Şimdi Ara

Yönetimden İlk ve Son Açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FenerbahÇe Profesyonel Futbol Takimi Bu Sezon SÜper Lİg’de Herkesİn Yakindan Takİp EttİĞİ Ve Tanik OlduĞu TÜm Olumsuzluklara RaĞmen , BaŞta Taraftari Ve Camİasinin DesteĞİ İle , Şampİyonluk MÜcadelesİnİ Son MaÇina Kadar SÜrdÜrmÜŞtÜr.

    Ülke Futbolunun YÖnetİmİne Talİp Olurken DeĞİŞtİklerİ SÖylemİnde Bulunup, Eylemlerİ İle SÖylemlerİ ÇelİŞen, Spor Kamuyounun Yakindan Takİp Edİp, Tanik OlduĞu İcraatlari İle DeĞİŞmedİĞİnİ Kanitlayan Bu Çarpik DÜzen İÇİnde , FenerbahÇe Profesyonel Futbol Takimi, Şampİyonluk MÜcadelesİnİ Camİasinin EŞŞİz DesteĞİ Ve GÜcÜyle Lİgİn Sonuna Kadar Onurlu Bİr Şekİlde TaŞimiŞtir.


    FenerbahÇe Spor KulÜbÜ Olarak Özellİkle Taraftarimiza , Yurt İÇİndekİ Ve DiŞindakİ TÜm FenerbahÇelİlere TeŞekkÜr Edİyoruz.

    Hedef Ve AmaÇlarinin Şampİyonluk Olmasi Gereken TÜm Rakİplerİmİzİn FenerbahÇe’ye KarŞi Bu Sezon BİlİnÇlİ Olarak BİrleŞmelerİnİn Tek Nedenİ , FenerbahÇe’nİn BÜyÜklÜĞÜnden Kaynaklanmaktadir.


    BaŞta Sportİf Olmak Üzere, Altyapi, Ekonomİ , Kurumsal Kİmlİk DeĞİŞİmİ İle FenerbahÇe’nİn Rakİplerİ İle Arasinin AÇilmiŞ Olmasi , Bu Çekememezlİkten Kaynaklanan BİrleŞİmİn Odak Noktasidir.


    FenerbahÇe’nİn Bu Sezon ÜÇÜncÜ Kez Üst Üste KazanacaĞi Şampİyonluk , TÜm Rakİplerİn Korkusu OlmuŞ , Elde Edİlecek Bu BaŞari İle Rakİplerle Aranin Daha Da AÇilacak Olmasi Bu Ortak Hezayaninin DoĞumunu SaĞlamiŞtir. Ve De Bİr Bakima FenerbahÇe Bİr Tarafta , DİĞerlerİ DİĞer Tarafta Olarak SÜrdÜrÜlen Bu YariŞta ,fenerbahÇe’nİn Üst Üste ÜÇÜncÜ Kez ŞampİyonluĞu Kucaklamasina Engel OlunmuŞtur.

    BelİrttİĞİmİz Bu GerÇekler IŞiĞinda FenerbahÇe Spor KulÜbÜ Olarak Bİz BaŞkalarinin Alin Terİ Ve BaŞarisini GÖrmemezlİkten Gelmİyoruz. Onlarin Da Alin Terİ Ve Emeklerİnİ Ortaya Koyuyoruz.


    Ancak Bİzİm Alin Terİmİze KarŞi Yillardir Elde EttİĞİmİz Her BaŞari Sonrasi OluŞturulan Cephe Ve Ortak Eylemlerde GÜnden GÜne Artarak SÜrmektedİr. Bu Durum Ve Rakİplerİmİzİn DuruŞu Da FenerbahÇe’nİn Nerelere GeldİĞİnİ Ve Ne Gİbİ Hedeflere UlaŞtiĞinin Kanitidir.


