ? "

    - Burada belirtmek istiyorum , ben hala bana iki aydır yutturulmaya çalışılan " kampanya birimine biz telefon ile ulaşamayız , mail gönderip cevap bekleriz " olayını unuttum ,adamlara utanmadan sıkılmadan benimle dalga geçtikerini söylemeyi unuttum , telefonu kapatınca kendime nasıl kızdım anlatamam .



    Neyse , dijitürk kampanyasını tekrarladı . Ne diyorsunuz , ne kampanyası, önce paramı verin dedim , 2000TL'mi verin dedim.

    "İleteceğiz,not alıyoruz " dedi.
    "Peki dtjitürk kampanyamız hakkında bilgi almak ister misiniz " diye yine zırvaladı. Önce paramı ödeyeceksiniz , o işe sonra bakarız dedi.

    İnanılar gibi değil .

    Bu kampanya birimi aramadan önce yine Yasemin Hanım aramıştı ( Yasemin Hanım'dan önce telefonuma kim aramış cell'den 444 77 11 aramış X defa (Samsung Müş . Hiz.) ve Samsung'un SMS'leri düşmüş " sizi aradık , ulaşamadık" şeklinde.

    Neyse , Yaseminciğim dedi ki " merhabalar , görüşmemiz kayıt altında , zırva vs, hesabınıza ödeme yapıldı mı acaba ?" Hayır gelmedi ödeme , zaten gelseydi SMS ile bilgilendirileceğim yazıyordu dedim (30 gün içinde ödemeniz yapılacak dendiği SMS'te yazıyordu bu bilgi)

    "Peki ben gerekli bilgilendirmeleri yapıyorum , işlemin hızlandırılması için elimden gelenleri yapacağım , şu an zırvalıyorum , tıçıyorum , sıvıyorum " dedi.

    Hemen paramı verin dedim.

    Bu sabah Zamzung müşteri hiz. aradılar

    "Efendim iyi günler ,ben XXX (bay) , sizin şikayetvar.com'da bir şikayetiniz olmuş , TV'yi iade etmişsiniz yanlış bilgisi verilmiş , daha sonra değişim yapıldı diye düzeltilmişmiş" dedi.
    " Kampanya katılım kodunuzu paylaşır mısınız " dedi .

    Ağzının ortasına , tam dudakları ile dişleri arasına gelecek şekilde , tuvalet terliğini (hafif ıslak) vurmak geldi içinden .

    Sizin kendi içinizde birbirinizden haberiniz yok mu , beni Yasemin Hanım aradı , 30 gün SMS 'i geldi , ne kampanya kodu dedim.

    "Efendim , sistemde çok fazla kaydınız olduğu için kiminle görüştüğünüzü bilmiyorum " dedi.

    Evet, iki aydır beni savsakladığınız için çok fazla kaydım vardır ve olacaktır dedim.

    " Peki o zaman , sizin için başka yapabileceğimiz bir şey var mı ? " dedi.

    Evet , paramı verin dedim .
    "Onu anladım , farkı bir isteğiniz var mı ?" dedi

    Evet , 2000TL'mi geri verin dedim.

    "Beyfendi,bakın ben farklı ifadesini kullanıyorum ." dedi "yani iade talebinizden başka " dedi.

    Bak , ben de farklı ifade kullandım dedim , bir önceki cümlemde paramı verin dedim , ikinc cümlemde 2000TL'mi verin dedim.



    "Ben gerekli kayıtları alıyorum" dedi.




  • Samsung 7/24 Canlı Destek sayfası üzerinden paramı iade etmelerini yazıyorum.
    Görüşme başlangıcında benden isim soyisim , kategori ve cep telefon bilgilerini girmem isteniyor.

    Bu bilgilerin hepsini girmeme rağmen , görüşme başladığında Pelin isminde bir bayan benden ısrarla isim ve telefon bilgisi istiyor .

    Diyorum ki kendisine , seninle görüşmeye başlamadan önce zaten bu bilgileri girdim. Bana çözüm üret diyorum.

    Bana şunu yazıyor : " Görüşmeye bu şekilde devam etmeniz halinde görüşmeyi sonlandırmak zorunda kalacağım ."

    Ben de inadına paylaşmıyorum bilgilerimi tekrar.
  • MUTLU SON !

    Bugün öğleden sonra ödemeyi yaptılar. (Ekran görüntüsünü de ekledim aşağı)


    Ödemenin yapıldığını Yasemin Hanım arayınca , görüşmeye başlayıp , hazırlıksız yakalanmamak için hemen telefona gelen bildirimlere göz gezdirince öğrendim .

    "Efendim merhaba , görüşmelerimiz kayıt altında vs. Hesabınızı kontrol eder misiniz , ödemenin yapılmış olması lazım vs. " dedi.

    Evet yapılmış dedim.

    Ve artık vicdanen rahatsız olduğum için şu sözlerimi ilettim ; sizden çok özür dilerim , bir kadın karşısında bu şekilde kendime yakıştıramadığım üsluplarda konuşmak ZORUNDA BIRAKILDIĞIM için çok özür dilerim dedim.

    "Anlıyorum" dedi.

    Ancak bu durumun sorumlusu yine siz , yani SAMSUNG'tur , bu süreç çok kötü bir şekilde yönetildi dedim.

    Beni bu şekilde konuşmalara siz teşvik ettiniz , mecbur kaldım , mecbur bıraktınız dedim.

    Sizden yine çok ama çok özür dilerim dedim.


    Evet , bir mutluluk yaşıyorum; ama o kadar boş ve aptalca ki !
    Hakkım olan bir paranın iki ay bekledikten sonra elime geçmiş olması gerçekten çok saçma.

    Bir daha " Geri ödeme kampanyası " ' na bulaşmak mı ? Asla !

    Hakkınızı her yerde sonuna kadar aramanız tavsiyesi ile kalın sağlıcakla ...

    ZAFER BENİM ! 62 GÜN SONRA SAMSUNG 2000TL 'Mİ İADE ETTİ !!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 21 Kasım 2019; 1:40:11 >




  • Evlendikten sonra çamaşır makinemin anakartı arızalı geldi. Yaklaşık 1.5 yıl oldu sözde hala değiştirecekler. Samsung kadar berbat bir firma görmedim. Keşke en başından tüketici hakem heyetine gitseydiniz, inanın size beklediğinizden çok daha fazla yardımcı oluyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panelin neyi vardı sorabilir miyim?


    Demek hakkınızı arayıp değişim istediniz ve orada raporu dolduran bir şerefsiz yolunuza taş koymaya kalktı, benim tahminim bu.

  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Panelin üst ve alt kenarlarında yaklaşık 1cm genişliğinde gölge benzeri şeritler oluşmuştu.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.