Şimdi Ara

Yük Altına Girince Şarj Almayı Kesiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, sorunsuz kullanıyordum birden bire işlem yaptığım esnada şarj almayı keser oldu. Kapalı şarj edip kullanıyorum şuan, tarayıcı açsam bile şarj almayı kesiyor saniyelik olsada kesip geri veriyor bu süreç devam ediyor işlem yaparken. Adaptör kaynaklıdır diye düşünüyorum, sizler ne düşünüyorsunuz ve maliyeti artırmadan nasıl çözebilirim adaptörler aşırı fırlamış fiyatları, böyle kullansam sorun yaratır mı ?




  • Adaptör yada pil kaynaklı olabilir. Leptop marka ve modelinizi bilmiyorum ama eğer pil'i kasayı açmadan çıkarılabilir ise pili çıkartıp sadece adöptör ile takıp kullanın. Dediğiniz gibi bir sıkıntı var ise adaptör takılı iken bilgisayarın bir anda kapanması lazım. Ama pilde bir sıkıntı var ise takılı olmadığı için sorun olmayacaktır.


    Belki de adaptör kablonuzda bir sıkıntı olabilir. Pil takılı ve bilgisayar açık iken adaptörünüzün kablolarını hareket ettirin. Bazı noktalarından gerin ve açın. Şarj durumunda bir değişiklik olacak mı gözlemleyin. Arka planda tarayıcıda youtubetan bir video da açık olsun bunu yaparken.


    Deneme yanılma yaparak sıkıntıyı tespit edin.


    Kolay gelsin.

  • Maxpayne53 kullanıcısına yanıt

    Merhaba, ilginize teşekkür ederim. Onu denemiştim evet kapanıyor. Bataryasız fişte iken, tarayıcı dahi açsam kapanıyor. Ama boşta iken açık birşey olmuyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt

    Pilde kullanırken sıkıntı yoksa o zaman sorun ya adatörde yada leptopunuzun şarj giriş soketinde bir sıkıntı vardır. Bunun tespiti için sağlam bir adaptör bulma imkanınız var ise onunla deneyin. Yoksa mecbur bir teknik servise götürmeniz gerekecek.


    Kolay gelsin.

  • Adaptör fişe takılı boşta iken hiç birşey yok, laptopa taktığımda cızırtı yapıyordu. Bende sipariş verdim adaptörtür diye düşünerek umarım adaptördür. Gelsin bakalım, konuya haber veririm


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.