Şimdi Ara

Yurtdisi Firsat Ürün Incelemeleri Bölüm Kurallari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yurtdisi Firsat Ürün Incelemeleri Forumu kurallari v1.0 (Ekim 2015)

    Bu forumun amaci nedir?
    ----------Yurtdisi ürün incelemeleri forumu özellikle yurtdisinda uygun fiyata satilan fiyatin göre fayda orani yüksek olan ürünlerin üyelerimiz tarafindan varsa kendi referans linklerini de kullanarak incelemelerini sunmalari ve ayni konuda üyelerimize gerekli yardimi yapabilmeleri için açilmistir.

    Konusu açilabilecek ürünler;

    --Yurtdisi alisveris sitelerinden siparis edilebilecek (Örn;Aliexpress,Banggood,Amazon vb) kategori siniri olmaksizin fiyatina göre yüksek fayda saglayan ürünler

    Konusu açilamayacak ürünler,
    --Alkollü içecekler; tütün mamülleri; atesli silahlar ve biçaklar; yanici, patlayici ve insan sagligini olumsuz etkileyecek tüm ürünler; pornografik içerikli ve yetiskinlere özel malzemeler; reçeteli ilaçlar; uyusturucu maddeler ile burada belirtilmeyen tüm illegal ürün ve hizmetler.

    --IMEI kaydi gereken tüm ürünler

    Konu açma kurallari,

    --Sadece bu forumda olmak üzere konunun ilk mesajinda kendi referans linkinizi kullanarak beraberinde dogru çalisan referanssiz linkini de vermek sartiyla ürün incelemeleri paylasabilirsiniz.Bu forum haricinde diger forumlarda referansli ve kisaltma linkler yasak olmaya devam edecektir.

    -Kullanilacak referansli link linkin tamami mesajda gözükecek sekilde olmalidir.Kisaltma linkler,gizlenmis referansli linkler yasak olmaya devam edecektir.

    -Kullanilacak referansli link öncesinde linkin referansli oldugu mutlaka belirtilmelidir. Referansli link ile beraber dogru sekilde çalisan referanssiz link te beraberinde verilmelidir.

    -Üyelerimiz her bir ürün için ayri ayri konu açabildigi gibi isteyen olursa bütün incelemelerini tek bir konuda toplayabilecektir.Yalniz referansli linklerin konunun sadece ilk mesajinda serbest oldugu unutulmamalidir.

    -Bu forumda yalnizca ürün incelemesi içerigine sahip konular açilabilir.

    -Sadece referans linki paylasimi amaciyla açilmis; özensiz , yeterli içerige sahip olmayan konular üyelerin sikayetleri göz önüne alinarak yönetim tarafindan silinebilecektir.

    Diger kurallar ve açiklamalar;

    -Referansli link kullanim sartlari: Referansli linkler konularin sadece ilk mesajinda mutlaka referansli link oldugu belirtilerek ve ayrica beraberinde referans içermeyen ve dogru sekilde çalisan linki de verilerek kullanilabilecektir.

    -Forum genel kurallarinda da zaten belirtildigi üzere içerigi bos gereksiz mesaj yazarak veya mesaj yazip silerek konulari üste tasimak yasaktir.Bu sekilde haksiz olarak üste tasinilan konular gerektiginde forum yönetimi tarafindan silinebilecektir.




    v1.1

    Düzeltilen madde
    quote:

    -Kullanilacak referansli link linkin tamami mesajda gözükecek sekilde olmalidir.Kisaltma linkler,gizlenmis referansli linkler yasak olmaya devam edecektir.


    Rezvize edilen geçerli olan kural:

    -Kullanilacak referansli link linkin tamamı mesajda gözükecek sekilde veya forumun link oluşturucusu ile oluşturulmuş şekilde olmalidir.Kisaltma linkler,gizlenmis referansli linkler yasak olmaya devam edecektir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.