Şimdi Ara

Yöneticilere çağrım var... Propagandayı önleyelim...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son aylarda sürekli ülke gündemi olsun, partilerin uygulamaları olsun vs. her bir olay maalesef gündemden düşmüyor. Ancak, buradaki forumun amacı adıyla aynı olması gerektiğini düşünüyorum. Yani, DonanımHaber ismi önceden olduğu gibi donanımla ilgili gelişmelerin veya daha çok dijital sektöre ait fikirlerin paylaştığı bir forum olması düşüncesindeyim.

    Son zamanlarda da bu referandum konusu olsun, terör örgütü konuları olsun (hatta yönetim duyuru yayınlamıştı propaganda yapılmaması ile ilgili) hep top 5 konu kısmından aşağı düşmüyor.

    Forumun kuralları ve genel çerçeve konusunda sizden ricam Konu dışı ve Ülke gündemi kategorilerinin Top 5 kısmından çıkarılması yada son zamanlarda artan bu (örnek) Evet-Hayır gibi propaganda amaçlı konuların açılmasını engellemenizi talep ediyorum. Çünkü, parti görüşü herkesin kendine has düşünceleri çerçevesinde aklında yatan şeyler var fakat bu konular bu foruda sürekli tartışmaya ve hakaretlere varan laf atmalara döndüğünü gözlemliyorum. Çoğu kişide belkide bu fikirdedir bilmiyorum ama bu konuda bir şeylerin yapılması gerektiğini düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soickan -- 25 Ocak 2017; 16:21:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.