Şimdi Ara

yurtışından gelen cihazlarınız KVK güvencesi altında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'nin önde gelen destek firmaları arasında bulunan KVK, özellikle yurtdışından cihaz alanlara ve kazalardan korkan elektronik cihaz kullanıcılarına geniş garanti imkanları sunan yeni güvenlik paketlerini tanıttı. Bir basın bülteniyle duyurulan yeni paketler hakkında ayrıntılı bilgiler sizlerle:

    KVK, MOBİL CİHAZLARI KAZALARA VE KULLANICI HATALARINA KARŞI DA GARANTİ KAPSAMINA ALIYOR

    Türkiye’de yaygın teknik servis hizmeti veren tek kuruluşu olan KVK, hazırladığı yeni paketlerle cihazları güvence altına alıyor. Bu kapsamda, ‘KVK Kaza Güvencesi Paketi’ni satın alan tüketiciler, bir yıl boyunca garanti kapsamı dışında hasara uğrayan cihazının tüm onarımını yaptırma şansına sahip oluyor. ‘Yurtdışından Gelen Cihazlara Teknik Servis Güvence Paketi’ ise KVK garantisi bulunmayan cihazların hizmetten yararlanmasını sağlıyor.

    Teknoloji alanında Türkiye’nin önde gelen firmaları arasında yer alan KVK, garanti dışında kalan hasarları da onarım kapsamına alarak, teknik servis hizmeti verdiği alanı daha da genişletiyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyen tüketicilerin, ‘KVK Kaza Güvence Paketi’ veya ‘Yurtdışından Gelen Cihazlara Teknik Servis Güvence Paketi’ne sahip olmaları yeterli olacak.



    Her iki paketten birine sahip olan tüketiciler; yurtiçinden veya yurtdışından aldıkları, olası kaza karşısında hasar gören KVK’nın hizmet verdiği tüm marka ve modellere ait cep telefonu, tablet, navigasyon gibi mobil cihazları için bakım ve onarım hizmeti alabilecek.

    'KVK Kaza Güvence Paketi'yle yurtiçinden alınan cihazlarda meydana gelen ve garanti dışı olarak kabul edilen, düşme, kırılma, alçak/yüksek voltaj, toz gibi kazalar sonucunda meydana gelen arıza ve hasarların bakım ve onarımı güvence altına alınmış olacak.

    'Yurtdışından Gelen Cihazlara Teknik Servis Güvence Paketi' ise KVK Teknik Servis tarafından hizmet verilen marka, model ve renklerdeki ürünleri kapsayacak. Paketle, tüketicinin yabancı bir ülkeden alarak Türkiye’ye getirdiği mobil cihazda yaşanan arızayla, imalatçı-üretici ve ithalatçı garanti süresi sona eren mobil cihazlarda yaşanan arızalara 1 yıl teknik servis güvencesi verilecek.

    Paketlere ve ayrıntılı bilgiye ‘KVK Satış Noktaları’ ve ‘KVK Teknik Servis’lerden ulaşılabiliyor.

    Kaynak: techno-labs.com (http://www.techno-labs.com/1/37271/1/kvkdan-yeni-garanti-paketleri.html)



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.