Şimdi Ara

Yui K14 12 Lt oto buzdolabı 800 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
6.405
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.hepsiburada.com/yui-k14-12-lt-arac-ve-ev-tipi-tasinabilir-mini-buzdolabi-yui-turkiye-garantili-p-HBCV00002BPD4U

    diğer sitelere göre yarı fiyatına.

    Yui K14 12 Lt oto buzdolabı 800 tl

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba arkadaşlar ister çok bilmiş diyin ister başka bişey kötülemek için yazmıyorum ama beklentilerinizi karşılamayacak onu belirtmek için yazıyorum. bar malzemeleri tuborg ışıklı tabelası kokteyl neon ışığı redbull minibarı gibi eşyalar yıllardır toplarım tabi öyle deli gibi değil.



    Resimde gördüğünüz yui marka buzdolabının bir küçüğü miller oto buzdolabı dönüştürücüsüne kadar herşeyi var evde prizdende kullanabiliyorum. ama Soğutma falan beklemeyin. Bir ürünü buz gibi soğumuş bir şekilde arabada koyarsanız ve 2-3 seferden fazla açmazsanız aynı soğuklukta fazlada mola vermezseniz götürürsünüz. yani iade edeceğiniz bir ürün alacağınızı düşünüyorum. ama en iyisi ürün gelsin test edin görün öyle iade edin sadece zaman kaybı olduğunu anlayacaksınız.





    Ama bu görselde gördüğünüz beko bir buzdolabı işte. gayet soğutuyor hatta karlanma bile yapıyor bende dönem dönem temizliğini yapıyorum tam 7 yıldır kullanıyorum.




    Ben teşekkür ederim ,faydalı olabildiysem ne ala ..

    Mesajımda sadece bunun peltier bir alet olduğunu normal bir buzdolabı olmadığını sipariş vericek arkadaşlara uyarı amaçlı yazdım .saolsunlar beğeni ile üst satıra tasimişlar foruma faydamız olduysa ne alâ.


    Cahil ile muhatabı keseli çok oldu hem yaş hem de hayat tecrübesi olarak ..bu bağlamda boşuna kötü ,abuk sabuk yazılar yazanlar sizin mesajlar bana gelmiyor banlisiniz bende yazayım da boşa parmak yormayın :)


    O kadar gereksiz adam var ki şu forumda forumu bırakmamak için onları bırakıyorum mecburen ...

    kargom dün gelmiş, ofiste olmadığımdan deneyemedim ama 8:30 da prize taktim içine de 24,6 derece olan ortamdan alınmış 750ml su koydum. Suyun yanına da bir adet termometre koydum. 20 dakika sonra yani tam 1 saat olduğunda değerleri okuyup bu mesajı güncelleyeceğim.


    1. saat düzeltmesi: 18.0 derece
    2. merakıma yenildim 10:00 güncellemesi: 14.9 derece
    3. 10:38 güncellemesi: 13 derece
    4. 11.53 güncellemesi: 11 derecede
    5. son güncelleme: 13:30 a kadar kettleın yanında olduğundan (diye düşünüyorum) 11in altına düşemedi, ardından kettleın yanından başka bir yere aldım ve 15:30 da 9 dereceye düştü. yaklaşık bir saattir de 9da kaldı

    Benim demek istediğim en üstte beğeni durumu yüksek olan olan yorum ustam ..

    Beğeni yüksek olsun en üstte olsun ki direk okunsun ,beğenen arkadaşlar sayesinde önemli bir bilgi vermiş oldum,beğenenlere teşekkürler . Zaten beğeni olmasa diğer mesajım olmazdı , bilgi paylaştıkça güzel ..

    Peltier anahtar kelime ,bunu ben verdim size internette onlarca bilgi var araştırıp ürünü almaniz daha mantıklı ..


    Ürünün yerli malı igloo su bende var çok memnunum ..ama avantajları ve dezavantajları vardır ,alan kişi okur inceler sonrasinda sipariş verir ise daha verimli olur ..peltier dediğimiz sistemi evde kendiniz de imal edebilirsiniz ..strafordan istediğiniz lt hacimde bir dolap yapıp peltier i monte etmeniz yeterli ..1600 üzerine çizip 800 yazmaları bunun herkes için sıcak fırsat olacağı anlamına gelmez kısaca bunu anlatmaya çalıştım ..ben peltier yazmasam çoğu kişi bunu kompresörlü normal bir buzdolabı zannedip (konu sahibi dahil ) sipariş vericek ve mağdur olacaktı ..herkese sevgiler saygılar ...

    İyi güzel de, yazın atıyorum deniz kenarında 30 ila 40 derece bir sıcaklık olacak ve içine koyduğunuz şeyi 22-32 derece arasına getirebilecek ya da bu seviyelerde tutacak. Bagaja koyayım derseniz o zaman daha fena, içinde bulunduğu ortamı ısıttığı için bagajda durduğu süre boyunca kademeli olarak soğutma perfomansı düşecek. Ha bunu masaüstünde oyuncak gibi kullanayım derseniz ok, zaten 40$ lık ürün. Adamlar bu paraya termos satıyor. Ki bence yazın kullanmak için iyi bi termos çok daha mantıklı ve kullanışlı.