    Ne Yazik Kİ FenerbahÇe’ye KarŞi Kendİ Aralarinda BÜtÜnleŞen Rakİplerİmİze Yerİ GelmİŞken Şunu Hatirlatmak İstİyoruz Kİ ; FenerbahÇe Camİasi Ve Taraftari İle Daha Da BÜtÜnleŞİp Önce 100.yilinda Şampİyon Olacak Ardindan Daha Önce BelİrledİĞİ TÜm Hedeflerİne UlaŞacaktir.


    FenerbahÇe Spor KÜlÜbÜ Olarak Bİz Tek GÜcÜmÜzÜ Camİa Ve Taraftarimizdan Almaktayiz. Bunun Bİlİncİ İle De Taraftarimizin VerdİĞİ Bu DesteĞe TeŞekkÜr Edİyoruz.


    FenerbahÇe BÜyÜklÜĞÜ Ne Şampİyonluk BÜyÜklÜĞÜ Ne Kupa BÜyÜklÜĞÜdÜr. O’nun BÜyÜklÜĞÜ BaŞka Bİr BÜyÜklÜktÜr İŞte, Adi Konamaz…


    FenerbahÇelİlere Ve Kamuoyuna Saygiyla Duyurulur.


    FenerbahÇe Spor KÜlÜbÜ YÖnetİm Kurulu




    www.gencfb.com alıntıdır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notika -- 16 Mayıs 2006; 0:52:25 >







  • merdiven,parmak,laylay...
    birleşmişler,çekemiyorlar,şampiyonluğumuz engellendi.

    taraftarı neyse yöneticisi de aynı yanlışta ısrar ediyor...

    kardeşim son maça kalmış ya yen al şampiyonluğu işte.
    alamıyorsan da delikanlı gibi tebriğini yap işi uzatma...
  • gerçekten ayıp ......
    aziz yıldıramada böyle bir açıklama..... yakışır stad tan başka kulübe ne verdiyse iki lafın biri stad yaptım rezil kepaze etti feneri ..bir ts li oarak bu şoku 10 yıl önce yaşadığımız için iyi bilirim bırakıp ghitmekte bir erdemdir beceremiyon bu işi işte bırak git yalandan ortalığı gerip kardeş kavgası başlatma niyetini açık söyle insanları birbirine düşürmekse çok güzel becerdin hadi burak artık fenerbahçeye en büyük iyiliğin bu olur
  • aziz başkan zaten şampiyon olsakta olmasakta bu açıklamayı yapacaktı kutsal ittifaklığınız vardı bunu kimse inkar etmesin kendini kandırmış olur lig içindede bunun örneğini çok gördük önümüzdeki sezon liglerdede büyük olasılıkla bu kıskançlıkla bakalım ne ittifaklar göreceğiz çok merak ediyorum sanmayın ki bu ittifaklara karşı değilim tam tersi birbirinize kilitlenin bu bizim dahada hırslı dahada çalışkan olmamızı sağlayacak seneyede bekleriz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 16 Mayıs 2006; 2:50:55 >
  • Aziz Başkanı destekliyorum.

    http://www.antu.com/hepdestektamdestek.swf
  • gülmekten öldüm ya flash animasyonunu izleyince.

    ya bu millet kadar gaz bir millet varmıdır acaip merak ediyorum ya.
    lam olum altı üstü bi maç bu kadar edebiyata gerek var mı?
    ölüm yokya ucunda,altı üstü bir şampiyonluk kaybettin

