Şimdi Ara

Yurdumu özledim (Yurt dışında kalıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yurdumu özledim arkadaşlar. Araya pandemi girince ailemin yanına döndüm fakat anlıyorum ki yurtta kalmak ayrı bir güzelmiş. Özellikle yurtta geçirdiğim sahur gecelerini özledim. Umarım ikinci dönem her şey normale döner ve yurdumuza kavuşuruz. Yeni oda arkadaşlarımı merak ediyorum.



  • Kanka yurt zor olmuyor mu temizlik vb açıdan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siyahatlıprens

    Kanka yurt zor olmuyor mu temizlik vb açıdan
    Yurttan yurda değişir hocam. İki yurt değiştim ilkinde odalar 4 kişilikti tuvalet ve banyo koridordaydı diğer odalarla ortak kullanıyorduk. Yataklar askeriye ranzaları gibiydi. Odada ders çalışmak sıkıntıydı, temizlik konusunda pek bir problem yoktu. Sonradan geçtiğim yurtta 3 kişilik odalar, her iki odaya bir tuvalet bir banyo düşüyor. Keşke yurdu değişmeseydim dediğim oluyordu bazen. Temizlik daha sıkıntılı. Tuvaletler alafranga olduğu için kullanmayı bilmeyenler oluyor. Klozetin kenarlarına afedersin idrar sıçratanlar, sifonu çekmeyenler oluyor. Odalar çok küçük, masa 3 kişiye yetmiyor. Velhasıl yeterli imkan yok. Çalışma odasına geçmek zorunda kalıyoruz.

    Yurtta kalmanın güzel yanları da var tabi. Öncelikle maddi olarak çok rahat. Pandemiden önce 215 tl ye kalıyordum. Yemek konusunda da rahat oluyor. Temizlik, yemek, bulaşık gibi işlere bamadığından çok boş vaktin kalıyor.

    Yurttan önce 1 ay öğrenci evinde kalmıştım. Her ne kadar dezavantajı çok gibi gözükse de yurda geçtiğim için pişman olmadım.




  • Yurt pismanliktır öğrenci evi gibisi yoktur. Hatta halıya basmayı bile özlüyorsun .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.