Şimdi Ara

yokohama mı lassa mı derken ---KLEBER--- aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
33.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bugünlerde lastik'de "4 al 3 öde" gibi bir kampanya var mıdır bildiğiniz duyduğunuz?

    4 lastik yenileme zamanım geldi de şöyle uygun fiyatlı birşeyler arıyorum

    aynı fiyatı verdiklerinde YOKOHAMA veya LASSA markasından hangisini tercih ederdiniz ??????????????




    EDIT: 28 ocak 2009 saat: 21.00

    nihayet 4 yeni lastik aldım, çok dolaştım çok koşturdum ama içime de sindi.. şimdi başımdan geçenleri anlatayım, belki faydası olur..

    daha önce belirttiğim gibi LASSA almaya niyetliydim, lassa bayiisine gittim ama önüme getirdikleri lastikleri hiç beğenmedim, onun yerine BRIDGESTONE önerdiler, biraz daha güzel görünüyordu ve yine yol yardım hediyesi vardı ancak ellerinde 4 tane "175 65 14" çıkmadı, nasip değilmiş diyerek oradan ayrıldım..

    GOODYEAR bayisine girdim, duragrip modeller için 4x105=420lira fiyat çekti ama mevcut lastiklerim goodyear'dı ve başıma gelen 2 talihsiz olaydan sonra bu markaya biraz ara vermek niyetindeydim.. onun yanında FULDA'yı önerdi, onun da diş izlerini beğenmedim (burası kişiseldir yanlış anlamayın), yetkiliye tşk edip oradan da ayrıldım..

    25çeşit lastik sattığını söyleyen bir bayiye denk geldim, patron konuşuyor da konuşuyor, şu iyi bu kötü anlatıyor, MICHELIN markasını yerden yere vurduktan sonra bana STUNNER kullandığını ve şiddetle tavsiye ettiğini söyledi, sorduğum sorulara da sen ne bilirsin tarzında cevaplar verince ona da tşk edip kaçtım.. şahsen müşteriyi hafife alan satıcılardan uzak durmaya çalışırım, ürün de en ufak bir arıza çıksa adamı yorar bu tarz satıcılar..

    hangi satıcıyla konuştuysam PIRELLI markasından uzak dur dedi, dükkanıma sokmam dedi.. yani tamircisinden satıcısına kadar herkes uzak dur dedi.. vardır bir bildikleri deyip PIRELLI bayiine hiç uğramadım..

    son durak MICHELIN bayisine (http://www.batilastik.com.tr/) girdim, energy saver için 105lira fiyat verdi, 4 tane alıcam peşin ödeyecem dedim, 4x100=400liradan anlaştık ama yetkili kişi bütçem müsait değilse aynı fabrikadan çıkma KLEBER marka lastikleri gösterdi, MICHELIN ile yanyana koydugum zaman hiçbir fark göremedim.. başlangıçta 80lira dediği lastikleri 4x75=300liraya bıraktı.. balans yaptıktan sonra ROT için de farklı bi yerdeki kendi servis istasyonuna yönlendirip onun ücretinde de bir iskonto yaptı (rot ayarı için 25ytl ödedim), bir de lastik patlarsa siboptan köpük sıkıp patlağı yamayan ve lastiği şişiren bir tamir tüpü hediye ettiler.. hiç söylemediğim halde istepneyi çıkartıp kontrol ettiler ve diğer çıkan 4 lastik ile karşılaştırıp en uygun olanını istepne olarak ayarladılar..

    kısacası; 4 adet KLEBER DYNAXER HP2 lastik + balans + rot + hediye tamir tüpü için 325lira ödemiş oldum.. şahsen hizmetten de çok memnun kaldım.. izmirde yaşayanlara şiddetle tavsiye ederim



     yokohama mı lassa mı derken ---KLEBER--- aldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 28 Ocak 2009; 21:15:56 >



  • 3 alana 1 bedava türü kampanyalar genellikle şişirilmiş fiyatları ortaya çıkartmaktan başka bir şey ifade etmeyen, göz boyama amaçlı hareketler. Bu nedenle kampanya aramanıza gerek yok. Parayı cebinize koyup piyasaya çıkarsanız 3 lastik parasına 4 lastik alabileceğiniz bir sürü yer var.

    Daha dün biryerde vatandaş pankart açmış. Markayı görmedim (muhtemelen uyduruk birşeydir) ama yanılmıyorsam 185/65 R14" lastiği 60 TL gibi bir fiyata satılıyordu. Bu şekil fiyat kıran çok yer var.
  • 2 hafta önce real praktiker de görmüştüm bir kampanya başlamıştı pirelli ve lassa lastiklerinde, 4 adet lastiğin fiyatı 390-430 arası birşeydi tam hatırlayamıyorum ama güzel satıyordu. Kampanya ocak ayı sonuna kadar devam ediyor olabilir araştırmanda fayda var
  • yokohama marka 4 lastik için 360lira fiyat aldım da..
    bu marka hakkında hiç bir fikrim yok..

    YOKOHAMA için genel görüş nedir acaba?
  • yokohama iyi lastiktir tercih edebilirsin.
  • Geçen gazetede gördüm Lassa ' nın 3 öde 4 al kampanyası vardı.
  • Lassa'nın web sitesine baktım da, 3 lastik fiyatına 4 lastik kampanyası varmış..

    yokohama 4 lastik = 360lira
    lassa 4 lastik = 357 lira



    fiyatlar aynı olduğuna göre son olarak sormak istediğim, LASSA mı daha iyidir yoksa YOKOHAMA mı???
  • Lassa biraz daha yumşak lastiktir konfor için ideal
  • Lassa 1 yıl içinde 4 defa aramak koşulu ile YOL YARDIM veriyormuş..

    en az 2-3 yıl sorunsuz kullanmak istiyorum..