    Atam izindeyiz yazmışlar bide.
    izindeysen izindesin kardeşim Ataya ne bundan?
    git işe tekrar başla olsun bitsin
  • Fenerbahçe yönetimiyle ilgili olarak şunu söylemek istiyorum; rakibinin elde ettiği başarıları hazmetmek büyüklükten gelir. Fenerbahçe yönetimi ise bugün yine kulüpten yaptığı açıklamada, türlü güçler tarafından engellendiğini, şampiyonluğunun ellerinden alındığından bahsediyor. 17 takımın birleşip kendilerine cephe aldığını söylüyor. Aslında Fenerbahçe yönetiminin şunun farkına varması lazım, olayları bu duruma getiren kendisi ve hala bu tutumunda ısrar ederek bu görüşü iyice kemikleştiriyorlar. Eğer son dakikalarda Appiah’ın attığı şut girseydi o zaman da onları engelleyen mi olacaktı? Böyle klasik söylemler modern bir çizgide ilerlediğini sürekli vurgulayan Fenerbahçe yönetimine yakışmıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: y@nkee

    Aziz Başkanı destekliyorum.

    http://www.antu.com/hepdestektamdestek.swf



    oda seni destekliyodur emin ol

    desteklicen tabi buldun paralı adamı
  • azizin kafası karışık hemde çok.
  • sonuna kadar katılıyorum aziz başkanımıza hep destek tam destek..

    gencfb
  • Klipi izledim
    hayretle...

    emniyetide poliside taraf yaptınız ya helal olsun size
    tc. polisi bu fener cumhitiyetinin olmadığı içinmi bozuldunuz
    melek yüzlü bir çocuğu göstererek,polise saldırdığı için gözaltına alınan taraftarları göstererek duygusömürüsü yapmaya devam edin yürekleri mangal gibi olan aslanları tebrik etmeyi bir kenara bırakın avutun kendinizi
    "onurumuzla savaştık" karesinden sonra gelen sahnede İTAAT ET pankartının olduğu kare geliyor
    sizin onurunuz buysa diyeceğim bişey yook
    hiç düşünmeyin neden 17 takım bize cephe aldı
    neden galatasarayın şampiyonluğu daha önce hiç görülmemiş şekilde Türkiye genelinde cooşkuyla kutlandı
    hala ezeli ve ebedi rekabeti bu durumlara düşürenleri savunmaya ve desteklemeye devam edin
    devam edin...

    YORUMLARIM BU KLİPİN YAPIMINDA EMEĞİ VE DESTEĞİ GEÇENLER İÇİN




  • yaw fb yönetiminin yaptığı açıklama akıllara ziyan bir açıklama...

    şimdi soruyorum size tüm fenerliler... appiah'ın uzatmaların son 2 dakikasında vurduğu kafa direkte patlamasydı da gol olsaydı fb yönetimi yine böyle saçma sapan bir açıklama mı yapardı!?? Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun ve cevap verin.. işte bu yüzden sevilmiyor fb.. adamlar çıkıp "tebrik ederiz" diyeceklerine neler sıralamışlar!!...
  • şampiyonsun fenerbahçem
  • TEBRİK:
    GS LİLERİN SUNİ ŞAMPİYONLUKLARI KUTLU OLSUN.ADNAN POLAT VE HALUK ULUSOY ZİNCİRİNE SON HALKA DEMİRÖRENDE KATILARAK SUNİ ŞAMPİYONLUĞUN TADINA VARSINLAR.DEMİRÖREN FAZLA SEVİNDİ HERHALDE HASTANEYİ BOYLAMIŞ.SON DAKİKADA GOL YESELER YENİLSELER BİLE DÜŞMEYECEK DENİZLİ SPOR KADAR DÜRÜST OLAMADILAR.
    BU LİG DE ADNAN POLAT İLE ERGÜN GÜRSOY GİBİ ADAMLARIN OLACAK.BÖYLE LİGE BÖYLE ŞAİBELİ ADAMLAR LAZIM.LİGİN BAŞINA BAKSANIZA ULUSOY!!!!!!ADAM NE YAPTI ETTİ YİNE SEÇİLDİ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircan -- 16 Mayıs 2006; 13:51:58 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kadircan

