Şimdi Ara

Z3 Compact Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonu sipariş verdim saat 10 civarı büyük ihtimal pazartesi elimde olacak.Ama aklımda hala sorular var.Z3 almak dahamı mantıklı olurdu veya htc m8.Benim için önemli olan şey telefonun performansı ve uzun süre götürmesi.Yardım ederseniz sevinirim.



  • Ekranı cok kücük olduğundan sıkılırsınız hemen.bence siparisi iptal edin m8 alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş şimdi z3c performans açısından abisi z3 e kafa tutan bi telefon. Hatta bazı performans testlerinde abisinden de iyi sonuçlar veriyor. M8 den de üstün resimde antutu benchmark testi sonuçlarını görebilirsin. Kısaca üçüde güzel performanslı telefonlar ama z3 ile m8 ekran boyutları büyük. Öncelikle ekran tercihini belirlemelisin. Bana sorarsan çok güzel bir tercih yapmışsın. Değiştirme derim. Tabiki son karar senin.



     Z3 Compact Yardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithri -- 21 Aralık 2014; 14:14:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lorik28

    Kardeş şimdi z3c performans açısından abisi z3 e kafa tutan bi telefon. Hatta bazı performans testlerinde abisinden de iyi sonuçlar veriyor. M8 den de üstün resimde antutu benchmark testi sonuçlarını görebilirsin. Kısaca üçüde güzel performanslı telefonlar ama z3 ile m8 ekran boyutları büyük. Öncelikle ekran tercihini belirlemelisin. Bana sorarsan çok güzel bir tercih yapmışsın. Değiştirme derim. Tabiki son karar senin.



     Z3 Compact Yardım

    Değiştirmiyorum hocam verdim kararımı teşşekkürler yorumunuz için
  • Ekran buyuklugune bırsey dıyemem kıseye gore degısır tercıh,ama m8 falan z3compactla ozellıkle ılerıye donuk kıyaslanamaz,720p nın cok ıyı performans verdıgı gıbı daha kucuk ekrnada m8 den dha ustun batarya koymus sony,zaten guncelleme olarakta hep en az bır adım onde gıdecektır z3c
  • doğru tercih yapmışsın performans olarak 720 p ekranı olduğu için z3 ve m8 den daha iyi batarya performansı olarak pek bir fark olmaz burda tek sorun senin için ekranın küçüklüğü olabilirki ekranda küçük değil sorun olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.