    LASSA ve YOKOHAMA markaları için genel görüşünüzü söylemekten çekinmeyin arkadaşlar.. yorumlarınızı bekliyorum
  • genelde real praktiker karfur (carrefour) gibi marketler yapıyorlar böyle kampanyaları. lastikçiler de yapar, tabi liste fiyatı üzerinden
  • lassa derim, bridgestone'un ar-ge imkanlarını kullanıyor bayi ve servis ağı daha yaygın, yol yardım hizmeti hediye ediyorlardı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 28 Ocak 2009; 13:49:29 >
  • yokohama secerdım ben iyi lastıktır
  • yokohama nın lastiği çok iyi diye biliyorum. Ama lassanın yol yardımı imkanı olması onun tercih edilme nedeni olabilir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: crazyarif

    genelde real praktiker karfur (carrefour) gibi marketler yapıyorlar böyle kampanyaları. lastikçiler de yapar, tabi liste fiyatı üzerinden


    praktiker'e baktım da 4 tane PIRELLI p3000 için 300lira diyor, yani 3 alana 1 bedava varmış..

    edit1: praktiker'i aradım, lastik takma + balans işlemi de fiyata dahilmiş..

    edit2: pirelli p3000 için araştırma yaptım da forumlarda kimse tavsiye etmemiş..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 27 Ocak 2009; 16:35:35 >
  • görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar, bir iki güne kadar alıyorum..
    yanlış karar vermek istemiyorum, uzun süre gitsin istiyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 27 Ocak 2009; 19:23:51 >
  • Yokohoma.
  • internette yaptığım araştırmalar sonucunda gördüm ki, herkes farklı birşey söylüyor.. genel görüş MICHELIN olsa da türkiye şartlarına pek uygun olmadığını öğrendim.. GOODYEAR iyi bir marka denilse de kullandığım goodyear lastiklerden bir tanesi tabandan erime yaptı, diğeri de yandan balon yaptı.. sanırım her marka ve modelin kendilerine göre artıları/eksileri var..

    ben LASSA almaya karar verdim çünkü 3+1 kampanyası oldukça cazip göründü.. 4 lastik alana 1 yıl yol yardımı ayrıca cazip göründü bana, ne de olsa 10yaşını devirmiş bir arabam var, ne zaman ne olacağı belli olmaz!







    herneyse tavsiyeleriniz ve görüşleriniz için çok teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 27 Ocak 2009; 19:24:21 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: antique
    edit2: pirelli p3000 için araştırma yaptım da forumlarda kimse tavsiye etmemiş..


    ALINTIDIR:

    Clio ll 1,2 16v 40.000 km de bu arabamda 12. arabam ne kadar lastik degiştirdiğimi de anlaşılıyor herhalde pirelli p 3000 energy ve pirelli kış lastiklerini 2008 ocak ayında aldım geçen yazın p3000 ile bütün ege yi dolaştım 2300km yol yaptım ses seviyesi iyi yol tutuşu cok iyi kesinlikle tavsiye ederim bende metro dan almıştım metro praktikre göre %10 daha ucuz.kesinlikle avrupa lastik alma kendi ülkelerinin yol koşullarına göre yapılmış bizim yollarımıza uyumlu degil.avrupa lastikler kaymak asfalta göre yapılmış bizim otoban bile kaymak asfalt degil.
    kış lastiğine gelince pirelli Winter kış lastiği kullanıyorum 15 santim kara kadar coooook iyi yol tutuyor buzda da hariha kesinlikle karda ve kışın bu lastikleri şiddetle tavsiye ediyorum Ben geçen ocak ayında p3000 i 70ytl den kış lastiğinide 75 ytl den almıştım .


     yokohama mı lassa mı derken ---KLEBER--- aldım
  • Ben de sizinle aynı durumdayım.
    Benim alacagım lastiklere Yokohoma aynı kapmanya dahilinde 1000TL fiyat çekti. Lassa'yı da yeni duydum acaba hangisi daha iyidir, onun da fiyatları aynı olacak büyük ihtimalle.
    Otosanayide arabadan anlayanlar Yokohoma çok süper lastiktir ama fazla uzun ömürlü değil diyo, lassa için de genelde iyi yorumlar var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 27 Ocak 2009; 20:37:48 >
  • yokohama alırdım;

    ama şahsen br daha ki yaz lastiklerimi toyo proxes t1r alacağım modelinide tespit ettim.

    ben alana dek değişmezse tabi.

    toyo da pek bilinmesede çok iyi bir lastik markası.

    http://www.1010tires.com/tirereviews/Toyo_Proxes_T1R_tire_reviews.html

    5 üzerinden 4.3 almış.

    pirelli pzero nero ve bridgestone s03 ve michelin pilot primacy ile aynı sınıfta üstelik ( en azından benim ebadım için ) orta sınıf lastiği olan turanza er300 ile aynı fiyatta.

    daha da güzeli made in japan olması.


     yokohama mı lassa mı derken ---KLEBER--- aldım


     yokohama mı lassa mı derken ---KLEBER--- aldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Ocak 2009; 20:56:24 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.