Şimdi Ara

Yüksek Lisans Bilimsel Hazırlık Dönemi Burs mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,


    yazılım müh. tezsiz yüksek lisansa kayıt oldum ve okulun ücretini ödemek için kredi çektim bankadan, kyk burs/kredisi çıkar onla bankayı öderim, mezun olup iş bulduktan sonra da en kötü kyk'yı geri öderim diye düşünmüştüm ancak yeni fark ettim ki programdaki ilk 1 yılım hazırlık dönemi olarak geçiyormuş, kayıt öncesi okulla konuştuğumda sadece 3 bilimsel hazırlık dersini alıp, bu sırada yüksek lisans derslerini de alabilirsiniz ve programı normal eğitim süresinde bitirebiliyorsunuz demişlerdi. Benim bundan anladığım bilimsel hazırlık dönemi olmayacağı, sadece vermem gereken ekstradan zorunlu derslerin olduğuydu.


    şimdi bu programı bitirebilmek için kyk burs/kredisine kesin ihtiyacım var yoksa bölümü 1 dönem okuyup 2. dönem dondurmak zorunda kalcam kaydımı. Hazırlık döneminde kyk bursu verilmez diyor ancak bir iki yerde okudum alanlar olmuş, ne derece doğru bilmiyorum. Bu konuda bi şey bilenler aydınlatabilir mi?


    normal eğitim süresi 3 dönem, hazırlık bölümü 2 dönem. 5 dönem nasıl okuyalım ya işsiz güçsüz. kendi lisans bölümüm de iç mimarlık, iş bulunmuyor diye yazılım öğrenelim dedik, 1 dönem okuyup yazılımdan da iş bulmam imkansız, böyle ortada kaldım sap gibi...








  • Tezsiz ve burs :) tarihe geçersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki kanka kredi olsun ona da raziyiz da hazirlik doneminde cikma ihtimali sence var mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.