    TEBRİK:
    GS LİLERİN SUNİ ŞAMPİYONLUKLARI KUTLU OLSUN.ADNAN POLAT VE HALUK ULUSOY ZİNCİRİNE SON HALKA DEMİRÖRENDE KATILARAK SUNİ ŞAMPİYONLUĞUN TADINA VARSINLAR.DEMİRÖREN FAZLA SEVİNDİ HERHALDE HASTANEYİ BOYLAMIŞ.SON DAKİKADA GOL YESELER YENİLSELER BİLE DÜŞMEYECEK DENİZLİ SPOR KADAR DÜRÜST OLAMADILAR.

    kadircan yukarıda da dediğim gibi eğer appiah'In kafası gol olsaydı da böyle mi düşünecektin !??!
  • O ZAMANDA ŞUNU DERDİK.HERŞEYE RAĞMEN ŞAMPİYON OLDUK HELAL OLSUN.AMA BİZ KENDİMİZİDE ELEŞTİRİYORUZ.SÖR DAUM EFENDİ YANLIŞLARINDAN HİÇBİR ZAMAN DÖNMEDİ.ADNAN POLAT KULİS YAPARKEN BİZİM YÖNETİCİLER KÜFÜRLE İLGİLENDİLER.ÇAYKUR RİZE GEÇEN HAFTA DENİZLİYİ YENSE İDİ.KÜME DÜŞMÜŞ VE BU MAÇA ASILMAMIŞ OLACAKTI.KİMSE Ç.RİZE KULİSLERİNİ ERGUN GURSOY UN YAPTIKLARINI GÜNDEME GETİRMİYOR.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kadircan

    O ZAMANDA ŞUNU DERDİK.HERŞEYE RAĞMEN ŞAMPİYON OLDUK HELAL OLSUN.AMA BİZ KENDİMİZİDE ELEŞTİRİYORUZ.SÖR DAUM EFENDİ YANLIŞLARINDAN HİÇBİR ZAMAN DÖNMEDİ.ADNAN POLAT KULİS YAPARKEN BİZİM YÖNETİCİLER KÜFÜRLE İLGİLENDİLER.ÇAYKUR RİZE GEÇEN HAFTA DENİZLİYİ YENSE İDİ.KÜME DÜŞMÜŞ VE BU MAÇA ASILMAMIŞ OLACAKTI.KİMSE Ç.RİZE KULİSLERİNİ ERGUN GURSOY UN YAPTIKLARINI GÜNDEME GETİRMİYOR.


    hayır hiçbir şey demez şampiyonluğun tadını çıkarırdınız..

    tıpkı şu an galatasaraylıların yaptığı gibi...

    belki onlar da şampiyon olamasaydı "nobre'nin eli, hakemlerin yanlı tutumu" vs..vs.. diye sayacaklardı!...

    ayreten bu gerets'den iş olmaz kadıköy'de ferhat'la uğur oynatılır mı?! diyeceklerdi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 16 Mayıs 2006; 13:58:38 >




  • kurukafa, kemik, kanlı pankart..cellat tipli adamlar, maskeler
    itaat et pankartı.
    sonra da çoluk çocuk fotoğrafı
    sonrada....
    iyiler mutlaka kazanır.
    şimdi bizde yedik bunu dimi
    sarı lacivert bayrak sallamakla Atatürkçü felan olunuyomuş..
    komik...
  • işte fenerin en büyük hatası bu:atatürk le küfürle uğraşırken g.s yaptıkları kulislerle aldı şampiyonluğu
    Adnan Polatın başkan yardımcılığına gelmesi ile G.S in yaptıklarını Fb li yoneticiler sadece izledi.
  • bunlar normal açıklamalar,sen son anda çantata keklik gördüğün şampiyonluğu kaybedersen kendi kendine anca böyle mazeret uydurursun,benim asıl korktuğum seneye fener şampiyonlar liginde başarısız olursa bu yönetim çıkıp '' şampiyonlar ligindeki takımlar ve uefa birlik olup bizim başarımızı engelledi '' derse diye,valla rezil ederler bizi avrupaya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.