Şimdi Ara

Yönetim ve Terim İstifa!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YİYİN EFENDİLER YİYİN!



    Yediğimiz ilk gole bir bakın, bu nasıl savunma? Adamın resmen önünü açıyorlar gelsin köşeye plaseyi çaksın diye. Marcao ve Taylan idi herhalde arka arkaya duruyor, Nelson ortada kenar bomboş. Aynı pozisyon hatasını daha sonra da yaptılar ama tehlike çıkmadı. Herkes kaçırdığımıza bakıyor niye kaçıyorlar onlar? Yav yemişim hakemini ya. Altay'ın 2. golü zaten birkaç dk önce geliyordu Muslera zor çıkardı pozisyonu. 4/2 geldiğin pozisyonlarda adamlarının ayakları birbirine dolanıyor çünkü idmanda bile bunu çalışmamışsın ki adamlar şaşırıyor ne yapacağını. Her şeyi topçuya bırakacaksan sen niye her sene 20 milyonu cebe atıyorsun? Bir şey sorunca da sen mi merak ediyorsun kim soruyor falan diyor beyefendi.


    Almış yanına Twitter fenomeni başkanı, yiyin efendiler yiyin!



    Bizle oynayan her takım nasıl iyi oynayabiliyor 1-2 istisna harici?

    Bakın Rize bize karşı iyi oynadı, Altay iyi oynadı, Malatya'da 1 tane ileride standart topçu olsa onlar bile oynayacaktı, Kayseri 3lemiş, Kasımpaşa 2-0dan maç çevirmiş...

    Alanya evinde yenmiş, Konya maçındaki ezilişimizi ben Real'den 6 yerken bile görmedim. Ama yendik!! Evet o maçı kazandık! Ama o maçı hemen silmişler akıldan çünkü Konya'daki Rahmanoviç adlı stoper forvet sağolsın.

    Hatay maçını ligin ilk haftaları oynamamız şans idi, Karagümrük'ü sonlara doğru 75 değişiklik yapıp bam gümle puan almışsın ki Pesiç denen herif sağolsun. Her maç birilerine teşekkür ediyoruz.

    Mesut koşu bandında bile o kadar koşmazken 50 metre koşup gol atıyo sana. Maç sonu toplantıya çıkmayayım diye kendini küçük düşürüp attırıyorsun. Tudor'un günahı neydi de adam gibi çıkıp kum torbası oldu! Beşiktaş maçın başından sonuna kadar üstüne gelmiş attığımız o golü 99 kez tekrarlasak daha atamayız.

    İlk duran top golümüzü bugün attık bugün. Takım bir şey oynayamıyor arkadaşlar buna tepki göstermeyip her şeyi dış mihraklara bağlamayı bırakın. Önce biz kendi kamburumuzdan kurtulmalıyız.



    Vaktinde Ünal Aysal'a yazıyordu; "Başkan masaya yumruğunu vur" "Bu böyle gitmez susmayın" falan. Rahmetli Cengiz'in canını alıyordunuz Twitter'da, TFF'ye karşı hakkımızı koruyamıyor diye. Ne oldu Burakyan? Raks ediyirdin Twitter'da! Demek öyle olmuyormuş değil mi!

    Sözde kurumsallık ayağına ne halt ettiği belli olmayan, neye ilaç-merhem olacak belli değil, sadece kibar konuşuyor diye aldınız Remzi diye birini, adam mani söyleyip uyutup gidiyordu taraftarı. Ama Abdurrahim'den çıkan taraftarın ağzı sulanıyordu İstanbul Türkçesi'ni naif şekilde konuşuyor diye. Kendi reklamını yapmaktan başka bir şey bilmeyen Hukuçumuz Rezan keza!


    Öyle büyük bir fırsatı teptik ki... Seçim kozu Fatih Terim olan birine kulübü emanet ettik, yapılanma dediler, yeniyiz dediler, genç takım falan dediler, zaman dediler...

    3 Senedir berbat olan hiçbir şey düzelmedi, transferle her şeyin düzeleceğini sanan adamlar için Ocak ayı artık bizim hac mevsimimiz oldu! Yazık, kaybederken de gururlanacaksınız dediler biz kazanırken utanıyoruz sayenizde!


    #YönetimVeTerimİstifa !!!!








  • arif calikoglu 🇹🇷🇹🇷🇹🇷twitter
    “Bu federasyon öncesi demirören başkanlığında daha da kötü doğranıyorduk tam o dönem bilin bakalım kim gitti milli takıma ballı imzayı attı...aslolan para diyenlerle aslolan GALATASARAY diyenlerin mücadelesidir bu kim kazanacak göreceğiz ...”
    https://twitter.com/CalikogluArif/status/1467211952971825154
  • Birileri kulüpte yeni görevlere gelmiş. Sofraya oturuyor her gün birileleri.

    Rezalet yönetim defolup gidecek. Twitter fenomeni seni.

  • Terim'in acilen bırakması lazım.

    Başka teknik direktör olsaydı çoktan gitmişti. Bu adamın üstünlüğü nedir?
    Maç keyfimi bitiriyor yeter gerçekten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fatih Terim, Efe Güven, Ataman Güneyligil, Nedim Özbey gibi camiadan torpilli isimlerle yollar ayrılmalı. Hatta bu branşların sportif yönetimi kimdeyse onlarla da yolları ayırmak gerekiyor. Burak Elmas bu işi başaramadı.


    Ekrem Memnun'u diğerlerinden ayrı tutuyorum çünkü onu çok kötü bir antrenör olarak görmüyorum. Elindeki kadroyla iyi iş çıkarıyor.

  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    olsun sen yine de yazma buraya

  • Sanane bilader boş yapma nereye yazacağımı sana soracak değilim

  • daha ne olması gerekiyor yaşanması için?

  • Biri tivitırda yazmis. "Hocayi adanada birakin" demis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.