Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo sıktı artık (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
936
Cevap
10
Favori
44.449
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sizlere başıma gelen olayı danışmak istiyorum. hepsiburada üzerinden 2 kutu ağırlık ve 1 bar aldım. perşembe günü bar geldi ağırlıklar yoktu başka paketlerde olması lazım dediğimde yarın getiririm dedi ( bugun şubeye gittigimde geldiğinde getiririm dedigini iddia etti). daha önce herhangi bir sorun yaşamadıgımdan teslim aldıgıma dair imzayı atmakta bi sakınca görmedim ve attım. aradan 2 gün geçip diğer paketler gelmeyince şubeye gittim ve şubeye hiç gelmedigini söylediler ısrarla. hepsiburadaya göre şubeye ulaşmış görünüyor. kağıt üstünde imza attıgımdan dolayı haksız görüneceğimi düşünüyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim
  • şu konuya yazacak o kadar çok şeyim varki ama yazmaya üşeniyorum artık, özetleyim yurtiçi kargo kullandığı için hepsiburadadan alışveriş yapmayı kestim. Gittigidiyor kullanmayan biriydim sadece oradan yurtiçi dışında firmalarla çalısan kişilerden alışveriş yapıyorum. Yurtiçi ile dünyada son kalan hastalığımın ilacını getircek olsalar bırakın rahatla öleyim derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 17 Aralık 2016; 22:17:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skynet

    Yurtiçi kargo Zaytung'a konu olmuş


    http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=315673

    Yurtiçi Kargo'dan 20. Yılını Dolduran Müşterilerine ''Kapıya Teslimat'' Sürprizi...



    Türkiye’nin köklü lojistik firmalarından Yurtiçi Kargo, 20. yılını dolduran sadık müşterilerini hoş bir sürpriz ile ödüllendiriyor. 20 senedir evde bulunamayıp kargoları şubeden teslim edilen şanslı 360 kişiye, bir defaya mahsus olmak üzere kapıdan teslimat yapılacak...

    İade-i ziyaret zamanı

    Sürpriz kampanya, bugün Yurtiçi Kargo’nun Maslak’taki Genel Müdürlük binasında düzenlenen bir lansmanla duyuruldu. Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Erdensay, “20 senedir bizimle olan sadık dostlarımız için ufak bir jest yapmak boynumuzun borcudur” sözleriyle duyurduğu kampanya için şu ifadeleri kullandı:

    "Bu insanlar yeri geldi yağmur çamur demeden geldiler şubelerimizden kargolarını aldılar, bizim misafirimiz oldular. Şimdi artık onlara vefa borcumuzu ödeme zamandır, iade-i ziyaret zamanıdır. Hem bir kere de biz onlara misafir olalım yahu değil mi? Ehehe...”

    Gergin anlar…

    Erdensay, kısa konuşmasının ardından kampanyanın startını bizzat kendisinin yapacağı bir teslimatla vermek üzere basın mensuplarıyla birlikte yola çıktı. Kameralar eşliğinde Bakırköy'de bir apartmanın önüne gelerek ilgili dairenin ziline basan Genel Müdür Yardımcısı, megafondan gelen “Kim o?” sorusuna ''Yurtiçi Kargo. Paketiniz var..." yanıtını verirken, o andan itibaren gergin dakikalar yaşandı.

    Megafondan gelen “Kimi kandırıyosunuz lan siz? Hırsız mısınız dolandırıcı mısınız olm? Polis çağırmadan gidin buradan çabuk” tepkisi ortamın bir anda buz kesmesine neden olurken, Erdensay "Eheh tabii beklemediği için böyle bir şeyi... Haklı müşterimiz..." sözleriyle havayı yumuşatmaya çalıştı. Gürültüler üzerine kapıya çıkan apartman görevlisinin yardımıyla binaya giren Erdensay ve beraberindeki gazeteciler, teslimat yapılacak dairenin kapısına birlikte vararak bir kez daha kapıyı çaldılar.

    "Vefa semt adı değilmiş..."

