Şimdi Ara

Yolcu Otobüsünde Bisiklet Taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçenlerde bisikletimi ankaradan bursaya götürmem gerekti bende bisikleti kargolamakla yolcu otobüsünde götürmek arasında kaldım. Kargodan hemen vazgeçtim çünkü sitelerinde verilen hesaplama programlarında en az 60 liraya geliyodu bisikleti kargolamak. Bende yolcu otobüsünde götürülürmü hangi firmalar bu konuda sıkıntı çıkartıyor hangileri sorun etmiyor diye araştırdım. Nilüfer turizme gittim bisikletimide beraberimde götüreceğimi belirttim ilk başta kutuya koyup getirmemi yoksa almıycağını söyledi. Bende tamam o zaman deyip uzaklaşmaya kalkınca dur dedi arkasında oturan yetkili birine benziyen kişiye sorup bana döndü tamam ön tekeri çıkarman yeterli dedi. Bende yine tereddüt yaşasamda bisikletimi götürdüm ön tekeri söküp muavine verdim. Bisikletin büyük olmasından dolayı yerleştirmede biraz sıkıntı çeksede hiçbir itirazda bulunmadan bisikleti aldı. Forumda bu konuyla ilgili herhangi bir mesaj yoktu bende açayım istedim. Başkalarıda yaşadıkları tecrübeleri yazarsa ona göre hareket ederiz.







  • Bisiklet büyük değildir aslında, sele borusunu indirmemişsinizdir. Sele borusunu indirin, ön tekerleğin bisikletin yanına koydurun ve hepsini bagajdaki direklerden birine bağlatın. Bagajda lastik (Ucu kancalı bagaj lastiği) olmaması ihtimaline karşın yanınızda bulunsun. Zinciri temiz tutar veya dışına naylon sararsanız yağı sizin veya başkalarının eşyalarına da bulaşmaz. Otobüslerin çok yoğun olduğu zamanlarda sorun çıkartabiliyorlar, bazı uyanıklar para almak için mırın kırın ediyorlar ama aldığınız biletin arkasına bakarsanız 30-35kg bagaj hakkınız olduğunu görürsünüz. Bisiklet çoğu bavuldan az yer kaplıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamil ko en uyak bir sorun çıkarmıyor. hatta bisiklet için bazı otobüslerinde özel bölüm var.
  • Nilüfer'le birçok kez sorunsuz yolculuk yaptım ben de. Sadece ön lastiği söküp, o şekilde bagaja yerleştirince hiç yer kaplamıyor zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.