Şimdi Ara

Youtube abone satın alma hakkında? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
52.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Learn Better kullanıcısına yanıt
    Bende çok yeniyim ama ilerleteceğim. Benim kanalımın ismi Fitnat dilşad. Linkinide koyuyorum:https://www.youtube.com/watch?v=b5ZVrsMhIVc&feature=youtu.be
  • Doğal yöntemlerle kanal geliştirmek daha doğru.


    Benim de kanalım var. Destek olmak için abone olabilirsiniz;

    www.youtube.com/bildigimbu




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUBURRRRR -- 8 Mart 2021; 14:39:42 >
  • https://www.izleaboneol.com/?ref=3 yeni kurulan bir site yeni olduğu için şu an abone sayısı az ama hızla büyüyeceğine eminim. Diğer sistemlerden farklı olarak manuel izletme 30 saniye değil 60 saniye izletme ve otomatik video izlemede 5dkk ya kadar ayrı sekmede izleme abone kasma ve beğeni artirma yaptırıyor coin kazanması kolay bol bol coin kazandırıyor tavsiye ederim 👍👍 ayrıca ilerde izletme sürelerinin artirilabileceği söyleniyor bir göz atın birşey kaybetmezsiniz ücretsiz tamamen👍

  • Herkes birbirini takip etse zaten 1000 kişi rahatça bulunur :) hesabı olan varsa dmden yazabilir karşılıklı takip edilir.

  • hocam ben 150 abone satın aldım düşme olmadı gayet iyi 2 hafta oldu dahada alacagım


    http://takipciamca.com

  • Merhaba arkadaşlar, kaç zamandır uğraşıyorum bir türlü bin aboneye ulaşamadım, kaç yıldır ancak bu duruma getirdim kanalı, ihtiyacım olduğu için ( bunları söyleyip ajite etmeyi sevmiyorum bu durumu) reklam almaya başlamalıyım, belki gülüp dalga geçersin bu mesajı görünce ama. Denemek istedim bana abone konusunda yardımcı olurmusunuz, bu sizin için çok basit bir olay, umarım yardımcı olursunuz, şimdiden teşekkür ederim. Abone olan arkadaşıma bende abone olarak herkezin kitlesi genişler diye düşünüyorum. Kanalım naçizane budur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar ben de kanalda yeni sayılırım. Beni takip edip destek verirseniz çok sevinirim.


    Computer Expertyoutube
    Bizim gibi rutinlesen hayatina renk katmak icin kucuk sevimli tontik bebek yapmak isteyen baska akilli ebeveynler varsa bizim yamyami devrediyoruz
    https://www.youtube.com/watch?v=_VHZWDHd08s&ab_channel=ComputerExpert
  • guvenilir youtube abone satın alma sitesi varmi ? Monetizasyon için 1000 abone ve 4000 saat.. izlenme istiyor. bunu kendim yapa bilmem...

  • https://esosyalmedya.com/youtube/abone/ bu siteden Youtube abone satın aldım, 2 aydır bir sorun görmedim. 

  • En uygun fiyatlarla en kaliteli youtube abone satın al hizmetini MedyaHizmetin'de deneyin!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medyahizmetin -- 13 Aralık 2022; 21:10:16 >
  • Postegro Lili Web, kullanıcılarının İnstagram’da gizli profile sahip hesapların hikayelerini anonim olarak izleyebilmesine ve bu gizli profilleri görebilmesine olanak sağlayan ücretsiz bir yazılım olarak dikkat çekmektedir.


    Bu özelliklerin yanı sıra kullanıcıların İnstagram’da görüntülemiş oldukları video ve fotoğrafları cihazlarına en kaliteli ve en kolay şekilde indirebilmelerini de sağlayan bu uygulama sayesinde kişiler, gerek bu videoları cihazlarında depolayabilmekte gerek İnstagram hesaplarında tekrar paylaşabilmektedirler.

    Özellikle Web Postego Lili sayesinde, İnstagram’da diledikleri kişilerin hesabını anonim bir şekilde stalklama imkanına erişmenin mümkün olması sebebiyle bu uygulamayı pek çok kişi günümüzde severek kullanmaktadır.





