Şimdi Ara

yurt dışından projeksiyon cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Japonyadan projeksiyon cihazı getirtmek istiyorum. Jp. da düşük biz de yüksek woltaj var. Bilmek istediğim bu projeksiyon cihazları da diz üstü gibi evrensel bir adaptörü yada woltaj çeviricisi varmı. yoksa hangi ülkede satılıyorsa o ülkenin elektrik wat ını mı kullanıyor teşekkürler.
    Herhalde Amerika yada başka ülkelerden satın alanlar veya yanın da getirenler bilirler. ( jp amazondan bilgi alabilirmiyim diye baktım bir bilgi göremedim )



  • Amerikadan TK800M getirdim. Bizdeki voltaja uygun. Cihazın arkasında zaten alabileceği voltaj aralığı yazar.. o kısma dikkat etmen gerekiyor. eğer 100 - 240 vs. ise ekstra bir adaptöre gerek yok.
  • Abim jp da ondan isteyeceğim, orda genelde satıcılar sorumluluk almamak için , ya bilgimiz yok diyor yada uyumsuz diyip başından atıyorlar, böyle konularda. Benimde proj. cihazı konusunda cehaletim var.








  • japonyada oturuyor zaten . ordaki verdiğim adresden aldı. geldiğin de bavulda getirdi. Gerçekden görüntü kalitesi çok güzel. tr de saçma sapan fiyatlara 1280 çözünürlükde proj. cihazı satılıyor tr.de . imkanı olan sitesi de var ordan alsın. Sanırım gümrük vergisi ile bile ucuz kacar.
  • Benim kardeşim Almanyada şubat ayında gelecek.. Bu cihazı almanya adresine sipariş etsem gelir mi? Yahut Almanya dan alacaksan şu cihazı al diyebileceğiniz bir model var mı? Bütçem 2000-2500 bandında..
  • tESLİM SEÇENEKLERİNDE TR YE BİLE TESLİM gözüküyor, almanyaya da olur, amazon.de de arattım ürünü, göremedim bilindik modeller 500 ero dan başlıyor. full hd 250-300 dolar bütçeyle hem filim , hemde bil. ı bağlayıp oyun oynacağınız bir proj. cihazı arıyorsanız , kullanan biri olarak bu ürünü gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliyorum. Ben 5 m den düz çakıl rengi biraz koyu bir renk , düz duvara yansıtarak kullanıyorum, alet fazla sesli değil, filim yada oyun oynuyorsanız duymuyorsunuz. Evdeki ses sitemine bağlı olarak kullanıyorum. bir de android kutu bağlı, kendi ses sistemi anca maçlar için ideal, kalite olarak, filim için pek yeterli değil. Alacak kişi bir subvofer lı bar sistemiyle işi halledebilir. Şuan indirimli güncel fiyatıyla 1.168,48 tl ye satılıyor. Valla getirmede sıkıntı olmasa, her odaya bir tane alırım bu fiyata. TR herhalde gümrük bile ödesen bile , muadilleri ile karşılaştırınca ucuz kalır.




  • https://www.amazon.de/Projektor-Helligkeit-Heimkino-unterst%C3%BCtzt-Fu%C3%9Fballspiele/dp/B07RYJRHHJ/ref=pd_sbs_504_32?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B07RYJRHHJ&pd_rd_r=38c7cef4-910c-42af-b972-917ba2603fdd&pd_rd_w=BCmFO&pd_rd_wg=w8Rso&pf_rd_p=184816e4-edb5-4587-8faf-776e0027d8d1&pf_rd_r=3EF6YDAV9FJSFVCS1TXM&psc=1&refRID=3EF6YDAV9FJSFVCS1TXM Benim kullandığım cihaza benzeyen fiyat ve özellik olarak en uygun fiyatlı ürün bu , ama tabiki bu cihaz hakkında yorum yapamam, ben kendi cihazım hakkında atıp tutabiliyorum, tr de ki fiyatlara ve verdiği performansa göre yorum yapıyorum. Ve çok memnunum, bu ürüne sahip birisi de tecrübelkerini aktara bilir tarafsız olarak. ( genelde insanlar bir ürün alınca kullandığı ürün sanki dünyanın en iyi ürünüymüş gibi yorum yapıor, psikolojik olarak ) Ben doğrusu amazonjp. de bu ürünü alan yorum yapan insanların yorumlarınıda okudum ( jp lar bir alem adam yorum değil, adeta hakkında kitap yazmış. ) Genel olarak ortak noktalarıda bizim jp ürünleri aşırı pahalı bu ürün evimi sinama salonuna çevirdi şeklinde.




