Şimdi Ara

Yol bisikleti tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.
    1200 TL kadar bütçem var, bununla bir yol bisikleti veya şehirde de kullanılabilecek bir dağ bisikleti almak istiyorum. Şu ana kadar Triban 500, Triban 500 FB, Triban 3 ve FIT 500 bisikletleri arasında kaldım. Bunlar dışında önerebileceğiniz varsa dinlemek isterim. (Boy 1.73)



  • dağ bisikleti almayın. sedona 610 tavsiye eden olursa onu da almayın. bence bu işin sonu gene triban 3 e falan çıkar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Peki Triban 500'den bir farkı var mı? Şu an Decathlon'da biri 900, diğeri indirimle 1200 TL. 300 TL'lik farkı vermediğim için pişman olur muyum?
  • vart andelay V kullanıcısına yanıt
    300tl bisiklet için hiçbir şey. çünkü hem bisiklet fiyatları hem de bisiklet aksesuarları fiyatları çok uçuk. ordan 300tl kâr etseniz de yan aksesuarlara ödeyeceğiniz para çok daha fazla olacak yani bence bu tarz farklara kafayı takmaktansa verin gitsin ama kafayı takacağınız konu alacağınız bisikletin o parayı hak edip etmediği olsun. şu anda decathlon ve salcano dışındaki markalar orantısız pahalı. sedona mesela en düşük seviye bisiklete dünya para istiyor. hayatta hak etmez o bisiklet o parayı. bu yüzden triban 3-5 ikisi de alınabilir bence. mükemmel bisikletler olmadıkları gerçek ama hiç olmazsa orantısız pahalı değiller diğer markalar gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.