  • Merhabalar, ben Youtube için abone satıyorum. Tamamen gerçek kişilere kanalınızı arattırıyor ve videonuzu izlettirip abone olmalarını sağlıyorum.


    Bunu google ve app storedeki görev uygulamalarımız sayesinde yapıyorum. Bu sayede tamamen doğal bir işlem oluyor ve düşüş - silinme riski yok. Dünya'da tek ömür boyu kalıcı abone sağlayıcısıyım.


    Donanım haber sayesinde çok fazla fırsat yakaladım. Bende buranın üyelerine bir faydam olması için %20 indirim ile ömür boyu kalıcı abone sağlayabilirim.


    Sitemiz bir sosyal medya paneli olduğu için fiyat çok uygun. İndirimli abone satın almak için önce panelde hesap oluşturun ve destek kısmına donanımhaber aracılığıyla geliyorum yazın. Hemen sizini için uygun olan servisi önericeğiz ve size özel indirimi tanımlayacağız.


    Tıkla siteye git.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugum -- 21 Mart 2023; 17:20:4 >




  • Merhabalar,


    Youtube için uzun yıllardır kalıcı abone sağlıyorum. Donanım haber kullanıcıları için ücretsiz deneme sağlamak istiyorum.


    Ücretsiz abone almak için sitemize üye olup donanım haberden geldiğinizi bize bildirmeniz yeterli.


    Youtube abone hakkındaki web sayfamız;

    kugumedya
    Düşmeyen Youtube Abone Satın Al - Ömür Boyu Kalıcı
    https://kugumedya.net/youtube-abone-satin-al
  • kugum K kullanıcısına yanıt

    Merhabalar abone olduktan sonra size nasıl bilgi vereceğiz acaba ?


    Bu arada bu konu başlığı canlanırsa çok iyi olur ben de youtube da teknoloji cihazlarını tanıtıyorum ve nasıl yapılır videoları çekiyorum destek olmak isteyen herkese yan aktif olan iki kanalımla abone olarak destek verebilirim bilginiz olsun.


    link

    https://www.youtube.com/@vaktinvarsa




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihantalay -- 12 Haziran 2023; 10:25:40 >
  • https://www.youtube.com/channel/UCSLni32Oj-4zDfsGNbDj5hw

    Arkadaşlar kanal linkim bu. Eğer abone olup bir beğeni bırakırsanız beni çok ama çok mutlu edersiniz. Desteğinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kugum K kullanıcısına yanıt

    Nasil iletişime geciceZ


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan bi kaç hafta önce bi site bulmuştum sitede fiyatlar aşırı ucuzdu hatta ne yalan söyliyim şüphelenmiştim bile. normalde bot karşıtı bi insandım yani ama yapacak bişey yoktu emeklerim tutmuyordu o kadar video atıyordum hepsi çöp neyse dedim alayım cebimde son 60-70 lira para vardı 5-6 bin abone satın aldım sitede zaten acayip ucuz yani sudan ucuz alın hatta siteyide verim fenomensiniz.com daha sonra canım sıkıldı bari video atayım dedim videoyu attım attığım gibi etiketlerde en önlere çıkmış fena izlenme felan geldi dedim işe yaradı vallaha o an bi sevindim bi sevindim video 12 bin felan izlendi oyun videosuydu zaten ve şu an para kazanmamı açtım yakında 20-30 bin almayı düşünüyorum yani şu düşünceyi aklınızdan çıkarın "bot zaten ne katabilir bana" " bot abonenin kanala hiç yararı olmaz reski olur" ben şu an bi anlık bastığım botla çok iyi paralar kazanıyorum





  • Arkadaşlar herkese abone olup bana da olun lütfen.


    youtube
    Bu kanal sanki saçma bir rüyadaymışcasına yerli ve yabancı dizi/film karakterlerini ironik bir dille karşılaştırmaya yöneliktir. Karşılaştırılmasını istediğiniz karakterleri yorumlarda yazın, biz de en yaratıcı olanları derleyelim.
    https://www.youtube.com/channel/UCR4FbKfJrXKzikYOrmNxq4Q
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.