    Kapıyı açan ev sahibi Muzaffer Şendur(56), “Hala burda mısın lan sen? Dur ben veriyim esas kargoyu” sözleriyle Genel Müdür Yardımcısı’nın kafasına sopayla vurmak üzereyken, basın mensuplarını fark ederek son anda durmayı başardı. Teslimat süreci, bu andan itibarense duygusal görüntülere sahne oldu. Şaşkınlığını gizleyemeyen Şendur, durumun kendisine izah edilmesiyle birlikte gözyaşlarına boğulurken, "20 yılın sonunda böyle bir jestle ödüllendirilmek çok güzel. Demek ki vefa sadece bir semt adı değilmiş..." sözleriyle şirket yönetimine teşekkür etti.

    Başarıyla sona eren teslimatın ardından bina çıkışında diğer 359 müşterinin teslimatlarının da önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceğinin müjdesini veren Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Erdensay, hazır gelmişken apartmanın kapısına geleneksel Yuriçi Kargo "Geldik yoktunuz, paketinizi şubemizden alabilirsiniz" sticker’ını yapıştırmayı da ihmal etmedi.

    Zaytung.com

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim şube çok iyi,eve teslim kargoya ,abi kargon geldi gel al diyorlar,o kıvamdayız yani.artık onlar açmadan ben gidiyorum,minibüsten kargomu indirmişliğim var defalarca.bulunduğum yerde başka kargoda yok.şube teslim deyip gidip kendim alıyorum.KISACA BERBATLAR
  • Firmaya gelen daha doğrusu gelmeyen kargo için genel müdürlüğe yazılı şikayet ettik.
    Şikayetten bir hafta sonra aradılar, sizin yurtdışı gönderilerileriniz varsa biz taşıyabiliriz diye.
    Şaka gibi ya....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÖzgünK

    Valla kargo çalışanlarını suçlayamam. Maaşları az. Sorun mecliste yani bu hükümette. Tabi kargo firmalarıda maaşları yükseltmeli.
    Maaşlar az, elektrik, su, doğalgaz, her şey ücretli. Kargo çalışanı da mutsuz. Az maaşla kargo kutunu odana kadar getirmez kimse.

    bence maaş zammı az gelir , kargoculara devlet kadrosu verilsin iyice ... tavana dayansın . hiçbir vasfı donanımı olmayan adamın hakkı devletin belirlediği asgari ücrettir . okumasın , meslek sahibi olmasın , apaçi gibi dolaşsın sonra maaş az . millet enayi zaten , boşuna üniversite okuyor yada boşuna saniyelerde meslek öğreniyor . aldıkları para en başta haramdır , sözleşmede 3000 lira yazıpta 1300 liraya çalıştırmıyorlar kimseyi , aldığın 1300 lira senin ekmek paran , o işi adam gibi yapmadığın her saniye ise haram lokma yiyorsun . beğenmeyen çıksın defolsun adam gibi işini yapacak birisi gelene kadar turnike gibi yenisi gelsin . hem terbiyesiz olacaksın , hem işini adam gibi yapmayacaksın , hemde çok paraya çalışacaksın , hemde mağdur olacaksın , tam yeni Türkiye prototipi .madenciler , temizlik işçileri , kasiyerler ölsün , onların işi çok daha kolay kargoculardan , hatta maaşlarından her ay kesilip düzenli olarak kargoculara verilsin .

    konuya ara ara bakıyorum , bu kargocular ne zaman mağdur ilan edilecek diye merak ediyordum , sonunda denk geldim . şimdi gönül rahatlığıyla mazlumun yanına bende geçeyim ; kargoculara yazık , çok yükleniyorsunuz , yapmayın öyle şapşikler , yuh . en iyi meslek kargoculuktur , yaşasın yurdumun dört yanını saran ama ulaşılamayan kargo ağı .




  • p503 P kullanıcısına yanıt
    Şikayeti buraya yazdıktan sonra sağolsun n11.com beni en az 5 defa arayıp süreç hakkınad bilgi verdi. n11'deki satıcı ürünü geri çekip tekrar gönderdi ama sonuçta yine Yurtiçi Kargo sayesinde ürün elimize ulaşmadı. n11'e verdikleri bilgiye göre alıcıya ulaşamamışlar. Kargoyu Serdivan şubesinden teslim alabilirmişiz (Google Mapsten baktım 76km mesafede) Kargo üzerinde benim isim ve telefonum yazıyor. Annem sürekli evde ama kargomuz ulaşmıyor. Üstelik kargonun elemanı bir kere beni cepten aramıştı, hangi numarayı arıyorlar da bana ulaşamıyorlar anlamıyorum.