  • Öncelikle ilginize teşekkür ederim.. Almanya ya sipariş vermek istememin sebebi türkiye ye geldiğinde vergi çıkarmı? ürün gümrükte takılır mı şüphesi. Almanyada böyle şeylerle uğraşmıyorlardır diye düşünüyorum.. Kardeşim gelirken valize atar getirir..
  • valla , bizim başımıza şöyle bir olay geldi, hava alanında abimi karşılamak için bekliyordum, bir baktım polis abimi çevirdi, aha dedim gümrük parası alacaklar herhalde benim proj. cihazına , abim bana gel dedi, girdim içeri baktım, abimin kabızlık ilaçlarını ( beyaz toz küçük küçük poşetlenmiş, ) çıkarmışlar uyuşturucu testi yapıyorlar, neyse küçük bir nasihatla sorunsuz çıktık, genelde her ülke kendi vatandaşına çok da zorluk çıkarmıyor. jp.dan gelirken bavulda 1 kg fazla var diye eks. para ödeyip bavulu boşaltmak zorunda kalmış , giderken nerdeyse fazladan 20 kg la gitti. :)
    Bence fazla bir para eklemiyorlarsa postaya almanyaya isteyin, oradan getirin , bende yaptım, almanyadaki tanıdıklara bengooddan saat sipariş ettim, onlar getirdi sağ olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batar -- 17 Aralık 2019; 17:36:28 >
  • Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkürler.. Dediğiniz gibi yapacağım..
  • batar B kullanıcısına yanıt

    Benim de kardesim Amerika'da, yil sonuna dogru gelecek.

    Yaber y30/y31 ozelliklerini inceledim, kagit uzerinde iyi gorunuyor. Siz uzun suredir kullaniyorsunuz, nedir memnuniyetiniz?

    gercek 1080P'yi ozellikle belirtmisler, goruntu kalitesi, parlaklik, siyahlarin durumunu, köşelerde bulaniklasma, fan sesi vs kisa bir inceleme yazarsaniz cok sevinirim.

    Cihaz linklerini de ekliyorum


    https://www.amazon.com/YABER-Projector-Keystone-Correction-Compatible/dp/B07Q2BV8LN/ref=sr_1_3?dchild=1&keywords=yaber+y30&qid=1605245456&s=electronics&sr=1-3


    https://www.amazon.com/Projector-YABER-Correction-Compatible-Smartphone/dp/B07XKS5PQG/ref=sr_1_4?dchild=1&keywords=yaber+y30&qid=1605245456&s=electronics&sr=1-4


    yurtdisi incelemelerini de izleyip duruma gore buldugum bilgileri buraya ozet gecerim





  • hizli izledigim incelemelerden ogrendiklerim

    - genel olarak bu tip ucuz LED cihazlar, klasik AMPUL barindiran cihazlara gore cok daha fazla karanlik ortama ihtiyac duyuyorlar. Ekledigim youtube videosunda sozde 7000 lumen LED cihaz acikken uzerine 2400 lumen AMPULLU cihaz aciliyor, LED'in goruntusu kalmiyor, AMPULLU cihazin parlakligi kiyaslanamayacak kadar yuksek. Ozetle ucuz led cihazlarin gunduz kullanimi basarili olmaktan cok uzak.

    - bu cihazda yapilan olcekleme islemi optik bir islem degil, dijital bir islem. Bu durumda da cihazin yansitma yuzeyi arasindaki mesafeyi mukemmel bir sekilde ayarlamak zorundasiniz. Dijital olcekleme yaptiginizda (yani kuculttugunuzde) 1080P'den dusmeye basliyorsunuz, merkeze goruntunuzu koyuyor, diger kalan alanlara siyah bir cerceve koyuyor ve aldiginiz goruntu 1080P olmuyor

    - izledigim incelemelerde gecikme suresinden sadece 1 kisi yuzeysel bahsetti ve memnun oldugunu, problem edilecek bir durum olmadigini bildirdi.






  • Yaver ve toptro (belki daha bircok marka) aslinda tek ureticiden cikiyor...


    yurt dışından projeksiyon cihazı
    yurt dışından projeksiyon cihazı
  • Verdiğim para ve performansa göre yorum yapıyorum teknik bir bilgim de yok, tv uydu cihazı bil. ve android kutu ile kullanıyorum. Direk duvardan izliyorum , bez örtü falan kullanmıyorum, ev müstakil olduğundan ses sistemimi de coştursam sıkıntım olmuyor , o yüzden projeksiyonun sesli çalışıp çalışmamasını iyi yorumlayabilirim ama bana bir zarar verdiği yok, çinliler sağ olsun siz de bir firma olarak ürün sipariş etseniz o kutuda ne isterseniz yazdırabiliyorsunuz, adamlar size iyi abi sizin bu cihazın böyle bir özelliği yok demiyor, parayı veren düdüğü çalar misali. Ben uzun süredir kullanıyorum şuana kadar ilk gün ki gibi performanslı çalışıyor. Abim gelirse yakın bir zamanda yine isteyeceğim, Tr de hala en basit , düşük çözünürdeki proj. deli paralara satılıyor. ( benim yazdıklarımı okuyanlar da yaber bayisi sanacak neyseki tr de satıışı yok :) )

  • HORT! =)


    VANKYO V620 modeli cihazi aldik, kardesim halen amerikada, geldiginde daha detayli bilgi paylasabilirim


    cihaz+kargo+vergi : 121USD'ye geldi (magaza fiyatlari 179usd+vergi seklinde. EBAY'dan 3 adet sifir cihaz satan bir saticidan aldik ve cihaz gercekten kullanilmamis, sifir olarak ulasti kardesime. Fiyat konusunda 4 ayak ustune dustuk gibi gorunuyor.


    Sadece cihazin calisip calismadigini gormek icin acti ve sikinti gorunmuyor.

    native 1080p cihaz

    bluetooth, wifi yok.


    Asagiya ingilizce inceleme videosu biraktim.




    yurt dışından projeksiyon cihazı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilenji -- 30 Kasım 2020; 11:31:7 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.