Şimdi Ara

Youtube abone satın alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • son zamanlarda dahada fazla büyüyen dünyanın en büyük video paylaşım sitesi youtube ile artık organik içerikler üreterek kazanç sağlamaya başlayan kişi sayısı bir hayli artmıştır. diğer sosyal medya ağlarından en büyük farkı para kazandırmasıdır. bu sayede diğer sosyal medya ağlarında sayfa sayılarınızı büyütmek ve kazanç sağlamadan uğraşmak yerine youtube yeni tercihleriniz arasına gelebilir. youtube son zamanlarda yapılan spam kanallar yüzünden para kazanmada ise bazı belli başlı kurallar getirmiş bulunmakta. ilk önce 1000 aboneye ulaşmanız gerekmektedir eğerki abone sayınızı arttırmakta zorluk çekiyorsanız youtubehizmeti işlemleri sayesinde bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. abone sayınızdan sonra 4000 saatlik toplamda video izlenme sayınızın olması gerekmektedir. izlenme şartlarınıda yerine getirdikten sonra kanalınızı onay için youtubeye gönderebilirsiniz. onay şuanda her defasında bir sonraki ay sonunu gösterse bile binlerce youtube kullanıcısı neredeyse aylardır beklemekte veya çoğu kullanıcı kasım 2017 den beri beklemektedir. şartları yerine getiren çoğu kullanıcının kısa sürede açılsada çoğu kullanıcı hala onay beklemektedir.



  • Youtube Botla kasılan hesapları engelliyor.
  • Son 2 aydır ki youtube abone, izlenme, beğeni satın alma gibi işlemlere karşı büyük önlemler aldı ve güncellemeler yaptı. Kanallardaki bot abonelerin, izlenmelerin hepsi silindi. Ve bot abone izlenme satanların hepsi tarih oldu. Artık gönderirim yapamamaktalar ve yapanlarınki de ertesi güne kalmadan silinmekte. Hatta bu tarz ucuz hizmet sunanlardan alım yaptığınızda sadece aldığınız miktar değil kanalınızdaki var olan aboneler ya da izlenmeler de siliniyor. Kanalınız için zararlı bir işlem oldu yani.

    Youtube'da abone, izlenme, beğeni, yorum gibi hizmetler satın almak istiyorsanız, gerçek kullanıcılardan organik gönderim yapan yerleri tercih etmeniz lazım. Şu an baysosyal.com youtube abone satın al paketi ile sorunsuz ve garantili gerçek amerikan aboneleri göndermektedir. Tamamen youtube algoritmalarına göre çalışan gönderim şekli ile her gün 50 ye kadar abone doğal olarak gelerek içeriklerinizden birini izleyerek birer birer abone olmaktadır. Yine izlenmeler için youtube izlenme satın al paketi günlük 200 - 300 kadar gerçek mobilden gelen izlenmeler göndermektedir. Her bir izlenme kullanıcının kendi özel ip ve cihazında olduğu için yani bot olmadığı için. 2.5 saate kadar olan bir videonuzu %80 izler. Yani sadece izlenme sayınız artmaz, izlenme süreniz de artar. Kısa sürede 4.000 saat sınırını geçebilirsiniz. Uzun videolar yükleyerek fazla adette almanıza da gerek kalmaz.
  • Heryerde rekabet edercesine art arda takipçi satıyorum diye ilan edenler. Bu ne ya.Denetim mekanizması mı var ki , Parayı aldıktan sonra isteseler hizmet bile vermezler. Web adreslerinde sürekli açılan bir pencere çıkıp duruyor. "Samsundan 10000 beğeni satın alan var" Bursadan 1 dk önce 500 abone satın aldılar" Şüpheyle bakıyorum. Vay be diyorum ☺
    SadeceOn en güveniliri. gittigidiyor gibi çalışıyor. Para havuzda bekliyor. Sorun yoksa paranın aktarımı için onay veriyorsun.
    Olumsuz tarafıda yok değil . Para iadesi olursa sadeceOn kendi payını ( masraf) iade etmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düzgün17 -- 9 Kasım 2019; 3:30:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben youtube abone satın almıştım bi tane siteden türk abone göndermişlerdi youtube abone satın almak için tıklayabilirisiniz.youtube abone satın al
  • Açıkcası normalde karşıydım youtube abone satın alınmasına fakat onca rekabetten sıyrılıp öne çıkmak kendi imkanlarınla biraz zor. En azından can suyu olsun diye her videoma bir miktar beğeni ve düzenli olarak takipçi alıyorum. bu durum bana organik takipçilerin dikkatini çekme olanağı tanıyor. Ama takipçiler öyle bot mot olursa hesabınız riske girer. O yüzden bedava servislerden kaçının. Benim uzun zamandır güvenle kullandığın, sosyal medya hizmetleri sağlayan şu siteyi önerebilirim.
    https://esosyalmedya.com
    Alışveriş yapmadan önce canlı desteğe yazarsanız indirim kodu da veriyorlar ;)
    Bu arada siteyle müşteri olmaktan başka bir ilgim yoktur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Revenge -- 30 Temmuz 2020; 1:37:58 >
  • 4Revenge kullanıcısına yanıt
    Tüm detayları yazmışsın :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.youtube.com/channel/UCd975t7a3_EGqZRmGZaTiFA

    Kanalıma abone olmayı Unutmayalım ve videoları izleyip beğenelim lütfen :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ünisorunum -- 24 Ekim 2020; 22:12:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Kanalımda günlük hayatta işe yarar ipuçları taktikler bulunuyor. Her hafta yeni video atıyorum. İçerikler ingilizce ama türkçe altyazı var. İlginizi çekerse diye link bıraktım. Herkese bol şans:)



  • Güvenilir youtube abone ve izlenme satın alma sitesi arıyorum...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.