Şimdi Ara

Yunanistan Hava Filosunu Genişletiyor: Fransa'dan 6 Rafale Savaş Uçağı Daha Sipariş Edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fransa Savunma Bakanı Florence Parly, Yunanistan'ın 18 Rafale savaş uçağına ilaveten 6 uçak daha satın alma planını mutlulukla karşıladıklarını açıkladı.


    Sosyal medya hesabından Parly 'Harika haber, Yunanistan 6 Rafale daha satın almak istediğini açıkladı. Birlikte gerçekten kendi kendine yeten bir Avrupa inşa etme yolunda ilerliyoruz' yorumunu yaptı.


    Yunanistan Hava Filosunu Genişletiyor: Fransa'dan 6 Rafale Savaş Uçağı Daha Sipariş Edildi




    Yunanistan Hava Filosunu Genişletiyor: Fransa'dan 6 Rafale Savaş Uçağı Daha Sipariş EdildiFlorence Parlytwitter
    “Excellente nouvelle : la Grèce vient d’annoncer son intention d'acquérir 6 Rafale supplémentaires. Ensemble, nous avançons pour construire une véritable autonomie européenne.”
    https://twitter.com/florence_parly/status/1437019538726469638?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1437019538726469638%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fonedio.com%2Fhaber%2Fyunanistan-hava-filosunu-genisletiyor-fransa-dan-6-rafale-savas-ucagi-siparis-edildi-1003078

    Yunanistan, Rafale uçaklarının Fransa dışındaki ilk müşterisi oldu.








  • yunanistan bizdeki yönetim zaafiyetini çok iyi görüyor. tüm hamleleri buna yönelik.türkiye olarak ne f35 alabildik, nede f35'lerden olmamızın sebebi olan s-300'leri kullanablidik. ne dış politika ama. kahvehanede politika üretmekten ileri gidemeyecek adamlara yetki verirsen işte bu duruma düşersin.

    Konuyu çevirip camii din iman'a getiriyorsun. Halbuki yazdığın argümanların hepsi patates. Adam dış ülkelerdeki politikalarınızı imam gibi yönetmeyin demek istiyor, sen çıkmışsın şu kadar silah yapıyoruz hüü diye ağlıyorsun.


    KU-DU-RU-YOR-SUN Çünkü dış politikaların tamamen başarısız, liyakatsiz. Silah üretiyoruz ondan bize bunları yapıyorlar diye sizin gibileri kandırarak başarısızlıklarının üstünü örtüyorlar.


    Hepsini geçiyorum da en komiği arabistanla bile kavga etmeniz.  

    Suç işliyorsun. Umarım farkındasındır.



    TCK m.216- (1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.



    Biri şikayette bulunursa, canın sıkılabilir....

    Sene 2021 olmuş ve biz hala tank motoru üretip,altay tankına koyamadık.


    Sonra dünya bizi kıskanıyor.Neyimizi kıskanıyor,fakirliğimizi mi,borcumuzu mu,yoksunluğumuzu ve aciz oluşumuzu mu?


    Bizi,bu hale getirenler utansın artık araplarda gerçek yüzünü gösteriyor.Dinle,imanla hiçbirşey olmuyor,gelişmeler bilimle,teknikle,eğitimle ve parayla oluyor..



    Edit:Sn.Erdoğan'ın Maduro'dan pay biçerek yanlıştan dönmeli(zamanında ballı ve taraflı ihalelerle betona yatırım yapmış bir liderdir kendisi) Halk verdi yetkiyi,görüyor etkiyi..

    Ağzından çıkanlara dikkat et. Sende daha tanımadıklarına saygı kavramı gelişmemiş. Ağzından salyalar çıkararak insanlara hakaret eden sensin.

    10 üniversite bitirsende fayda etmez. Akape lilerin üniversite bitirmiş modelleri bile böyle densiz.

    Ben eleştiri hakkımı kullanıyorum. Sende fikirlerini deminden beri hakaret ederek anlatmaya çalışıyorsun. Köpek benzetmelerini es geçiyorum sanma , senin seviyene inmiyorum okadar.

    SİHALAR ve İHALAR la dünyayı fetedeceğini zanneden insanlarımız mevcut ne yazık ki....Bu forumda da mevcut. Anlatmaya gerek yok zaten...


