Şimdi Ara

YOUTUBE KANALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, YouTube kanalı açmayı düşünüyorum. İlk videom 66 binden ilk 1000'e olacak. Burada nelerden bahsedeceğimi toplayamadım. Mezuna kalma sürecim, genel hatlarıyla mezunluk, neler değişti de sıralamanı böyle yaptım. Bunlardan bahsetmeyi düşünüyorum. Ders ders neleri değiştirdim neleri yaptığım hakkında da video çekeceğim. Bir de sabancı tercihi düşünüyorum. Okul hakkında düşüncelerimi, vlog videolarımı, okuyarak görerek benden sonra tercih edecek arkadaşlara veya alt dönemlerime yardımcı olacak videolar çekmeyi düşünüyorum.

    Eğer bana yardımcı olmak, bir elimden tutmak isteyen veya düşüncelerimi, kim olduğumu, neler yaptığımı merak eden olursa diye linkimi bırakıyorum(Hiç merak eden kişi çıkmasa bile en azından farklı insanların düşüncelerini öğrenmek iyidir bence^^). Umarım silinmez reklam yasak mı bilmiyorum.
    https://www.youtube.com/channel/UC88-H2bJ834TepJLeQ7CBEg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmansahyy -- 6 Ağustos 2021; 14:14:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Tebrikler hocam, güzel tavsiyeler verirsiniz umarım. Başarılar dilerim. Video gayet iyi fakat o yılların sallanması çok tatlı olmuş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • başarılar, ilk paylaşımınızda kullandığınız parça telifli olabilir kanalın telif durumunu ihtarını kontrol edin, ufak ihtarlar ileride en basitinden plaket almanıza engel olur.


    ayrıca muhakkak mikrofon alın, mikrofonsuz olmaz ses görüntü kadar önemlidir.


    ayrıca hep masa başında bu tarz videolar çekmeyi planlıyorsanız muhakkak ışık temin edin, özellikle telefon ile yapılan çekimlerde gündüz bile olsa yetersiz ışık kaliteyi düşürür düşük kalite izleyiciyi düşürür. :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.