Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi dizisinin resmi ismi belli oldu ve diziden ilk video geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yüzüklerin Efendisi dizisinin resmi ismi belli oldu ve diziden ilk video geldi



    Bildiğiniz üzere Amazon, Amazon Prime Video için yüksek bütçeli bir Yüzüklerin Efendisi dizisi geliştiriyor. Geçtiğimiz saatlerde de diziden ilk video geldi ve dizinin resmi ismi belli oldu.



    Ayrıca Bkz.Netflix'in Viking dizisi Vikings: Valhalla'dan resmi tanıtım fragmanı geldi



    Duyuruya göre dizinin orijinal ismi The Lord of the Rings: The Rings of Power olacak. Ülkemizdeki ismi ise Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri olacak. Daha önce de açıklandığı gibi dizi evrendeki İkinci Çağ döneminde geçecek. Yüzüklerin dövülmesi, Karanlık Lord Sauron'un yükselişi ve Númenor'un destansı hikayesi gibi İkinci Çağ'daki birçok önemli konuyu işleyecek.



    Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri İlk Video





    Yüzüklerin Efendisi dizisi, 2 Eylül 2022'de Amazon Prime Video üzerinden yayınlanacak. Dizinin başındaki isimler J.D Payne ve Patrick McKay. Daha öncesinde dizinin sızdırılan konusu şu şekilde:



    "Amazon Studios'un yakında çıkacak yeni dizisi, Orta Dünya tarihinin efsanevi İkinci Çağı'nın kahramanca efsanelerini ilk kez ekranlara getiriyor. Bu epik drama, The Lord of The Rings ve The Hobbit'ten binlerce yıl öncesinde geçecek ve izleyicileri büyük güçlerin dövüldüğü, krallıkların zafere yükseldiği ve harap olduğu bir çağa geri götürecek. Bu çağda beklenmeyen kahramanlar ortaya çıktı, en ince ipliklere umut asıldı ve Tolkien'in kaleminden çıkan en büyük kötü adam, tüm dünyayı karanlığa boğmakla tehdit etti. Görece barışın hakim olduğu bir zamanda başlayan dizi; Orta Dünya'da uzun zamandır korkulan, hem tanıdık hem de yeni olan bazı karakterlerin ortaya çıkışıyla devam edecek. Misty Mountains'in en karanlık yerlerinden, elflerin başkenti Lindon'un görkemli ormanlarına, nefes kesici Númenor ada krallığına ve haritanın en uzak noktalarına kadar uzanan bu karakterlerin tarihe kazındıkları macerayı izleyeceğiz."











  • Sinema tarihinin efsanesi. Umarım dandik çıkarmazlar. Elimizde bir bu kaldı çünkü.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • siyahi elf varsa yıkarlar o stüdyoyu yalnız. sjw sokuşturmazsalar gideri olur umarım. yine de zor işleri ya tatmin edemeyecekler milleti bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendine_Antagonist -- 20 Ocak 2022; 0:21:28 >
  • efsane serilerin başında gelir lotr. bu kadar büyük bütçeyle bence efsane devam eder.

  • Whell of Time'dan sonra zerre ümidim yok.

  • Wheel of Time gibi vasatın altında kalmayacak bir senaryo ve oyunculuk görürüz umarım. Büyük umutlarla bekliyoruz ama Tolkien'e sadık bir dizi izlettirirsinler.

  • Zaman Çarkı felaketinden sonra pek umutlanmamak lazım bence….

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hadi bakalım bekliyoruz.

  • Güzel bir yapım olacağını düşünüyorum

  • Amazon lütfen şu Prime Video uygulamanı bir elden geçir artık. Sanki internet tarayıcısında siteyi açmışız gibi kazulet, saçma sapan bir uygulama. Netflix ne kadar akıcı bir arayüze sahipse Amazon da o kadar yavaş.


    Ya milyarlık şirketsiniz, bu işe de önem veriyorsunuz. Bir tv uygulamasını düzeltmek ne kadar zor olabilir ki ben anlamıyorum.

  • Zaman Çarkı belki en önemli ilk 3 fantastik seriden birisidir ama amazon un ona yaptığı muameleyi gördük. berbat senaryo, berbat cgi, berbat oyunculuk ve berbat bir dizi. umarım lotr evreninin ırzına geçmez bu firma.

  • Tanıtım videosunda pek bir nane yok. Tamamen dijital bir video, klasik bir yüzük ve erimiş lav, buhar filan. Bomboş. Acaba bu bir ipucu olabilir mi?

  • 2 Eylül’e kadar beklemek istemiyoruz 😀

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla zaman çarkı fiyaskosunu gördükten sonra bundan da hiç ümidim kalmadı. Efekt ve mekan tasarımları güzel olacaktır yine eminim, lakin gerisi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendine_Antagonist kullanıcısına yanıt
    İnşallah Wheel of Time gibi batırmazlar. Hintli ve siyahi saçmalığından gınağa geldi.

  • şu girişteki seslendirmeyi duyunca umutlarım da yıkıldı. Bu ne ya. Çocuklar için dizi mi çektiniz. Bu nasıl bir seslendirme ve ses tonu.

  • videonun yapılışı hakkında:


    Yüzüklerin Efendisi dizisinin resmi ismi belli oldu ve diziden ilk video geldiIGN Movie Trailersyoutube
    Take a behind-the-scenes look of how Prime Video's The Lord of the Rings: The Rings of Power title reveal video was made. The title sequence of The Lord of the Rings: The Rings of Power was not a CGI creation but rather achieved practically at a foundry using molten metals, reclaimed redwood, sparkler dust, argon pours, liquid hydrogen and more. Multiple pours of molten metal were shot with the Phantom Flex 4K camera until the creators got the exact effect they were looking for. The series will premiere on September 2, 2022, on Prime Video. #PrimeVideo #LordOfTheRings #TheRingsOfPower
    https://www.youtube.com/watch?v=OC_yTMST7mw
  • Wheel of Time bence abartıldığı kadar kötü değil


    Ama tabii umarız LoR daha iyi bir kadro ile gelir

  • Benim pek bir umudum yok ama hadi bakalım bekleyip görelim :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sahne 1, 2

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.