    Bayraktar bile açıklama yaptı. Gidilecek çok yol var. Bir savaş uçağının kattığı katkıyı vermez bu araçlar diye. Gelecekte inşallah insansız savaş uçakları üretimi hazırlığındayız diye de eklemişti.



    Yunanlılar pek çok ülkeyi arkasına alarak, yoluna devam ediyor. Biz çok garip bir duruma düşmüş durumdayız. Ne rusyayla başarılı bir ilişki kurabildik, ne de amerikayla.


    Çok acil dış politika konusunda doğruları yapmaya ihtiyacımız var...


    Yoksa gerçekten çok çok çok zor günler bizi bekliyor.

  • Sabaha kadar uçak alsınlar. Onu kullanacak imanları var mı?

    Yunanistan’da kaç cami var ki? Bizde daha fazla olduğuna eminim o yüzden içim rahat. Rabbim camisi çok olana her daim yardım eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunanistan bizdeki yönetim zaafiyetini çok iyi görüyor. tüm hamleleri buna yönelik.türkiye olarak ne f35 alabildik, nede f35'lerden olmamızın sebebi olan s-300'leri kullanablidik. ne dış politika ama. kahvehanede politika üretmekten ileri gidemeyecek adamlara yetki verirsen işte bu duruma düşersin.

  • Onların uçakları varsa bizimde Allahimiz var, sapanla hepsini vururuz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S-300 değil S-400 alındı çok yanlış politika izlendi, madem almaya niyetin var önce uçaklar ülkene gelsin sonra S-400 mu alırsın S-500 mu alırsın al, çok büyük zamanlama hatası var, adamlar bu gibi durumlarda affetmiyor bilinçli ve ongorulu hareket etmek önemli her zaman cikarini dusunmelisin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 12 Eylül 2021; 21:32:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen katılıyorum ve her köşe başına cami yapılana kadar devam kee Yunanistan one munite....

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yunanistan Hava Filosunu Genişletiyor: Fransa'dan 6 Rafale Savaş Uçağı Daha Sipariş Edildi


    400 zırhlı araç

    En az 400 askeri araçtan oluşan sevkiyatta, M1A2 Abrams tankları, M117 zırhlı araç ve M2A2 Bradley zırhlı muharebe araçları ve helikopterler bulunuyor.

    150 helikopter

    Haziran ayı başında düzenlenen ‘Defender Europe 2021’ tatbikatı için de ABD Dedeağaç’a yığınak yapmıştı. Endurance adlı kargo gemisiyle Yunanistan’a

    110 adet Black Hawks helikopteri,

    25 adet Apache tipi saldırı helikopteri,

    10 adet Chinook ağır nakliye helikopteri
    ile 1800’den fazla askeri araç sevk edilmişti.

    GELİŞMİŞ RADAR SİSTEMİ

    2019’da Yunanistan’la imzalanan protokol sonrasında Dedeağaç’ta üs kuran ABD, önce limanı büyütüp genişletmiş ve askeri helikopterler konuşlandırmıştı. ABD ayrıca bölgeye Türkiye’yi de kapsamına alan Boğazlar ve Kuzey Ege adalarını tarayabilecek gelişmiş bir radar sistemi konuşlandırmıştı.

    https://www.yenisafak.com/amphtml/gundem/bu-silahlar-sinirimizda-abd-dedeagaca-tank-yigdi-3664066



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 12 Eylül 2021; 21:42:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bizim de parasını verip kullanamadığımız s400 lerimiz ve parasını verip avucumuzu yaladığımız f35lerimiz var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yunanistan bu gidişle ege'de hava üstünlüğünü ele alacak son 18 yılda iktidar muhteşem dış politikası ile hava gücümüze hiçbir ekstra güç yaratamadı allahtan F-16 platformu değişen teknolojiye ayak uydurabiliyor ve modernize edilebiliyor o da olmasa yanmıştık şu an en güncel f16'mız block 50+ iken


    Yunanistan'da mevcut f16'larının yarısını block 70 upgrade edecek, bu çok ciddi block yükseltmesi burada block 40'dan 50'ye yükseltme gibi bir durum yok block 70 ile f16 tam bir 4.5 nesil savaş uçağı haline geliyor radar sistemi baştan aşağı yeni nesil aktif elektronik taramalı radarla upgrade ediliyor. 170 civarıydı f16 sayısı, üstüne 40 civarı mirage 2000 c/d egm ve 26 rafale, rafale uçakları baştan aşağı detaylı irdelenmesi gerek malesef üzülerek söylüyorum ama rafale başımızı ciddi şekilde ağrıtır.


