Şimdi Ara

yüksek derece yapanlar çevrenizde sıfırdan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çevrenizde böyle altlardan orta seviyelerden başlayıp yuksek yerlere giden derece yapanlar varmı hikayeleri nasıldı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterflyo6o1 -- 24 Ekim 2021; 17:49:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Derece ya da bir başarı sayılır mı bilemedim ama mEA’da 376 binden 9.5k yaptım , youtube için video çekmeyi düşünüyordum ama bir türlü nasip olmadı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atmaca. kullanıcısına yanıt
    İstisnasız her gün çalışıyor muydun? Günlük kaç saat civarı çalışıyordun?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatiiici H kullanıcısına yanıt

    "Ben haftada 1 gün tatilim olsun" diyebilme şansına sahip olamadığım için zihnim artık ne zaman dolarsa o zamana kadar istisnasız çalışıyordum. Beden ve zihin artık yorgun düşünce de o gün hiç ders çalışmıyordum. Bu genellikle iki haftada bir olurdu.


    Genele vurduğumda ortalama olarak günde 7-8 saat çalışıyordum diyebilirim , bunu pomodoro sitesine kayıt ederek görüyordum. Maximum 13 buçuk saat görmüştüm (inanmayan olursa kayıtı var ss atarım)


    Youtube video çekmeyi düşünüyordum ancak gördüm ki diğer kanallar bu işin artık cılkını çıkarmış sadece para ve şöhret odaklı içerik üretiyorlar. İnsanlar da onlara rağbet gösteriyor , soğudum ben.

  • Atmaca. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Harbiden öyle boş boş videolar çekiyorlar YouTube’da.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben orta seviyeden başlayıp mf de ygs1.5 lys 2k yapmıştım . Youtube orası burası muhabbetlerini dinlemenin anlamı yok . İt gibi çalışacaksın . 12 de okul atıyorum eylülde açılıyordu . Ben ağustosta tarih felsefe coğrafya bitirerek eylüle girmiştim . Tabi kendim çalıştığımdan eksiklerim oldu . Sene içinde de bol bol çalıştım . Derece yapmak istiyorsanız yorum yapmak zorundasınız . 3-5 kitap bitirmeden konuyu bolca çalışmadan derece maalesef olunmuyor . Hani şey oluyor ya rehber hocası 60 mat 50 biyoloji istedi ben yapamıyorum şeklinde tipler . Ya da konu çalışıp soru çözemeyen insanlar onlardan olursanız tekrar derece olamazsınız . 3-4 saat konu çalışıp 3-4 saat soru çözmelisiniz kendi içerisindeki dengeyi de ayarlamanız lazım .

    + olarak evde çözdüğünüz kaynakların hepsi apotemi tarzı zor olmuyor . Ya da her ders zor olmuyor . Atıyorum 3 saatte dk başı 1 soru değil 2 soru şeklinde gidebilmelisiniz . Yapamadığınıza evde de çok takılmamanız lazım .

    Çok soru çözmek soru tiplerini ezberlemenize , ayırt etmenize olanak sağlar . Eğer gerçekten öyle yaparsanız sınav zaten geçmiş senelerin benzeri olarak gelir . Mesela benim gibi bir arkadaşım belki de mühendislik okumanın avantajıdır bilmiyorum ama ilk 30 k ya girdi 4 sene sonra . Şaşırmadım desem yalan olur .

    O yüzden bol soru bol tekrar . Haftasonları altın değerinde . 12-14 saat çalışmaya çalışın şeklinde tavsiyemi noktalayım .

    Ben de ege tıp dönem 5 im . İstediğiniz zaman dm atıp soru sorabilirsiniz herkese kolay gelsin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hatiiici H kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, başarılar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.