  • Teşekkürler aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın kampta, bahçede işime yarar yaramazsa da her türlü aldığım fiyata satılır nasılsa diye aldım. Teşekkürler konu sahibine

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacim az fakat bu fiyata bedava. Ben de geçen hafta cuma 800e düştüğünde hesabımdaki 50tl kuponla 750tlye aldım. Bu fiyatlara plastik termos satıyorlar. Yorumlarda da soğutma performansı baya iyi demişler. Ortam sıcaklığının 20-25 derece altında soğutuyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akakçe'den baktım diğer sitelerde 1850 liraya satılıyor. ofisime içecekler için daha büyük bir buzdolabı bakıyordum ama fiyatlar uçtuğu için bunu görünce alayım dedim. biyerlere giderken arabaya da atarım. konu sahibine teşekkürler.

  • Kompresörlü bir buzdolabı değil bu yanilmayin ..peltier sistemi ile soğutma ısıtma yapar ..ortam sıcaklığının 10 derece altına soğutur..bence ederi bu değil 400 TL ancak eder ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayguru B kullanıcısına yanıt

    millet bedava bedava dedikçe bende kompresorlu zannettım içine buz akusu vs koymak lazım

  • Arkadaşlar konunun biraz dışında ama verilen linke tıkladığımda siteye yönlendirmiyor..
    Mobil uygulama kullanıyorum, herkeste aynı mı durum?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt
    dh 'nin daha çok nasıl para kazanırım diye uçan kuşun .ötüne bile referans bağlamasından dolayı gidemiyorsundur. linki kopyala yapıştır gidebilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayguru B kullanıcısına yanıt
    peltier dediğin sıcak soğuk iki yüzey arasındaki farktan dolayı elektrik üretmesidir, buzdolabı ile ilgisi nedir ?

    ayrıca, 400 liraya var mı muadili ? bu fiyata hepsi termos modelli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 26 Aralık 2022; 23:36:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    Hocam sen peltier olayını bir daha araştır bence.

  • bacombacom B kullanıcısına yanıt
    şöyle gizemli konuşmalara ayar oluyorum, bunu yazcağına yaz işte 2-3 cümle doğrusunu.

    https://teknolojiprojeleri.com/teknik/peltier-nedir-nasil-calisir-ne-ise-yarar-ic-yapisi-nasildir

    Peltier Nasıl Çalışır?
    İki ucuna doğru akım verildiğinde N ve P tipindeki elemanlar elektronları bir uçtan diğerine doğru iterler ve bir yüzde ısınma diğer yüzde soğutma meydana getirirler. Böylece termoelektrik modül bir ısı pompası gibi çalışır. Ayrıca termoelektrik modülün iki yüzeyi arasında sıcaklık farkı oluşturulsa termoelektrik modül bir DC akım kaynağı gibi davranarak elektrik üretir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir atasözü der ki;

    Cahile laf anlatmaya çalışma çünkü o herşeyi biliyor.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacombacom -- 27 Aralık 2022; 0:5:3 >
  • bacombacom B kullanıcısına yanıt
    bak yine olaydan saptın, bildiğin bilimsel bişey varsa onu yaz. atasözü, kamyon arkası yazı ... bunları zaten hepimiz biliyoz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bacombacom B kullanıcısına yanıt
    o videoları sonradan ekledin. hem ben bildiğimi iddaa etmedim, bilmediğim bişey varsa ekleyeceksin üstüne, hep beraber öğrencez.
    ama dediğim gibi elektrik üretimi de oluyor, tam tersine dışarının sıcağı ile içeriyi de soğutabiliyor. ok bunu da öğrenmiş olduk.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    Hocam bilmeden yalan yanlış yorumlar yapıp milleti aldatmayın. Bende bu modelim 22 lt ilk versiyonu var. Ortam sıcaklığı 23 derecede iken 4 derecede gayet güzel soğutuyor. Kompresörsüz modellerde kullandığım en mükemmel dolap diyebilirim. Yani termosla alakası yok. Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim milletin 2 büyük hastalığı var. Birincisi iyi birşey görünce kötülemek, ikincisi herşeyin en iyisini ben bilirim sanmak. Yüzlerce mühendisin arge çalışmaları ve yüzbinlerce dolarlık yatırım sonrası ortaya çıkıp tüm dünyada satılan bir alete ortamdan en fazla 4 derece soğutur, 400den fazla da etmez demek tam bir akıl tutulmasıdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 adet aldım kampta ve yolculukta çok iş görür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tane de ben aldım işbank maximum kampanyası ile 725'e geldi

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.