Şimdi Ara

YTÜ'ye GİTMEK vs İTÜ için MEZUNA KALMAK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
3.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

YTÜ'ye GİTMEK vs İTÜ için MEZUNA KALMAK


(En Son Oy Tarihi: 21.4.2024)
Giriş
Mesaj
  • Schrödinger Kedisi kullanıcısına yanıt
    doğru zaten ancak ytü itü arasında x fark varsa ytü maraş sütçü imam arasında 20x fark vardır. ayrıca itüye maslak'a hiç gittin mi? o kadar aşırı boş insan var ki itü bu hale mi gelmiş dersin.
  • hangi kampüs? hangi bölüm? yıldız kampüsü ise lise kampüsü gibidir ancak çok güzeldir ve çok tatlıdır. eğer yıldız kampüsündeki ve ee fakültesindeki bölümlerle odtüdeki bölümleri kıyaslarsan öyle abarttığın gibi bi fark yok. arkadaşlarımın %80i odtüde, genel olarak aynı durumdayız heriflerle. abartılacak bi fark yok yani.
  • Bu kadar etiket takıntın varsa ortalama kasar yatay geçişle geçersin.
    Hem sene kaybın olmaz hem de bölüm derslerini kasmış olursun sosyalle türkçeyle biyolojiyle falan uğraşmazsın. Hem de üniversiteli olmuş olursun mezun olmak zor bir psikoloji
  • yıldız kampüsüne lise benzetmesi yapılabilir ama dp ye lise benzetmesi yapmak da biraz değişik olur hocam. kampüsün bi ucundan bi ucuna yürümesi 35-40 dk sürüyor zaten.
  • Arkadaşlar kendini geliştirme mevzusuna gelmiş yine.Universite sadece etiket demiş.Evet etiket hem de önemli bir etikettir.Bu etiket kariyerinizin başında ve sonlarında çok etkili olur.Ortalarda pek bir önemi yoktur buradaki arkadaşların da dediği gibi.Kariyerinizin başında saygın bir firmada iyi bir maaşla başlamanızı sağlar.Kariyerinizin ilerleyen yıllarında ise büyük terfileri alabilmenizi.Misal 5 kişilik bir üretim mühendisi ekibiniz var. Hepinizde yaklaşık 10 yıllık mühendissiniz.Üretim müdürünüz görevden ayrıldı.Aranızdan biri üretim müdürü olacaksa top class üniversitedeki adam olur her zaman.(İstisna örnekleri saymazsak).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Hocam yatay geçişte sınır var mıdır,ben sizi görmüştüm 4.0 ortalama ile geçmiştiniz.Mesela itünün x bölümü 5000 ile kapatıyor ben 10.000 yapıp ytü'ye girdim.İşler nasıl yürüyor?
  • Hocam makine fakültesi hakkında yukarıda sormuştum görmediniz galiba rektör geçen sene taşınacak demiş,bir daha da açıklama gelmemiş.Davutpaşa'ya ne zaman taşınacak,kesin mi bu haber?
  • İTÜ'yü bırak Boğaziçi için bile kalınmaz. Bir-iki tık daha kaliteli üniversite için bir seneyi baş ağrısıyla geçirip riske girmenin anlamı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wheel -- 9 Haziran 2020; 20:10:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erbain40 kullanıcısına yanıt
    taşınmaz. rektörün gücü yetmez makinayı taşımaya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lapsekili_Big_Smoke

    doğru zaten ancak ytü itü arasında x fark varsa ytü maraş sütçü imam arasında 20x fark vardır. ayrıca itüye maslak'a hiç gittin mi? o kadar aşırı boş insan var ki itü bu hale mi gelmiş dersin.
    gittim tabi hocam okulda son senem olacak seneye.Maslakta kalıyorum zaten.Gerçekten çok boş insan var ama ben makina okuduğum için gümüşsuyunda geçiriyorum günümü.Maslakta yurtta kalıyorum.Bu boş insan tipleri tüm ünilerde var ne yazık ki engellenemiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu durum beni manyak etti ya.Yukarıda bakın mesela birisi boun-odtü-itü hariç hayatta okunmaz falan demiş kimisi başka bir şey demiş siz de kalınmaz demişsiniz.Herkes farklı düşünüyor,üstüne üstelik iş hayatına atılmış insanlar dahi farklı düşünüyor.Galiba en doğrusu kendin ne istiyorsan onu yapmak,kimseden de fikir almamak
  • Schrödinger Kedisi kullanıcısına yanıt
    vaay makinacısın demek ha? master düşünüyor musun hocam? ben de en kötü ihtimal itü'de master yapmayı düşünüyorum. tahmini olarak 3 ile falan bitiririm okulu. sence ısı-proseste mastera kabul almak mümkün müdür bu ortalamayla?
  • yıldız kampüsünde olması daha sıcak baktırıyor,davutpaşa'ya taşınırsa istemem mesela



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbain40 -- 9 Haziran 2020; 19:2:59 >
  • davutpaşa genel olarak umutsuz vaka bence ee ve inşaat fakültesi dışında. öğrencileri boş, millet siksok mevzusu, hocaların çoğu yetersiz, etrafı leş. odtüde okuyup da dpye düşmek de kötü olay hocam.
  • ytülüyüm hocam cok fark yok ama kampüs olarak itü cok güzel ytünün insanı daha gezen tozan yapıda o açıdan sıkıntı olabilir karakterinize bağlı olarak ama 1 sene icin değmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıldız Kampüsü hakkında ne düşünüyorsunuz hocam
  • kimya met fak inşaatı tokatlar hocam inşaat falan kalmadı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erbain40

    Hocam bu durum beni manyak etti ya.Yukarıda bakın mesela birisi boun-odtü-itü hariç hayatta okunmaz falan demiş kimisi başka bir şey demiş siz de kalınmaz demişsiniz.Herkes farklı düşünüyor,üstüne üstelik iş hayatına atılmış insanlar dahi farklı düşünüyor.Galiba en doğrusu kendin ne istiyorsan onu yapmak,kimseden de fikir almamak
    Hocam böyle iddiali konuşan tiplerin hemen hemen hepsi sizin yaşıtınız olan heyecanlı ve takıntılı arkadaşlar oluyor. Mesela yukarıda da biri benzer şekilde saçmalamış, sanırsın 30 yıllık duayen bir mühendis. Ama kardeşimizin kullanıcı adı 'ağlayan mezun'.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.