    Bu iktidar birazcık aklı varsa derhal ara uçak alımı yapılması gerektiğini anlamalı TFX'e bel bağlıyoruz ama yıllardır Altay tankını envantere alamamışken TFX 2023'de hangardan çıkacak 2025'den sonra envantere girecek falan denmesi bana hayal geliyor. Şimdi bize uçak satmıyorlar diyen olacaktır. İngiltere'nin satmaya planladığı EF 2000 tranche 1'lere talip olabiliriz tr1 seviyesinde oldukları için tr3 seviyesine upgrade edilip ciddi anlamda hava gücüne artı etki yapacaktır. Bu arada ingilterenin satmayı planladığı bu uçaklar bu yıl konya'ya gelmişti.





  • Yunan battı bitti!


    Yunanistan Hava Filosunu Genişletiyor: Fransa'dan 6 Rafale Savaş Uçağı Daha Sipariş Edildi 

  • İmam zekalıların dış politikası ancak bu kadar olur. Artık damadın uzaktan kumandalı oyuncaklarıyla düşmanın yeni nesil jetlerine karşı it dalaşı yaparsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 13 Eylül 2021; 10:35:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DF22259B6

    yunanistan bizdeki yönetim zaafiyetini çok iyi görüyor. tüm hamleleri buna yönelik.türkiye olarak ne f35 alabildik, nede f35'lerden olmamızın sebebi olan s-300'leri kullanablidik. ne dış politika ama. kahvehanede politika üretmekten ileri gidemeyecek adamlara yetki verirsen işte bu duruma düşersin.

    F-35 alsan Yunanistan a karşı kullanabilecek misin? Pakistan Hindistan a karşı amerikan füzesi kullandı diye amerika tarafından bir ton baskı gördü. Biz şu an kendi uçağımızı yapıyoruz. Ara çözüm illa gerekli ama f-16 ya silah entegre ederken hala amerika dan izin almak zorunda olduğumuzu hatırlatırım. Yunanistan zamanında yaptığını yapıyor. Sürekli silahlanıyor ama bu onlara yetmez. Başka ülkeler bu işten tonla para kaldırıyor. Bize servo motor bile satılmadığı için kendimiz üretmek zorundayız. Sizin gibi kafalar hala f-35 alsa her şey çözülecek sanıyor. S400 var diye f-35 satmayan abd s-300 kullanan yunanistan a f-35 satmaya çalışıyor. Konu s400-f35 değil hala anlamadınız.


    Hindistan S-400 aldı caatsa uygulayacaklar mı? Mısır bir sürü uçak aldı caatsa uygulayacaklar mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 13 Eylül 2021; 13:11:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miraclescape

    İmam zekalıların dış politikası ancak bu kadar olur. Artık damadın uzaktan kumandalı oyuncaklarıyla düşmanın yeni nesil jetlerine karşı it dalaşı yaparsınız.

    Bak işte bu yorumda en ufak bir iyi niyet yok. Belli ki sihaların başarısından kuduran bir yaratığın çığlıkları. Sizin gibileri gördükçe insan çok eğleniyor. Kudurun KU-DU-RUN!!!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nevzat.Yildiz

    S-300 değil S-400 alındı çok yanlış politika izlendi, madem almaya niyetin var önce uçaklar ülkene gelsin sonra S-400 mu alırsın S-500 mu alırsın al, çok büyük zamanlama hatası var, adamlar bu gibi durumlarda affetmiyor bilinçli ve ongorulu hareket etmek önemli her zaman cikarini dusunmelisin

    O uçaklara yedek parça bakım gerektiğinde ne yapacaksın?



    Buradaki yorumlar cidden ilkokul seviyesinde. Birilerine ve dine olan düşmanlığınız başarılmış herşeye karşı sizi kör etmiş. Zamanında dışarıdan aldığımız tonla silahı ve aracı artık kendimiz üretiyoruz. Ama bazı alçakların derdi camiiler. Allah bu düşünce yapısının belasını versin.



    Kendi zırhlılarını yapıyorsun.

    Kendi tüfeklerini yapıyorsun.

    Kendi roket ve füzelerini yapıyorsun.

