Şimdi Ara

ZAFER BENİM ! 62 GÜN SONRA SAMSUNG 2000TL 'Mİ İADE ETTİ !! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 24 bin TL verip 2000 TL için uğraşmak!


    biz faniler anlayamayız!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün aramışlar , duymadım. Geri aradım, neden aradıklarımı sordum. “ Efendim size SMS gelecekti, geldi mi , gelmiş sanırım ?” dedi. Evet dedim. “ Ne yazıyor o SMS’te acaba ?” sorusunu bitirmesine müsade etmeden , siz çok iyi biliyorsunuzdur ne yazdığını o SMS ‘te dedim. Aklın sıra bana sevimlilik yapıyor, SMS geldi paranızı alacaksınız diyor kendince. Hemen paramı verin dedim. “ Hemen verilir gibi bir şey söyleyemeyiz “ dedi. “ Sizin için gerekli aksiyonları alacağımdan emin olabilirsiniz” dedi.
    Hiçbirşeyden , hiçbirinizden emin değilim, hiç birinize güvenmiyorum dedim.
    Bu süreci çok kötü yönettiniz dedim. Siz, arkadaşlarınız, kendini yönetici olarak tanıtan kişiler çok kötüsünüz dedim. “ Anlıyorum , sizin için gerekli aksiyonları alıyor olacağım “ dedi. Ne aksiyonu , neden bahsediyorsunuz, artık aksiyon vs. kalmadı. Şu an yapacağınız tek şey , muhasebe biriminize bana 2000TL ödeme yapılması yönünde talimat vermeniz dedim. “ Anlıyorum “ . Papağan mod “ Anlıyorum . “
    Cevap vermedim. “ Söylediklerim size ulaşıyor mu ? “ dedi. Söyleyeceğiniz farklı birşey yoksa uçağa bineceğim dedim. “ İyi uçuşlar “ demesin mi !

    Sanki dersin iyilik penisi.
  • Tulû kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk satıra editle gelişmeleri daha kolay olur bizim içinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni CEO'nuz ile görüştürün x20 - x30 kere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüketici mahkemesine gitsen almistin galaxy watch 2 aldim benzer seyleri yasattilar hediyelerin ustune yatmaya calistilar verdim mahkemeye hediye cekini hemen yolladilar
    Birde telefonda sikayeti cekin oyle tanimliycaz ceki dediler dedim durust olan ben kandiran sizsiniz mahkemeden sikayetimi siz ceki gondermeden cekmem suan dolandirici konumunda olan firmaniz dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene evveli benzer bir kampanyayla tv yanına telefon veriyorlardı. Her hafta arıyordum kampanya birimi kampanya birimi inceleniyor telefonlar bekleniyor vs vs sayıklıyorlardı. Telefonu almak için 2.5 ay beklemiştim.
  • Demek yalnız değilmişim . 😭 Sizlere de mi itelemeye çalıştılar ? Kıyamaaaammm bizlere . 😖

    Bu daha başlangıç !!
  • Aklımda hocam . Servis kurulum fişi yanımda değil, iş seyahatindeyim. Eve dönünce eksiksiz evraklarla e-devlet üzerinden tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum yakın zamanda sonuç alamazsam.
  • 24000 TL lik TV ile ne yapıyorsunuz içine girebiliyor musunuz acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • parasızlıktan daha kötüsü parayla rezil olmak heralde :D o değil de adamlar muhtemelen o tv den en az 5k kar yapıyo üstüne de size geri ödenecek olan parayı bankada birkaç ay dolaştırıyo temiz para valla helal adamlara sakin moddda ellerine alıyolar telefonu işte robot gibi he he diyolar alışmışlardır
  • Tulû kullanıcısına yanıt
    Hocam bir kaç ay önce LG ile ilgili böyle bir sorun yaşamıştım. Hediye tv kampanyası vardı. 20 iş gününde elimde olması gereken tv 60 günde çıkışı yapılmamıştı. 61. Gün tv yi iade edip parasını aldım. Onlar sağ ben selamet. Ben 2 ay Tvyi kullandım onlarda 2 ay paramı kullandı. Hoş aynı tv 10k bandına düştü şu an 17k vermiştim ben. Bence sizde tv iade edin kurtulun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siz parayı sokakta mı topluyorsunuz.Bi TV'ye nasıl 24.000 TL verebiliyorsunz aklım almıyor?
    Koç'un,Sabancı'nın yanında müdür filan mısınız?
    O kadar parayı vermiş 2.000 TL'nin derdine düşmüş.
  • Adamın bi tvye 24k verecek parası olsada hakkı olan parayı adamlara mı bıraksın? O kadar parayı vermiş 2k derdine düşmüş ne demek sana da versin o zaman 2k? Demek ki sokaktan toplamıyor ki parayı peşine düşmüş. Siz sokakta süpersport araba gördüğünüzde sahibine söven arabayı öven tiplerdensiniz galiba.

    Not: 3.5k maaş ile vardiyalı çalışan işçiyim.
  • Türkiye'de xxx Türkiye garantili, kampanyalı bir şey alınmaz. En iyi, en mantıklı şey olabildiğince ucuz satılan, yasal ithalat yapılmış ürünleri almak ve garantisi olduğunu unutmak. Bir arıza olursa ki genelde olmuyor, parçasını alıp temiz iş yapan bir yerde tamir ettirmek. Bazen %20 daha uyguna alınabiliyor ürünler. Hem görece daha ucuz hem de stressiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ilginç dicem çünkü yani Samsung firması saçma salak itibar düşürücü hareketler. Benzer bir durum bende de yaşandı ürün aldım stokta olan ürünü 3 hafta bekletip kalmamış dediler hediye çekim nolacak dedim yandı dedielr yok öyle dedim yanması benim hatam değil sizin hatanız yüzünden o hediye çeki gitti dedim yok bilmem ne de biz çözüm ekibine iletiriz de bilmem ne de geri verileceğini sanmıyorum diyen kişi vardı birde. ceo ya mail gönderdim aradılar bir aylik geçerli hediye çeki gönderdiler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung sararan ekranli cep telefonuyla zaten markasini mahvetti. Simdide tv bolumunu harcadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung evime sokmam. Ne tv ne telefon nede beyaz eşyasını ASLA

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumu mağduriyetini giderme aracı olarak kullanıyorsun kimseye yararın yok.umarım parayı geç verirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tulû kullanıcısına yanıt
    sen ne çirkef bir insansın ?
    Kız seni aramış sana belliki şirinlik yapıcak neden karşındaki kişinin kalbini kırıyorsun ?
    Ayıp ayıp o para karşındakinin insiyatifin de değil Kız size sohbet falan edicek mutlu olduğunuzu görmek istemiş siz terslemişsiniz allah müşterinin de iyisini versin.
  • Keşke benimde böyle bir derdim olsa...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.