Şimdi Ara

Yurt dışından Airsoft

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle bu konuyu burada açmamın nedeni mutlaka yasalarla ilgili bilgileri olan birilerinin olması veya daha önce yurt dışından airsoft getiren vardır diye. Airsoft almayı düşünüyorum, yurt dışından getirirsem herhangi bir sıkıntı çıkabilir mi? Sadece hedef egzersizi için aldığımı eklemek isterim, (yakınlarda saha yok) Amazon,Evike,Airsoftgi, ve benzeri bir çok site var, eğer şuana kadar getirebilen varsa (hiç sıkıntıya girmeden) nasıl yaptığını sormak isterim. Hem bu konuya sıcak bakan herkes için cevap olur.



  • UP! bende almak istiyorum. TAKIP..
  • Bir şey yazın ya :(
  • Kardeşim, kanuna göre gönderilen silahın ucunda turuncu namlu bulunmak zorunda. Unutma, bunu firmaya söyle oyuncak olduğunun ispatı olan turuncu namluyla göndersinler. Eğer laf eden olursa bu airsoftların gerçepe çevirilemileceğini söyle, birde yasamızdaki şu şeyi araştır; atıyorum 2,0 joule basınca kadar atanlar serbest, üstü için ruhsat falan lazım gbi muhabbetler var. bunu araştır ki yüksek basınçlı yanış bişey istemiş olmayasın
  • angelman31 A kullanıcısına yanıt
    Turuncu namlu ve joule değerinden haberdarım ancak merak ettiğim şey bu koşullar altında getirten sıkıntı problem yaşayan veya yaşamayan var mı ? Onu merak ediyorum youtube'dan ve bazı yerlerden araştırdım. Türkiye'de şuan çok pahalı ancak yurtdışından getirirsek az masraf yapmış oluruz.
  • Airsoft oyuncak gibi pille çalıştığı için sorun olmaz.
  • Cevaplarınız için sağolun fakat daha güncel cevaplara ihtiyacım var.

    Gümrük memuru olur, bu konuyla ilişkili bilgisi olan olur veya daha önce yurt dışından airsoft getirten olur lütfen bu konuya ya da bana ulaşsın çünkü farklı formatlarda da tam olarak bir cevap yok. İstediğim şu konu sonuçlansın ki bunu düşünenler zararlı çıkmasın.
  • Merhabalar konu bayağı geride kalmış.

    Aldığınız oyuncak için 100 usd + kargo ödeyeceksiniz, DHL türevi bir firma ile gelip direk gümrüğe gelecek ve gümrükte takılacak.

    Emniyet genel müdürlüğü (Ankara) sizden tam olarak şunları isteyecek.

    1- kaşeli imzalı faturanın (ehobbyasia mail olarak atmıştı bana) yeminli tercüman tarafından çevirisi.

    2-silahın katalogunun yeminli tercüman tarafından çevirisi.

    Bir de oyuncak için yasal bir sınır vardı 400fpsten fazla namlu çıkış hızı olmamalı sanırım bunu tam hatırlamıyorum.

    Ve sadece namlu değil sağ ve sol kısımlarında da turuncu boya olmalı.

    Gümrük sizin ürününüzü 15 gün civarında tutuyor sonra geri şutluyor. Ankarada değilseniz eğer süreç uzuyor ve genelde yetişmiyor.

    Diğer opsiyon, asiaairsoft tan sipariş etmek ve silahı bir kaç parça halinde DHL e hiç bulaşmadan standart kayıtlı gönderi ile istemek. Bir ihtimal gümrükten geçer, bir ihtimal geçmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    Saolun aydınlattığız için anladığım kadariyla bu şartlarlar ile ürün takıldığı sürece herhangi adli bir sıkıntı olmayacak . UNcompany veya evike gibi siteler bu yeminli cevirmen işini yapar mı acaba bilginiz var mıdır?
    Ayrıca bu 100 usd+ kargo kısmını anlamadım 100 usd ustu urunler icin bir sey mi ödeyeceğiz? Ankarada yaşamıyorum birisiyle mi aldirmam gerekiyor yoksa bir sure sonra verilir mi kargoya? Oyuncak elime ulaştıgi surece her türlü süreyi beklerim .
    Şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BazaarGuy -- 5 Haziran 2019; 17:5:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, konuyu tekrar hortlattım ama merak ettim yurt dışından airsoft alışverişi yaptınız mı? Yaptıysanız sorun yaşadınız mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.