    Kendi uçak ve helikopterlerini yapıyorsun.

    Kendi gemilerini yapıyorsun.

    Kendi uydunu yapıyorsun.

    Kendi hava savunma sistemlerini yapıyorsun.

    Kendi iha ve sihalarını yapıyorsun.



    Ama buradaki ucubelerin tek derdi camiiler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 13 Eylül 2021; 13:19:53 >




  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    Hayal dünyasından gerçeklere dön , işte gerçekler senin gibi böyle gözü yalanlarla kararmış yaratıkları kudurtur. KU-DUR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 13 Eylül 2021; 13:51:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt

    Konuyu çevirip camii din iman'a getiriyorsun. Halbuki yazdığın argümanların hepsi patates. Adam dış ülkelerdeki politikalarınızı imam gibi yönetmeyin demek istiyor, sen çıkmışsın şu kadar silah yapıyoruz hüü diye ağlıyorsun.


    KU-DU-RU-YOR-SUN Çünkü dış politikaların tamamen başarısız, liyakatsiz. Silah üretiyoruz ondan bize bunları yapıyorlar diye sizin gibileri kandırarak başarısızlıklarının üstünü örtüyorlar.


    Hepsini geçiyorum da en komiği arabistanla bile kavga etmeniz. Yunanistan Hava Filosunu Genişletiyor: Fransa'dan 6 Rafale Savaş Uçağı Daha Sipariş Edildi 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oğuzhan/

    Konuyu çevirip camii din iman'a getiriyorsun. Halbuki yazdığın argümanların hepsi patates. Adam dış ülkelerdeki politikalarınızı imam gibi yönetmeyin demek istiyor, sen çıkmışsın şu kadar silah yapıyoruz hüü diye ağlıyorsun.


    KU-DU-RU-YOR-SUN Çünkü dış politikaların tamamen başarısız, liyakatsiz. Silah üretiyoruz ondan bize bunları yapıyorlar diye sizin gibileri kandırarak başarısızlıklarının üstünü örtüyorlar.


    Hepsini geçiyorum da en komiği arabistanla bile kavga etmeniz.  

    Sene 2021 olmuş ve biz hala tank motoru üretip,altay tankına koyamadık.


    Sonra dünya bizi kıskanıyor.Neyimizi kıskanıyor,fakirliğimizi mi,borcumuzu mu,yoksunluğumuzu ve aciz oluşumuzu mu?


    Bizi,bu hale getirenler utansın artık araplarda gerçek yüzünü gösteriyor.Dinle,imanla hiçbirşey olmuyor,gelişmeler bilimle,teknikle,eğitimle ve parayla oluyor..



    Edit:Sn.Erdoğan'ın Maduro'dan pay biçerek yanlıştan dönmeli(zamanında ballı ve taraflı ihalelerle betona yatırım yapmış bir liderdir kendisi) Halk verdi yetkiyi,görüyor etkiyi..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 13 Eylül 2021; 14:4:43 >




  • Kıbrıs olayları bir yana yunanistan ile zaten kimsenin bir derdi, yok. Yunanistan gereksiz yere oy toplamak için yapıyor bu politikayı. Yarın bir gün 3. dünya savaşı çıksa arkasında ağladıkları bir avrupa olmayabilir, o vakitler yaptıkları bu gereksiz siyasetin sonuçlarını elbet alacaklar. Türkiye gerektiğinde Yunanistan'a destek verebilir ama şu politikalar dahilinde Yunanistan olası bir savaş durumunda kendi kuyusunu kazıyor. Türkiye 50 yıl önce de asker olarak güçlüydü 20 yıl önce de şimdi de. Ama yunanlar?


    Cahillik bütün doğu toplumlarında bir hastalık herhalde...

  • her köşe başında cami ve imam hatipler var,onlar yeter bide sapan atlet don ne uçak ne tank geçebilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki akapeden önce savunma sanayii yoktu bu ülkede. Vardı, iha hariç dediklerinin hepsi üretiliyordu. Aselsan, havelsan, tai, roketsan hepsi vardı. İha da yeni bir teknoloji, başımız akape olmasaydı da üretirdik bir şekilde istenirse. Üretilen savaş gemilerinin mimari ergenekon kumpaslarıyla içeri attığınız, öldürdüğünüz vatansever insanlardır onuda belirtiyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 13 Eylül 2021; 14:13:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.