Şimdi Ara

Yurtdışında site kurmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, yurtdışında bir site kurmak istiyorum. Örneğin ingiltere ve Avustralya da bu ülkeler için alan adı ve hostingi nereden alabilirim. Yardımcı olabilir misiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • .com yada .net uzantılı site alabilirsiniz ama co.uk veya co.au/au uzantılı site alacaksanız oralarda ikamet etmenizi şart koşabilirler. Siz sadece fiziksel sunucu olarak orada konumlanmış bir site kurmak istiyorsanız com/net alan adı ile, UK Hosting / AU Hosting diye aratabilirsiniz. Avustralya hosting bir nebze pahalı olabilir.

  • Alan adlarını heryerden alabilirsiniz. Sunucu lokasyonu açısından eğer Avustralyada yaşayanları hedeflemiyorsanız Avustralya lokasyonlu sunucu almayın, hem pahalıdır hem de diğer kıtalardan erişim yavaştır. Almanya, Fransa veya Hollanda lokasyon sunucu alınırsa İngiltere için de hızlıdır, Amerika lokasyon alınırsa Avrupadan erişim az miktarda daha yavaştır. Birçok hosting'in sunucu lokasyonu seçme opsiyonu var o yüzden özellikle hedeflenen ülkeye ait lokal host arayışına pek gerek yok.

  • Amaç ne kardeşim neden oralardan almak istiyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.