    Olayın ilginç tarafı n11 hakkında bir şikayetim olmamasına rağmen buradan bana ulaşıp sorunumu çözmeye çalışıyorlar ama Yurtiçi Kargo kılını kıpırdatmıyor.
  • 5 gündür getiremediler kargomu n11 den ürün almıstım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thepromh

    5 gündür getiremediler kargomu n11 den ürün almıstım

    Sorun n11 de değil satıcıda. Ürünü almadan önce yurtici ile mi gonderiyorsunuz diye sorun mağazaya . ondan sonra almayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtici kargo sitesine girince bizden memnunmusunuz diye anket cikiyor, hayir diye yapistirin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hardcrss

    Yurtici kargo sitesine girince bizden memnunmusunuz diye anket cikiyor, hayir diye yapistirin.

    Yakında onuda kapatırlar. Evet diyen bile var biliyorum çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her kargo geldiğinde sorun yaşamaktan bıktım. Geçen sefer kargom gelmedi, ne oldu acaba diye takip kodu ile girip siteden baktım. Kargo dağıtıma çıkarılmadı yazıyor. Adamlar teslim edilemedi yalanını bile yazmadan dağıtıma çıkarılmadı yazmış. Gittim şubeye bu kargo niye dağıtıma çıkmadı diye sordum. Çalışanın verdiği cevap siz evde yoksunuzdur diye arkadaş dağıtıma çıkarmamıştır. Böyle bir yüzsüzlük olabilir mi.
    Bugünkü kargoyuda daha şubeye gelir gelmez teslim edildi olarak girmişler. Şimdi arada bul kargo allah bilir nerede. Kesin sorunca teslim almışsınız siz diyecekler. Şubeye geldikten 10 dk sonra ışınlanarak mı geldide bizim apartmana teslim etti kargoyu.
  • Gerçekten de en kötüsü yurt içi kargo oldu artık. Ürünü kata çıkarmamaya bile başladılar! Hem de ürünü bir hafta şubede bekletiyorlar.
  • yazıldımı bilmiyorum ama bunun yegane sebebi YİK nun isim hakkını vererek bir çok şubesini (şahıslara) acentelik olraka vermesi !

    + asgari ücretle çalışmaya MAHKUM edilmiş işini sevmeyen, saygı duymayan binlerce çalışan

    bu arada ben de YİK'den kargo bekliyorum

    transfer sürecince kaldı

    fiko başkan'dan cevap gecikmez "bir haftaya netleşir"




  • adamlar oturduğum apartmanın karşısına şube açmışlar aldığım ürünler yurtiçi kargo olunca 3 km ötedeki şubeye gidiyor sizinki yine iyi
  • thepromh kullanıcısına yanıt
    Merhaba thepromh,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com Donanım Haber Ekibi
  • Aynen ya geçen de iki adet kargo Hepsiburada 'dan bana yola çıktı ama kargolar gelmiyor deli oldum gittim şubeden aldım.. Ücretsiz kargo 'yu 4.5 tl yol parası vererek aldım bir de taşıması tamamen rezillik bir durum yaşadım 5 10 tl kargo parası verse idim daha iyi idi.. Hepsiburada 'ya da şikayetimi ileteceğim..
  • AlfredBorden kullanıcısına yanıt
    bu iyiydi bak işte


  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    kardeşim bana şube teslim TEL İHBARLI kargo gönderdi, beni aramadılar ben gelme süresini tahmin edip gittim şubeden kendim aldım,

    ondan sonra TEL.İHBAR DURUMUNU SORDUM ?
    dediler ki "çok yoğunuz arayamadık"
    ben de dedim ki "tel.ihbar ücretini iade alayım"
    kem küm derken ŞUBE MÜD. geldi ona da bir kayıt geçtim
    2.00 Tl canlıyı (ücret önemli değil ama verilmeyen hizmete ücret ödemem dedim) aldım çıktım !

    artık asla tel ihb.kargo talep ve tavsiye etmiyorum, zaten arayan soran yok
  • Verilen paraları hiçbir şekilde hak etmeyen firma . Yahu her seferinde aynı bahane mi olur . Neymiş "müşteri evde yoktu" . Her seferinde de evde oluyorum ama onlar bıkmadan aynı cevabı veriyorlar . İnş komple kapanır yerine daha kaliteli bir firma gelir .
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.