Şimdi Ara

Yola düşen malzemelerin yaşattığı korku

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Bugün Çorlu Çerkezköy arasındaki yolda seyahat halinde idim. Araçta benden başka iki kişi daha vardı. Yol çok dolu değildi, Saatte 80 - 90 km hıza giderken yolun ortasında taş veya kaya gibi görünen bir cisim belirdi. Hafif kavşak vardı onu geçer geçmez, orta şeritte karşıma çıktı. İnanın şoka girdim, içimden bu gerçek olamaz derken, bir taraftan burası Türkiye şantiyeden kaya taşıyan bir damperliden düşmüştür diye düşündüm. Bu dediklerim 1 saniye içinde oldu. Kararsız kaldım ama o kadar kısa sürede direksiyonu kırmak daha büyük risk olabilirdi. Cismin üzerinden geçtim, dikiz aynasına baktığımda, çimento karton torbası gibi bir şey olduğunu gördüm. Bu tarz şeylerin otoyollarda düşmüş olmasının şöförlerin dikkatini dağıtması ve ynlış kararlar verdirme tehlikesini yaşadım.

    Eğer direksiyonu kırsaydım, sağda solda ne olduğundan emin değildim başkasının hayatını riske atabilirdim. Frene bassam zaten duramayacaktım. Bu tarz cisimlere karşı çok dikkatli olmalıyız.







  • Burası Türkiye malesef böyle şeyler çok oluyor hadi yola sağdan soldan düşen cisimleri geçtim yollardaki çukurlar arabayı mahfedecek cinsten olabiliyor bazılarını aylardır düzeltmiyorlar artık sürekli gittiğim için biliyorum ama bilmeyenler napacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta İstanbuldan gelirken tem otoyolunda, tam orta şeritte lastik kaplama gördüm hani tırlar lastiğin dışına kaplama yaptırır. İşte o kaplamayı yolun ortasında bırakıp gitmişler. Allahtan birkaç kilometre evvel sağ şeride geçmiştim yoksa tampon falan ne var ne yok dağıtırdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun iki yumruk büyüklüğünde bir taştan kaçtım ne demek istediğinizi gayet iyi anlıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sözüm meclisten dışarı bu sebeplerden ötürü ani manevra yapabilmek için,başkasını sıkıntıya sokmamak için önünüze baktığınız kadar arkanıza ve yanlarınıza bakmak gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.